KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Kasım 2025 Çarşamba
°C

'Sefer sayılarının arttırılmasını bekliyoruz'

Mahalle Muhtarı Bozkurt: 'Japonya'da bir tek yolcu için zararına da olsa tren seferi düzenleniyorsa, bir zahmet bizim insanımız için de otobüsler 2-3 sefer fazladan yapsın!'

`Sefer sayılarının arttırılmasını bekliyoruz`
26 KASIM 2020 PERŞEMBE 17:22
9
1783
1
AA aa

Ahmet Dursun Konutları olarak bilinen Kültür Mahallesi Aftor Küme Evleri bölgesinde günde 3 sefer yapılmasının mağduriyet yaşattığını belirten bölge sakinleri, akşam 18.00'da son seferin yapıldığını, işten geç çıkanların evlerine yaya gitmek zorunda kaldıklarını ifade ettiler.

Bölgenin akşam saatlerinde karanlık, riskli ve ürkütücü olduğunu vurgulayan semt sakinleri: “Diğer mahallelere yapılan seferler gibi buraya da seferler konulsun. Günde 3 sefer yapılıyor ve bir seferi kaçırdığınızda mağdur oluyorsunuz. O bölge memurların yaşadığı bir alan değil. Bu sebeple akşam 18.00 ile sınırlandırmak doğru değil. Bu talebimizin dikkate alınmasını, sefer sayılarının arttırılması, akşam saatlerinde de serbest çalışanların mesaisinin göz önünde bulundurulmasını bekliyoruz” dediler.

3-5 sefer daha eklense kim ne kaybeder?

Kültür Mahallesi muhtarı Ali Bozkurt, vatandaşların haklı olduğunu, ilgililerin bu talebi dikkate alarak sefer sayılarında artışa gitmesini istedi.

Japon Demiryolları işletmesinin tek bir lise öğrencisi yolcu için 3 yıl boyunca zararına çalıştığına dikkat çeken Muhtar Bozkurt: “Japonya'da bir tek yolcu için zararına da olsa tren seferi düzenleniyorsa, bir zahmet bizim insanımız için de otobüsler 2-3 sefer fazladan yapsın. İnsanlarımız mağdur, zorlukla yaşamlarını sürdürüyor. Bu bölgeye üç defa daha sefer düzenlense kim ne kaybeder? İlgililerin bu talebi dikkate almaları ve mağduriyetleri gidermelerini bekliyoruz” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64795)
27 Kasım 2020 Cuma 00:03
Kimse kimseyi düşünmez. Hep kendi kârları.
12.11.2025
16:58
Şehitlerin naaşı Türkiye`ye getiriliyor
Şehitlerin naaşı Türkiye'ye getiriliyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen C-130 tipi askeri kargo uçağında, uçuş ekibiyle birlikte 20 personel şehit oldu. Bölgedeki çalışmalar sürerken, uçağın karakutusunun bulunduğu öğrenildi. İletişim Başkanı Duran; 'Aziz şehitlerimizin naaşları, arama kurtarma ve kaza kırım heyetimizi Gürcistan'a götüren A-400M uçağımız ile ülkemize getirilecektir' açıklamasında bulundu.
12.11.2025
16:25
Bingöl Üniversitesi`nde Kurumsal İletişim Paydaşlar Toplantısı Gerçekleştirildi
Bingöl Üniversitesi'nde Kurumsal İletişim Paydaşlar Toplantısı Gerçekleştirildi
Basın temsilcileri ve üniversite paydaşlarını aynı masada buluşturan toplantıda, güçlü iletişim ve toplumsal etki odaklı yeni adımlar konuşuldu.
12.11.2025
16:08
Bingöl ADEM-2`de Kanser Farkındalığı Etkinliği
Bingöl ADEM-2'de Kanser Farkındalığı Etkinliği
Yaklaşık 60 kursiyerin katılımıyla gerçekleştirilen eğitim sonrasında, KETEM Kanser Tarama Aracı aracılığıyla katılımcılara mamografi, HPV testi ve kolorektal kanser tarama testleri uygulandı.
12.11.2025
12:37
Bunu yapmayan ehliyetsiz sayılacak, ödeme yapılmayacak
Bunu yapmayan ehliyetsiz sayılacak, ödeme yapılmayacak
Eski tip ehliyetlerin yenileme süresi 31 Ekim 2025'te dolmuştu. Sigorta şirketleri eski tip ehliyetle kaza yapan sürücüler artık 'ehliyetsiz' sayılacağını duyurdu. İşte kaza yapan ehliyetsiz sürücüleri bekleyen süreçler...
12.11.2025
12:22
Sosyal medyada doktor paylaşımlarına yeni sınırlama!
Sosyal medyada doktor paylaşımlarına yeni sınırlama!
Instagram, TikTok, Facebook gibi sosyal medya platformlarında sağlık kuruluşlarının ve doktorların paylaşım yaparken hangi ilkelere uyması gerektiği yeniden tanımlandı. Resmi Gazete'de Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan yönetmeliğe göre sponsorlu içerikler, öncesi sonrası paylaşımları, hasta memnuniyeti paylaşımlarına dair sınırlamalar getirildi.
11.11.2025
16:16
Bingöl`de 25 bin fidan toprakla buluştu
Bingöl'de 25 bin fidan toprakla buluştu
Bingöl'de 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte, toplam 25 bin fidan toprakla buluşturuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın