KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Kasım 2025 Çarşamba
°C

Sağlar: 'Şovdan, yalan ve iftiradan uzağız'

AK Parti İl Başkanı Sağlar: 'Misyonumuz devlet ile halk arasında aracı bir kurum olmaktır. Popilist yaklaşımlardan, şovdan, yalan ve iftiradan uzağız. Siyaset fikir önermek, proje üretmek ve en iyisini yakalamakta yarışmaktır.'

Sağlar: `Şovdan, yalan ve iftiradan uzağız`
17 ARALIK 2020 PERŞEMBE 17:46
19
3487
12
AA aa

AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar, Merkez İlçe Başkanı Feyzi Kızıl, Kadın Kolları Başkanı Şeyma Bural, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Katkay ve İl Yürütme Kurulu üyeleriyle birlikte kentte görev yapan basın mensuplarıyla tanışma toplantısı düzenledi.

Parti binasında yapılan toplantıda AK Parti'de istişarenin siyasi bir kültür haline geldiğini söyleyen İl Başkanı Haşim Sağlar; “Bizler siyasette altın oranını yakalamayı amaçlıyoruz. Altın oran, bir bütünün parçaları arasında gözlemlenen, uyum açısından en yetkin boyutları verdiği orandır. Misyonumuz devlet ile halk arasında aracı bir kurum olmaktır. Popilist yaklaşımlardan, şovdan, yalan ve iftiradan uzağız. Siyaset fikir önermektir. Proje üretmektir ve en iyisini yakalamakta yarışmaktır. Bizler de bu amaçla görev ve sorumluluklarımızın bilincinde Bingöl için en iyisini yakalamayı amaçlıyor, Genel Merkezimiz, Milletvekillerimiz, Yerel Yönetimlerimiz ve teşkilatlarımızla iletişim halinde hizmet bayrağımızı yukarılara taşıyarak gelecek nesillere başarımızı aktarmak istiyoruz” dedi.

“50 BİNDEN FAZLA VATANDAŞIMIZA SOSYAL YARDIM YAPILDI”

Soru cevap bölümünde Dünya'nın çok ağır yıkıcı bir salgın hastalıkla mücadele ettiğini belirten AK Parti İl Başkanı Sağlar; “Salgın döneminde olmamıza rağmen 2020 yılında ilimizde 184 milyon lira kamu yatırımı yapıldı. 50 binden fazla vatandaşımıza sosyal yardım yapıldı. Bu yardımlar adreslere kadar teslim edildi. Bu da Ak Parti'nin sosyal devlet anlayışının bir sonucudur. Sadece Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılan destekler 70 milyon lirayı aştı. Kısa Çalışma Ödeneği ile 4 bin 600 özel sektör çalışanına nakdi destek sağlandı. KDV, Stopaj ve esnafa kira yardımları ve sosyal destek yardımları artarak devam ediyor. Cumhurbaşkanımız güçlü liderliği ile bütün vesayetleri, saldırıları, terörü bertaraf ettiğimiz gibi bu salgın hastalığın üstesinden de geleceğimize yürekten inanıyorum. Vatandaşlarımızdan tedbirlere uymalarını, maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami dikkat göstermelerini rica ediyoruz” diye konuştu.

İşsizlikle ilgili soru üzerine konuşan AK Parti İl Başkanı Sağlar, 3 bin kişiye istihdam olanağı sağlayacak Yeni Sanayi Sitesi, Bin kişiye doğrudan 8 bin aileye ise dolaylı etki edecek Sütaş yatırımının bitme aşamasına geldiğini ve 600 kişinin istihdam edileceği Tekstilpark Projesi'ne başlandığını söyledi. Toplantı bir süre daha devam eden soru cevap bölümünün ardından sona erdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80042)
19 Aralık 2020 Cumartesi 16:49
Bütün isiniz yalan hile birde bunu din adi altinda yapiyorsunuz millet sizin yüzünüzden dinden bile sogudu
Yani nemrut firavun bile bu dine sizin verdiginiz zarari vermemistir her taraf torpil devlet malini kendi cikarlari icin kulanmak
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80038)
19 Aralık 2020 Cumartesi 09:46
Sosyal yardım ile övünmek büyük bir acizlik örneği. Yazık, yazık yahu..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80033)
19 Aralık 2020 Cumartesi 00:44
bak ben bu habere baktım sonra çekilen fotoğrafa baktım ne bir şov gördüm nede popülizm arkadaşlar tam proje yaparken biri onları çekmiş. başarılar başkanım. yalnız başkanım keşke karşı inşaata bakaydınız projeyi denetlemiş gibi.. hepimiz bingöllüyüz ayeti kerime de bildirildiği gibi selametle
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80021)
18 Aralık 2020 Cuma 16:48
Şow nerde akp orda
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80015)
18 Aralık 2020 Cuma 13:57
Dogru dediginiz memleketi batirdiniz gencler perisan is yok as yok her evde 2 tane üniversite mezunu var ama torpil olmadimi olmuyor yada akp li olmasi gerek Yani memleket bitmis durumda altin döviz almis başıını, alt yapi yok fabrika yok hayvancilik ve tarim ölmüs. Söyledikleriniz yalan deyilde nedir bu milllete artik uyansin bu uykudan koyun olmaktan
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80013)
18 Aralık 2020 Cuma 11:34
Zama güncelleme,ekonomik buhranı bize uçuyoruz diye yutturmaya çalışan A haber gibisiniz...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80009)
18 Aralık 2020 Cuma 10:13
Hitlerin propaganda Bakanı gobels gibisiniz..insanları dinden soğuttunuz,dindarlara kuşku ile bakmayı sağladınız...bir lokma bir hırkadan bir makam bir Mercedese getirdiniz.. Her gün on binlerce genç Avrupa'ya geçme hayallerini kurduttunuz..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80004)
18 Aralık 2020 Cuma 01:09
Kyk borcumu ödeyemiyorum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80002)
17 Aralık 2020 Perşembe 23:16
Hiç kusura bakmayın ama samimiyetsizsiniz...Show dan uzağız dediğiniz noktada bile show yapıyorsunuz ve samimiyetinize inanmıyorum!!!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80000)
17 Aralık 2020 Perşembe 22:37
Hanefi Güler neden görevden uzaklaştırıldı gerçekler halkla paylasilmaliydi kafalarda soru işaretleri var
12.11.2025
16:58
Şehitlerin naaşı Türkiye`ye getiriliyor
Şehitlerin naaşı Türkiye'ye getiriliyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen C-130 tipi askeri kargo uçağında, uçuş ekibiyle birlikte 20 personel şehit oldu. Bölgedeki çalışmalar sürerken, uçağın karakutusunun bulunduğu öğrenildi. İletişim Başkanı Duran; 'Aziz şehitlerimizin naaşları, arama kurtarma ve kaza kırım heyetimizi Gürcistan'a götüren A-400M uçağımız ile ülkemize getirilecektir' açıklamasında bulundu.
12.11.2025
16:25
Bingöl Üniversitesi`nde Kurumsal İletişim Paydaşlar Toplantısı Gerçekleştirildi
Bingöl Üniversitesi'nde Kurumsal İletişim Paydaşlar Toplantısı Gerçekleştirildi
Basın temsilcileri ve üniversite paydaşlarını aynı masada buluşturan toplantıda, güçlü iletişim ve toplumsal etki odaklı yeni adımlar konuşuldu.
12.11.2025
16:08
Bingöl ADEM-2`de Kanser Farkındalığı Etkinliği
Bingöl ADEM-2'de Kanser Farkındalığı Etkinliği
Yaklaşık 60 kursiyerin katılımıyla gerçekleştirilen eğitim sonrasında, KETEM Kanser Tarama Aracı aracılığıyla katılımcılara mamografi, HPV testi ve kolorektal kanser tarama testleri uygulandı.
12.11.2025
12:37
Bunu yapmayan ehliyetsiz sayılacak, ödeme yapılmayacak
Bunu yapmayan ehliyetsiz sayılacak, ödeme yapılmayacak
Eski tip ehliyetlerin yenileme süresi 31 Ekim 2025'te dolmuştu. Sigorta şirketleri eski tip ehliyetle kaza yapan sürücüler artık 'ehliyetsiz' sayılacağını duyurdu. İşte kaza yapan ehliyetsiz sürücüleri bekleyen süreçler...
12.11.2025
12:22
Sosyal medyada doktor paylaşımlarına yeni sınırlama!
Sosyal medyada doktor paylaşımlarına yeni sınırlama!
Instagram, TikTok, Facebook gibi sosyal medya platformlarında sağlık kuruluşlarının ve doktorların paylaşım yaparken hangi ilkelere uyması gerektiği yeniden tanımlandı. Resmi Gazete'de Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan yönetmeliğe göre sponsorlu içerikler, öncesi sonrası paylaşımları, hasta memnuniyeti paylaşımlarına dair sınırlamalar getirildi.
11.11.2025
16:16
Bingöl`de 25 bin fidan toprakla buluştu
Bingöl'de 25 bin fidan toprakla buluştu
Bingöl'de 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte, toplam 25 bin fidan toprakla buluşturuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın