KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Mayıs 2026 Pazar
°C

Pilot n'olur beni yeni indir

Cumartesi akşamı Bodrum Antik Tiyatro'da verdiği konserine Çeşme'den helikopterle giden Ajda Pekkan, şiddetli rüzgar nedeniyle helikopter sık sık savrulunca pilota "N'olur beni yere indir" dedi...

Pilot n`olur beni yeni indir
27 TEMMUZ 2009 PAZARTESİ 08:20
0
1205
0
AA aa
AJDA PEKKAN'IN KORKU DOLU ANLARI (FOTO GALERİ)
Ajda Pekkan, geçtiğimiz hafta sonu Bodrum Antik Tiyatro'da verdiği konser öncesinde korku dolu anlar yaşadı. Pekkan, İzmir Çeşme'den Bodrum'da kaldığıİber Otel'e helikopterle geldi. Yolculuk sırasında şiddetli rüzgar nedeniylehelikopter sık sık savruldu. Süperstar, pilota "N'olur bir yere inelim, bu sallantılar çok korkunç. Yolculuğa böyle devam edemem, bugün konserim var" dedi. İnmelerinin imkansız olduğunu öğrenince kendini kötü hissettiğini söyleyip art arda dua okumaya başlayan Pekkan helikopterin piste inmesiyle pilotu alkışladı ve "Bodrum'a dualarla indim. Ömrümden ömür gitti vallahi. Bir daha helikoptere asla binmem" dedi.

Pekkan, Bodrum Antik Tiyatro'daki konserinde ise fırtına gibiydi. Tarihi mekanı dolduran hayranlarını son albümünden "Strech" ve "Flu Gibi" şarkılarıyla karşılayan ünlü sanatçı, 2009 yaz gecelerini hareketlendiren single çalışması "Resim" ile gecenin hızını artırdı. Pekkan, gece boyunca dinleyiciyle beraber yıllardır olduğu gibi birlikte dans ettikleri şarkılarını seslendirdi. "Yeniden Başlasın", "Haykıracak Nefesin Kalmasa Bile" gibi klasikleşen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Pekkan'ın sahnesini bir ara Kübalı perküsyon sanatçısı William Gonzales doldurdu. Yıldızlı Geceler'de, 31 Temmuz'da ise Karadeniz müziğinin güçlü sesi Volkan Konak Bodrum'un sıcak rüzgarına Karadeniz esintisi getirecek.

Aşırı rüzgar yüzünden zor bir yolculuk yaptığını söyleyen Ajda Pekkan, yere inince rahat bir nefes aldı.Aşırı rüzgar Pekkan'ı karada da rahat bırakmadı ve şapkasını uçurdu. Ünlü sanatçı, "Bodrum'un şu rüzgarlı havası beni mahvetti" diyerek güldü.

kelebek

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl`de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2`den ‘Kadın El Emeği` Sergisi
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın