KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ekim 2026 Perşembe

Savarona'da fuhuş davası: 6 tutuklama

Savarona yatı soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 8 zanlıdan 6'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklananlar arasında Kazak işadamı Tevfik A. da bulunuyor.

Savarona`da fuhuş davası: 6 tutuklama
02 EKİM 2010 CUMARTESİ 10:35
0
2232
0
AA aa

Antalya İl Jandarma Komutanlığı, Muğla Jandarma Komutanlığı ve Uluslararası Göç Komisyonu temsilcilerinin katılımıyla Savarona yatına düzenlenen operasyonun soruşturması tamamlandı. Soruşturma kapsamında Ukrayna ve Rusya'daki bazı mankenlik ajansları aracılığıyla Türkiye'ye getirdikleri kadınları Savarona yatında iş adamlarıyla birlikte olmaya zorladıkları iddia edilen 2'si kadın 8 kişinin savcılık sorgusu tamamlandı.

Organize suç örgütlerine yönelik davalara bakan Savcı Yusuf Hakkı Doğan tarafından ifadeleri alınan 2 kişi serbest bırakılırken aralarında Kazak işadamı Tevfik A.'nın da bulunduğu şüpheliler G.A, M.Ç, E.A, E.B. ve H.E. tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Yaklaşık 3 saat süren mahkeme gecenin ilerleyen saatlerinde bitti. Mahkeme bütün zanlıların tutuklanmasına karar vererek Antalya Kapalı L Tipi Cezaevine gönderdi. Şüpheliler, 'suç örgütü kurmak ve üyesi olmak, bir örgüt faaliyeti çerçevesinde fuhuş yaptırmak ve fuhuş amaçlı insan ticareti yapmakla suçlanıyor.

Ayrıca, savcılık sorgusunda Kazakistanlı iş adamı Tevfik A.'nın hakkındaki suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Diğer zanlılar da Tevfik A. gibi suçlamaları reddettiği bildirildi.

 

CİHAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.10.2026
19:38
Bingöl`de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan 1 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
14.10.2026
19:12
DEM Parti`den zam tepkisi:
DEM Parti'den zam tepkisi: 'Ulaşım haktır'
Bingöl Belediyesi DEM Partili Meclis Üyeleri, toplu taşıma ücretlerine yapılan zamma muhalefet şerhi koyduklarını belirterek belediyenin kendi araçlarıyla toplu taşıma hizmeti sunmasını ve dar gelirli vatandaşlarla öğrencileri koruyacak destek mekanizmaları geliştirmesini istedi.
14.10.2026
18:24
Karlıova SYDV Türkiye genelinde ilk 10`a girdi
Karlıova SYDV Türkiye genelinde ilk 10'a girdi
Bingöl'ün Karlıova ilçesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Türkiye genelindeki 973 vakıf arasında 10'uncu sırada yer aldı. Başarıda emeği bulunan vakıf personeline Kaymakam Abdulselam Bıçak tarafından teşekkür belgesi verildi.
14.10.2026
18:11
Bingöl`de Şehir İçi Ulaşıma Zam: Tam Bilet 35 TL Oldu!
Bingöl'de Şehir İçi Ulaşıma Zam: Tam Bilet 35 TL Oldu!
Bingöl'de şehir içi toplu taşıma ücretleri 2026 yılı içerisinde üçüncü kez artırıldı. Şubat ayında 25 TL'ye, haziranda 28 TL'ye yükseltilen tam bilet ücreti, son zamla birlikte 35 TL'ye çıktı. Yılın başından bu yana tam biletteki artış yaklaşık yüzde 85'e ulaştı.
14.10.2026
12:57
12Bingölspor`un kupa maçı 27 Ekim`de
12Bingölspor'un kupa maçı 27 Ekim'de
Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda 12Bingölspor'un rakibi Corendon Alanyaspor oldu. Bingöl temsilcisi, 27 Ekim Salı günü saat 20.30'da Alanya Oba Stadyumu'nda tur bileti için sahaya çıkacak. Yeşil-beyazlılar, Süper Lig temsilcisi karşısında kupada yoluna devam etmeyi hedefliyor.
14.10.2026
11:15
Hüdayi Vakfı:
Hüdayi Vakfı: 'Toplumsal çürümeyi kabullenmiyoruz'
Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı, yayımladığı bildiride fon krizinden yolsuzluk ve torpile, eğitim sisteminden sanal kumara kadar birçok başlıkta sert eleştiriler yöneltti. 'Suçlular ve sorumlular hesap vermeden kimse güvenden söz edemez' diyen vakıf, kamu kurumlarına ve denetim mekanizmalarına çağrıda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın