KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ekim 2026 Cumartesi

Şehit yakınları ve gaziler iftarda buluştu

Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, iftar yemeğinde şehit yakınları ve gazilere bir araya getirdi.

Şehit yakınları ve gaziler iftarda buluştu
14 HAZİRAN 2016 SALI 23:42
0
2438
0
AA aa

Öğretmenevi Yaylalı Konağı'nda düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Burtaşkıray, “Ramazan ayına ulaşmış olmanın heyecanını yaşıyoruz. Oruç ile ulaşılmak istenen hedef davranış, sakınmadır. Bütün kötülüklerden sakınmadır bu. Ülkemizin ve ümmetimizin zor bir zamandan geçtiğini biliyoruz. Böylesi bir zamanda sakınma davranışını ve sakınma bilincini, birlik ve beraberlik, huzur ve sükûn, barış ve kardeşlik sağanaklara dönüşerek ülkemizin ve ümmetimizin üzerine yağmasını diliyorum” dedi.

Şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları ile iftarda bir araya gelmenin sevincini yaşadığını ifade eden Vali Yavuz Selim Köşger ise, “Sizlerle birlikte olmaktan iftihar duyduk. Zaten gönül birlikteliğimiz her daim var. Gönül birlikteliğimizin hiçbir tereddütte mahal bırakmayacak şekilde devam ettiğini bilmenizi isterim. Ülkemiz ve coğrafyamız çok zor günlerden geçiyor, ülkemizde kanayan yaralar var, şehitler veriyoruz. Allah cümle şehitlerimize rahmet eylesin. Bütün gayretimiz, bütün amacımız Bingöl'de de yapmaya çalıştığımız gibi ülkemizi bir an önce sulh ve sükûna eriştirmek, huzur ortamına kavuşturmak ve ülkemizde huzur içinde el ele, gönül gönüle, birlikte ve beraberlikte bir hayatı devam ettirmek, daha müreffeh, daha kalkınmış daha huzurlu bir ülkeyi birlikte inşa etmektir. Buna engel olmaya çalışan her kim varsa onun karşısında askerlerimiz, güvenlik güçlerimiz, polisimiz, korucularımız aslanlar gibi duruyor ve gerektiğinde de canlarını feda etmeye devam ediyorlar. Allah cümle güvenlik güçlerimizi muhafaza etsin. İlimizde de huzurumuzu, güvenliğimizi en yüksek noktada tesis etmeye çalışıyoruz. Bir işi yapıyorsak bir şeye karar veriyorsak önceliğimiz her zaman budur. Bir tane daha vatandaşımızın burnu kanamasın, bir tane daha şehidimiz, gazimiz olmasın diye uğraşıyoruz” şeklinde konuştu.

Programa, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Vali Yardımcıları Cevat Gün, Muhammet Fuat Türkman ve Numan Tahir Şimşek, İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Bayer, şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları katıldı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.10.2026
16:02
Bingöl OSB`de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl OSB'de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl Organize Sanayi Bölgesi'nde Müteşebbis Heyet yönetiminden genel kurul modeline geçiş kararı alındı. Yeni dönemde özel sektörün ve yatırımcıların yönetimde daha etkin rol üstlenmesi, OSB'nin sorunlarının çözümü ve yeni yatırımların önünün açılması hedefleniyor.
24.10.2026
15:47
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Mahalle muhtarlarıyla buluşmasında devam eden belediye hizmetlerini, mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını ve planlanan projeleri değerlendiren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Bizim ortak paydamız Bingöl, önceliğimiz ise hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğudur' dedi.
24.10.2026
15:18
ATAKDER`den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER'den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER Bingöl İl Başkanı Menderes Güner, afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla kurumlar, siyasi temsilciler ve esnafla bir araya geldi. Güner, afetlere karşı hazırlıklı bir toplum oluşturmak için risk tespiti, bilinçlendirme ve gönüllülük çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.
24.10.2026
14:54
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
1945'te Bingöl'de başlayan bir ömür, ilme, eğitime ve kültürel mirasa adanmış çalışmalarla iz bıraktı. Bingöl Üniversitesi önceki dönem Rektör Yardımcılarından ve İlahiyat Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Abdülaziz Beki'nin vefatı, akademi camiasını ve sevenlerini yasa boğdu.
24.10.2026
14:44
Bingöl`de yakalanan 29 şüpheliden 3`ü tutuklandı
Bingöl'de yakalanan 29 şüpheliden 3'ü tutuklandı
Operasyonlarda 577 paket gümrük kaçağı sigara, uyuşturucu maddeler, ruhsatsız tüfek, 6 kesici alet ve hassas terazi ele geçirildi.
24.10.2026
14:26
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Bingöl dahil 10 ilde düzenlenen 'Patinaj' operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 12'si tutuklanırken, hesaplarındaki toplam işlem hacminin 226 milyon lirayı aştığı belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın