KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Ekim 2026 Cuma

Protokole semerkand ziyareti

Semerkand Vakıf Haftası kapsamında protokol üyelerini ziyaret eden Buhara Eğitim Kültür Sanat Vakfı Başkan ve yöneticileri, Semerkand’ın tanıtımına ilişkin bilgiler paylaşılırken, temennileri de aldılar.

Protokole semerkand ziyareti
30 MAYIS 2013 PERŞEMBE 08:25
0
1929
0
AA aa

Tüm Dünyada 22-29 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Semerkand Vakıf Haftası Bingöl'de de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Etkinlikler kapsamında çeşitli kurum ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Bingöl Buhara Eğitim Kültür Sanat Vakfı Başkanı Cengiz Değişgeç ve vakıf yöneticileri, il protokolünü de ziyaret ettiler.

Semerkand hakkında bilgiler veren Vakıf Başkanı cengiz Değişgeç, vakıf çalışmaları hakkında da bilgilendirmelerde bulundu. İlk ziyaretlerini hafta başında Muğla'ya atanan Vali Mustafa Hakan Güvençer'e yapan Vakıf heyeti, temennileri de aldı.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Güvençer, Semerkand Vakfının yapmış olduğu hizmetleri takdirle karşıladıklarını, hizmetlerin kıyamete kadar artarak devam etmesini Yüce Mevla'dan niyaz ettiğini vurguladı.

“O OCAKTA TÜTEN ATEŞ İNŞALLAH KIYAMETE KADAR AYDINLATMAYA DEVAM EDECEKTİR”

Ziyaret edilen Belediye Başkanı Serdar Atalay da, Semerkand ismini çok sevdiğini, vakfın faaliyetlerinin de gönülleri rahatlattığını belirtti.

“İnsanı irşad eden, insanı kâmil hale getiren herkes her zat her kurum çok değerlidir” diyen Atalay: “Sonuçta Semerkand Vakfı çok evvelden beri bildiğimiz bir vakıf ve bugüne kadar çok kaliteli hizmetlere vesile olmuş, birçok insanın hidayetine vesile olmuş bir ocağın vakfıdır. O ocakta tüten ateş inşallah kıyamete kadar aydınlatmaya devam edecektir. Cenab-ı Hak sayılarını arttırsın inşallah. Bu vakfımızla birlikte müyesser etsin inşallah. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada bu hizmetleri devam ettirsin” dedi.

“BATAKLIĞI KURUTMAYA YÖNELİK ÇALIŞMALAR YAPIYORSUNUZ”

Makamında ziyaret edilen Bingöl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip vakfın yürüttüğü çalışmaların önemine işaret etti.

“Sizlerle bir arada bulunmak bizlere ciddi güç veriyor. Gıptayla, iftiharla sizleri takip ediyoruz” diyen Taştekin, şunları söyledi: “Beklentiniz olmadan gecenizi gündüzünüze katarak insanlara ahlaki değerleri verebilmek maksadıyla yapmış olduğunuz çalışmalar için sizleri tebrik ediyoruz. Bununla birlikte hayırlı hizmetlerinizin artarak devam etmesini diliyoruz. Sizler gibi değerli arkadaşlarımızın gayretlerine, çabalarına, emeklerine her yerde çok büyük ihtiyaç var. Her türlü sorunun kökeni biraz cehalet, biraz insanın yetiştirilememesi, biraz ilgisizlik, biraz manevi değerlere gerekli önemin verilememesi olduğunu hepimiz biliyoruz. Büyük gayretler sarf ederek sizlerin yapmış olduğu çalışmalar bataklığı kurutmaya yönelik çalışmalardır. Bataklık kurutulmazsa değişen sadece sinekler olur. Yapmakta olduğunuz gayretli çalışmalar sonucunda cehalet bataklığı, çok afedersiniz ahlaksızlık bataklığı, ilgisizlik bataklığı kurutulacak yerine milli ve manevi değerlere sahip gençler insanlar yetişecek ve inanın her şey dünden daha güzel olacak.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.10.2026
17:20
GSS borçlarına af geliyor: 1,4 milyon kişi yararlanabilir
GSS borçlarına af geliyor: 1,4 milyon kişi yararlanabilir
2017 yılı öncesine ait Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borçlarının silinmesini öngören düzenlemeyle yaklaşık 1,4 milyon kişinin yararlanması bekleniyor. Düzenleme kapsamında 3 milyar liralık borç yükünün ortadan kaldırılması hedefleniyor.
29.10.2026
17:00
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 2 yaralı
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 2 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunun Soğukçeşme mevkiinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaçlara çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı.
29.10.2026
16:48
Bingöl`de Cumhuriyet`in 103`üncü yılı coşkuyla kutlandı
Bingöl'de Cumhuriyet'in 103'üncü yılı coşkuyla kutlandı
Bingöl'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlandı. Programa Vali Cahit Çelik, il protokolü, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
28.10.2026
23:41
Bingöl`de kasımın ikinci yarısına dikkat!
Bingöl'de kasımın ikinci yarısına dikkat!
28 Ekim tarihli kar tahmin haritasında Doğu Anadolu'daki iller öne çıktı. Bingöl için 45 günlük hava tahmininde ise kasımın ikinci haftasından itibaren sıcaklıkların düşmesi, 16-18 Kasım tarihlerinde kar ve yağmur geçişlerinin yaşanması bekleniyor. Özellikle Karlıova ve yüksek kesimlerde kış hazırlıklarının tamamlanması önem taşıyor.
28.10.2026
23:00
'Din hizmetleri yalnızca ibadetle sınırlı değil'
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Hafız Osman Şahin, Bingöl'de din görevlilerine seslendi. Şahin, din hizmetlerinin toplumun her kesimine ulaşması gerektiğini vurgularken sahada karşılaşılan sorunların takip edilmesi ve çözüm üretilmesi çağrısında bulundu.
28.10.2026
13:33
Türkiye`nin en yaygın 10 soyadı… Bingöl`de hepsi var…
Türkiye'nin en yaygın 10 soyadı… Bingöl'de hepsi var…
Türkiye'de milyonlarca kişinin taşıdığı soyadları açıklandı. Listede yer alan 10 soyadının tamamının Bingöl'de de kullanılması dikkat çekti. Peki sizin soyadınız da o listede mi?
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın