KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Ekim 2026 Cuma

Play-Off geldi! 12Bingölspor'un gözü 3. Ligde

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) Play-Off Sistemi, 2024-2025 futbol sezonu itibariyle uygulanmaya başlayacak. Geçen yıl ikincilikle bir üst lige çıkma fırsatını kaçıran 12Bingölspor, yeni sezonda hedefine ulaşmakta kararlı!

Play-Off geldi! 12Bingölspor`un gözü 3. Ligde
04 EYLÜL 2024 ÇARŞAMBA 15:08
5
1773
0
AA aa

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2024-2025 sezonundan itibaren Play-Off Sistemi uygulamaya girecek. 12 Bingölspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ın geçtiğimiz sezondan itibaren her fırsatta dile getirdiği Play-Off Sistemi uygulamasının yeni sezondan itibaren Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) uygulanmaya başlayacak.

Play-Off Sistemi ile sezon sonunda, gruplarını birinci olarak tamamlayan 10 takım ile grup ikincileri ve üçüncüleri arasında oynanacak play-off müsabakalarından 1 takım, İstanbul takımlarının bulunduğu grupta 4 takım arasında oynanacak olan grup içi play-off müsabakaları sonucunda birinci olacak 1 takım olmak üzere toplam 12 takım 3. Lig'e yükselmeye hak kazanacak.

9 gruptaki son iki sırayı paylaşan takımlar ile İstanbul'daki takımların bulunduğu 10. Grup'ta son 4 sırada yer alan takımlar, BAL'dan, bulunduğu ilin en üst yerel ligine düşecek. Play-Off müsabakaları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) belirleyeceği grup merkezi veya grup merkezlerinde 4 kademede tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Play-Off müsabakalarında birinci olan takım 3. Lig'e yükselecek.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.10.2026
13:51
Alimoğlu yeniden TASKK Genel Başkan Yardımcısı oldu
Alimoğlu yeniden TASKK Genel Başkan Yardımcısı oldu
Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nda üst üste dördüncü dönem yönetim kurulu üyeliğine seçilmesinin ardından yeniden genel başkan yardımcılığı görevini üstlendi.
16.10.2026
13:24
Hasbağlar resmen Kiğı`ya bağlandı!
Hasbağlar resmen Kiğı'ya bağlandı!
1989'da Adaklı'ya bağlanan Hasbağlar Köyü'nün yeniden Kiğı'ya dönme talebi, temmuz ayında İl Genel Meclisi'nden geçen kararın ardından Cumhurbaşkanı onayıyla kesinleşti. Karar, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
16.10.2026
12:58
Bingöl`de öğrenciler için yeni okuma seferberliği
Bingöl'de öğrenciler için yeni okuma seferberliği
Bingöl Okuyor Projesi ile öğrencilerin okuma alışkanlıklarının güçlendirilmesi, anlama ve yorumlama becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Proje kapsamında haftalık okuma saatleri, kitap mütalaaları ve okur-yazar buluşmaları düzenlenecek.
15.10.2026
16:49
Becerekli:
Becerekli: 'Bingöl'de engellilerin önündeki engel bitmiyor!'
Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Bingöl'de engelli bireylerin ulaşım ve erişilebilirlik alanında yaşadığı sorunlara dikkat çekerek yetkililere çözüm çağrısında bulundu.
15.10.2026
16:33
'Beyaz bastonun önündeki engeller kaldırılsın'
Bingöl Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Bahattin Tüz, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, görme engelli bireylerin bağımsız ve güvenli yaşamı için erişilebilirliğin artırılması çağrısında bulundu. Tüz, kaldırımlardan toplu taşımaya, kamu hizmetlerinden dijital sistemlere kadar birçok alanda somut adımlar atılması gerektiğini vurguladı.
15.10.2026
15:39
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
Güner, afet bilincinin artırılması, gönüllülük faaliyetlerinin güçlendirilmesi ve arama kurtarma çalışmalarına destek verilmesi amacıyla kurumlarla iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın