KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Ekim 2026 Cuma

Sağlık bakanlığı, bingöl'e 2 adet kar paletli ambulans gönderdi

Sağlık Bakanlığı tarafından Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü'ne 2 adet kar
paletli ambulans gönderildi. Bakanlıkça, Sağlık Müdürlüğü'ne gönderilen
kar ambulansı il sınırları içinde birçok yerde görev yapacak.

Sağlık bakanlığı, bingöl`e 2 adet kar paletli ambulans gönderdi
24 MAYIS 2010 PAZARTESİ 13:11
0
5049
0
AA aa
Sağlık Bakanlığı tarafından Bingöl Sağlık İl Müdürlüğü emrine 2 adet Mitsubishi marka kar Paletli ambulans verildi. Teslim alınan kar paletli acil yardım donanımına sahip olan ambulanslar, 4x4 arazi tipi araç özelliğinde olup; 1 metre karda, 70 cm su içerisinde görev yapabilme, paletli iken 80 km/saat hıza ulaşabilme özelliğine, bluetooth, gps, navigasyon, araç takip cihazlarına, araç telsizi donanımına sahiptir.

Kara ve hava ambulanslarının ulaşamadığı dönemlerde paletli ambulanslarla olay mahalline ulaşılacak, normal dönemlerde ise normal ambulansın yapmış olduğu tüm işleri yapabilecektir. 112 ASH İstasyonu emrinde görevlendirilecek ambulansların tanesinin 180 bin TL'ye mal olduğu öğrenildi.

Sağlık Bakanlığı'nın gönderdiği yeni ambulans ile kardan dolayı hastaneye ulaştırılamayan hastaların daha kolay şekilde taşınacağını belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Kış mevsiminde acil hastalara müdahale için paletli ambulansın çok önemli olduğunu ve ambulansın acil müdahale için gerekli olan her türlü donanıma sahip olduğunu ifade ederek, “İlimizde mevsim şartları ve coğrafi koşullar göz önünde bulundurulduğunda Bakanlığımızca ilimize tahsis edilen kar paletli ambulansların önemi anlaşılmaktadır. Halkımıza daha iyi şartlarda ve kesintisiz sağlık hizmeti sunmak çabası içinde olan Müdürlüğümüz, İlimize tahsisi yapılan tam donanımlı 2 adet Kar tipi paletli ambulans ile halkımıza daha iyi hizmet vermek gayreti içinde olacağız. Tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.10.2026
16:49
Becerekli:
Becerekli: 'Bingöl'de engellilerin önündeki engel bitmiyor!'
Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Bingöl'de engelli bireylerin ulaşım ve erişilebilirlik alanında yaşadığı sorunlara dikkat çekerek yetkililere çözüm çağrısında bulundu.
15.10.2026
16:33
'Beyaz bastonun önündeki engeller kaldırılsın'
Bingöl Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Bahattin Tüz, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, görme engelli bireylerin bağımsız ve güvenli yaşamı için erişilebilirliğin artırılması çağrısında bulundu. Tüz, kaldırımlardan toplu taşımaya, kamu hizmetlerinden dijital sistemlere kadar birçok alanda somut adımlar atılması gerektiğini vurguladı.
15.10.2026
15:39
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
Güner, afet bilincinin artırılması, gönüllülük faaliyetlerinin güçlendirilmesi ve arama kurtarma çalışmalarına destek verilmesi amacıyla kurumlarla iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.
15.10.2026
15:13
Benzine indirim geliyor!
Benzine indirim geliyor!
Akaryakıtta beklenen indirim için geri sayım başladı. Benzinin litresinde 5 lira 65 kuruşluk düşüş öngörülürken, indirimin gerçekleşmesi halinde 50 litrelik bir depoda 282,50 TL, 60 litrelik depoda 339 TL tasarruf sağlanması bekleniyor.
15.10.2026
14:07
Ticaret Bakanlığı`ndan taksitli satışlara yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı'ndan taksitli satışlara yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı'nın taksitli satışlara ilişkin düzenleme yetkisi genişletildi. Yeni yönetmelikle satış sonrası taksitlendirme ve ödeme erteleme işlemleri de kapsama alınırken, taksit sayısı ve sürelerine ilişkin yeni bir sınır henüz belirlenmedi.
15.10.2026
13:45
Karlıova`da sokaklar göle döndü!
Karlıova'da sokaklar göle döndü!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde gece etkili olan sağanak yağış, cadde ve sokakları su altında bıraktı. İş yerlerine ulaşmakta zorlanan esnaf, tıkanan mazgalları kendi imkânlarıyla açmaya çalıştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın