KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ekim 2026 Çarşamba

Satışlar başladı!

Bingöl'de Kültür Mahallesi'nde uygulanan Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında konut ve işyeri satışların başlayacağı bildirildi.

Satışlar başladı!
10 OCAK 2019 PERŞEMBE 21:42
16
6349
6
AA aa

Bingöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce yapılan açıklamada, Kültür Mahallesi'nde uygulanan 2'inci Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında satışların başladığı aktarıldı.

15 hektarlık alanında hayata geçirilecek proje kapsamındaki konut ve işyerlerinin 14 Ocak Pazartesi günü satışa sunulacağı ifade edilen açıklamada, “İhale süreçleri tamamlanarak yapım aşamasına start verdiğimiz projemiz kapsamında brüt 161 metrekare 109 adet 1. kat daire (dükkan üstü), 161 metrekare 16 adet zemin kat daire, 221 metrekare 158 rezidans, 112 dükkan (konut altı), 68 dükkan (bina arası baza), 1 fırın, 1 kreş ile AVM projesi içerisinde bulunan 126 ofis, 6 fastfood, 29 dükkan, 1 sinema, 1 eğlence merkezi, 1 hipermarket ile 2 seyir teraslı kafeteryanın satışı yapılacaktır. Söz konusu taşınmazlardan fırın, kreş ve traşlı kafeteryalar talep doğrultusunda pazarlık usulüyle satılacaktır” denildi.

Taşınmazların peşin ve taksitli seçeneklerle satışa sunulacağı vurgulanan açıklamada; “Belirlenen tarihte satışına başlanılacak taşınmazlar peşin olarak alınabileceği gibi taksitli de alınabilecektir. Taksitli satışlarda yüzde 50'si peşin, yüzde 50'si ise vade olanağı sağlanacaktır. Taksitlendirmeler 60 ile 120 ay aralığında olacaktır. Vatandaşlarımız, Veysel Belgin Gençlik Merkezi'nde bulunan Kentsel Döşüm ofisimizi ziyaret ederek daha geniş bilgiye erişebilirler” ifade edildi.

5 etaptan oluşan projenin tamamlanmasıyla kentin çehresinin değişeceği ifade edilen açıklamanın devamında,"2 yıl gibi bir süreçte tamamlamayı hedeflediğimiz projeyle hem depremin izlerini siliyor, hem de ilimizin çehresini değiştiriyoruz. 80 bin metrekarelik ticari alanla kentimizin ticari alan hacmini genişletiyoruz. 18 kapalı, 7 açık otoparkla alandaki park sorununu minimize ediyoruz. Yeşil alana verdiğimiz önemi projemizde göz ardı etmedik, 33 bin metrekare yeşil alan düzenleyeceğiz” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36474)
11 Ocak 2019 Cuma 08:01
160 adet rezidans olması gerekirken neden 158? Yücel beye mi rezerve edildi?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36470)
11 Ocak 2019 Cuma 07:26
Niye sadece 1. Katlar satışta ??
Ücret ne kadar olacak ??
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36469)
11 Ocak 2019 Cuma 07:25
Bu gidişle 4 yılda bitmez
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36465)
11 Ocak 2019 Cuma 04:30
Önce hak sahiplerinin hakkını vermek lazım.Hak sahipleri hepsi imza atmadan olmaz.Yazıktır yoksa proje durur.Herkes imzalamamış.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36464)
11 Ocak 2019 Cuma 04:23
Arsamızı aldılar ticari alana çevirip satacaklar .Oysa herbir vatandaşın arsası bir işyeri değerindedir.Sayın belediye başkanımız bir daha düşünsün.Adalet ne gerektiriyorsa onu yapsın,hayırla yad edilir o vakit.
20.10.2026
22:40
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunun Elmalı köyü mevkiinde otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
20.10.2026
21:58
Bingöl`de 350 öğrenciye trafik eğitimi verildi
Bingöl'de 350 öğrenciye trafik eğitimi verildi
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iki lisede düzenlenen eğitimlerde öğrencilere trafik kuralları, trafik levhaları ve güvenli davranışlar hakkında bilgilendirmede bulundu.
20.10.2026
19:43
Baraç`tan Bingöl Millî Eğitim Müdürlüğüne liyakat çağrısı
Baraç'tan Bingöl Millî Eğitim Müdürlüğüne liyakat çağrısı
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, atama ve görevlendirmelere ilişkin iddiaların açıklığa kavuşturulmasını isteyerek, 'Bingöl Millî Eğitim Müdürlüğü hiçbir sendikanın arka bahçesi olamaz' dedi. Baraç, AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata'ya da çağrıda bulundu.
20.10.2026
19:19
Bingöl`de 65 yaş üstü kaç kişi var? TUİK açıkladı!
Bingöl'de 65 yaş üstü kaç kişi var? TUİK açıkladı!
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Türkiye'de yaşlı nüfusun en fazla bulunduğu ili açıkladı. Bingöl'de yaşlı nüfusun toplam nüfus içindeki payı yüzde 8,8 olarak hesaplandı. Kentin verileri, bölge illeriyle karşılaştırıldığında dikkat çeken bir tablo ortaya koydu.
20.10.2026
18:22
Bingöllü kadınların el emeği Mısır`da sergilendi
Bingöllü kadınların el emeği Mısır'da sergilendi
Bingöl Aile Destek Merkezi-2'de (ÂDEM-2) Bakır İşlemeciliği Kursu'na katılan kadınların hazırladığı ürünler, Mısır'ın başkenti Kahire'de düzenlenen uluslararası fuarda sergilendi.
20.10.2026
15:06
Bingöl`de 30 bin TL ödüllü ses yarışması başlıyor!
Bingöl'de 30 bin TL ödüllü ses yarışması başlıyor!
Bingöl Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen 'Sesimin Yankısı' ses yarışması için başvurular 21 Ekim'de başlıyor. Türk Halk Müziği kategorisindeki yarışmada dereceye girenlere toplam 30 bin TL ödül verilecek. Ön elemeler aralık ayında yapılacak..
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın