KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Ekim 2026 Salı

'Patlarız' literatüre girdi

Pınar Altuğ'un, internette tanıştığı Can Tezal'a çektiği "Apartmanın güvenlik kamerası kayıtları incelenirse, patlarız" mesajındaki 'patlarız' kelimesi, magazin literatürüne girdi. Patlarız, 'gazetecilere yakalanırız' anlamına geliyor.

`Patlarız` literatüre girdi
15 AĞUSTOS 2006 SALI 14:36
0
2148
0
AA aa
Pınar Altuğ'un, internette tanıştığı 23 yaşındaki Can Tezal'la ilişkisinin yankıları devam ediyor. Altuğ'un bu ilişki yüzünden ayrıldığı Tony Teodoridis'in, "Evet Pınar beni de aldattı" demesiyle ortalık iyice karıştı. Altuğ'un, beş aydır birlikte olduğu Can Tezal'la İstanbul Ataşehir'de bir apartman dairesinde buluştuğu ise, telefon mesajlarıyla ortaya çıktı. Altuğ'un, Tezal'a çektiği, "Burada tel çekmiyor. Senin Ataşehir'e gittiğini kimse bilmemeli. Apartmanın güvenlik kamerası kayıtları incelenirse, patlarız" mesajındaki 'patlarız' kelimesi dikkat çekti. 'Gazetecilere yakalanırız' anlamına gelen 'patlarız', magazin literatürüne böylece geçti. 'Patlarız', 'televole kızları', 'pişti oldular', 'frikik', 'ex sevgili' gibi magazincilerin sıkça kullandığı kelimeler arasındaki yerini aldı.

Tony benim yerime de konuşmuş

http://preview.hurriyet.com.tr/preview/image.aspx?picid=2007610Pınar Altuğ'un eski eşi Umut Elçioğlu, Tony Teodoridis'in, "Ben de aldatıldım. Çünkü ektiğimi biçtim" açıklamasına, "Röportajı sonuna kadar okudum. Tony benim yerime de konuşmuş" dedi.


Askerdeyken eşi Pınar Altuğ tarafından Tony Teodoridis'le adatıldığını öğrenen Umut Elçioğlu, tam 4 yıldır derin bir sessizliğe gömülmüştü. Yaşadığı sıkıntıyı hiç kimseyle paylaşmayan Elçioğlu, şimdilerde yine gündemde... Ancak bu kez eski eşinin aldattığı Teodoridis'in açıklamalarıyla. Pınar Altuğ'un, Can Tezal'la ilişkisinin gündeme gelmesi üzerine Tony Teodorodis suskunluğunu bozarak, Hürriyet'e çarpıcı açıklamalar yapmış ve, "Ben onu kocasından aldım, başkası ad benden. Ne ekerseniz onu biçersiniz. Pınar'ın eski eşi Umut Elçioğlu'nun başına ne geldiyse, benim başıma da geldi. O ne hissettiyse, aynısını hissettim" demişti. Teodoridis'in bu açıklamaları üzerine görüştüğümüz Umut Elçioğlu şu açıklamayı yaptı: "Biliyorsunuz, bugüne kadar hiç konuşmadım. Artık konuşacak bir şey de kalmadı. Çünkü gördüğünüz gibi herşey ortaya çıktı. Benim yerime Tony konuşmuş... Bu konuda başka ne söylenir ki. Röportajı sonuna kadar okudum. Onlar kendi aralarında konuşuyorlar, tartışıyorlar. Olanların hiçbir beni ilgilendirmiyor. Bu olay içerisine de girmek istemiyorum. Herkes neyin, ne olduğunu görüyor..."


CEP TELEFONUNU KAPADI
Tony Teodorodis'in Hürriyet'e yaptığı çarpıcı açıklamalardan sonra Pınar Altuğ, ortadan kayboldu... Can Tezal'a çektiği iddia edilen mesajların da gündeme gelmesiyle zor günler geçiren Altuğ, cep telefonunu da kapadı.


/_newsimages/2007590.jpgSEVGİLİM İSTEDİ SAKAL BIKARTIM
Pınar Altuğ'dan ayrıldıktan sonra pek ortalarda görünmeyen Tony Teodorodis, geçtiğimiz günlerde saçı sakalı birbirine karışmış olarak görüntülendi. Bu görüntüsüyle ilgili olarak Teodoridis, "Merak etmeyin. Ben çok iyiyim. Yeni kız arkadaşım sakallı halimi çok beğendiği için, sakal bıraktım" dedi.

------------------------------------------------------

Okur ne dedi

"Ben Pınar'ı aldığımda böyle aldım" ne cümle ama. İster sokaktaki insan olsun, ister Televoleci, sanat camiasından biri olsun. Bakış, aynı bakış. Kadın alınır ve satılır. Mehmet Ali Kılınç

Ne olmuş yani. İnsan farklı birini sevemez mi? Erkekler istedikleri haltı karıştırırken sorun yok! Kadın bunu yapınca herkese ne oluyor? Ahlaksa, herkese, özgürlükse, herkese. Duru Kayhan

/_newsimages/1974365.jpgNe demek erkek yaparken iyi, kadın yaparken kötü? Sevgili bayanlar! Tabii ki erkek, kadın herkesin sevmeye, aşık olmaya hakkı var, ama onurlu, şerefli namuslu bir şekilde. Biz kadınlar değil miyiz başımıza bunlar geldiğinde erkeklere, şerefsiz, namussuz diyen... Özlem Göktaş

Pınar Altuğ'un kesinlikle problemleri var. Aksi olsa neden bir insan sürekli seviyorum dediği erkekleri bırakıp durur. Üstelik aldatarak. Kübra

Erkek yapınca neden bu kadar konuşulmuyor? Beren Vural

Pınar Altuğ aldatılan kadınların intikamını almaya yemin etmiş sanki. Volkan Eye

Bence Pınar'ın en yakın zamanda iyi bir psikoloğa gitmesi gerekir, hani kendi iyiliği ve toplumun genel sağlığı için diyorum. İnsanlar da bu tip olayları okuyup bilinçaltlarına bu tür şeylerin oldukça normal olduğu mesajını veriyorlar. Gülen Gamze

Atalarımız ne demiş... Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste. Adam vatani görevini yaparken namusuna göz dikersen, sıra sana da gelir. Ömer Suslı

Pınar Hanım için sadece söylenecek bir tek şey var, o da aradığını bulamadığı. Arayış içinde demek ki... İstediği gibi biri henüz tam olarak karşısına çıkmamış. Angora Nergis

 

Pınar Altuğ ile Umut Elçioğlu'nun mutluluğu Pınar Altuğ, Tony birlikteliği ile noktalanmıştı. Resimlerde kalan bu iki mutlulukta Can adlı genç ile başka boyutlara taşındı.



YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.10.2026
21:43
Valilik açıkladı: Bakanlık müfettişleri inceliyor!
Valilik açıkladı: Bakanlık müfettişleri inceliyor!
Bingöl Valiliği, Solhan'da bir lise pansiyonunun yemekhanesinde meydana gelen ve 9. sınıf öğrencisi Abdülkerim Demir'in hayatını kaybettiği asansör kazasına ilişkin inceleme ve soruşturma sürecinin devam ettiğini açıkladı. Bakanlık müfettişleri incelemeye başladı. Asansörün teknik durumu ve olası kusurlar araştırılıyor.
26.10.2026
21:02
Bingöl`de iki okula halı saha yapılacak
Bingöl'de iki okula halı saha yapılacak
Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında imzalanan protokolle, TOBB Cevdet Yılmaz Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi bahçelerine halı saha yapılacak. Projeye hayırsever iş insanları Kazım Demircioğlu ve Yusuf Korkmaz destek verecek.
26.10.2026
20:35
Okullarda ortak sınav dönemi değişiyor!
Okullarda ortak sınav dönemi değişiyor!
Millî Eğitim Bakanlığı, Ortak Yazılı Sınav Sistemi'nin uygulama esaslarını açıkladı. 2026-2027 eğitim öğretim yılında belirli sınıf ve derslerde kullanılacak sistemde açık uçlu sorular öne çıkarken, sınavların hazırlanması ve değerlendirilmesinde öğretmenlerin rolü devam edecek.
26.10.2026
20:31
35 günlük çalışma çare olmadı: Mezra sakinleri mıcır istiyor!
35 günlük çalışma çare olmadı: Mezra sakinleri mıcır istiyor!
Bingöl'ün Genç ilçesindeki 12 haneli Osmanlı Mezrası'nda, geçen yıl yapılan çalışmalar yol sorununu çözmedi. Yağışlarla çamura dönen yaklaşık 2 kilometrelik yolun mıcırla kaplanması isteniyor.
26.10.2026
19:37
12Bingölspor Alanya`da tur arayacak!
12Bingölspor Alanya'da tur arayacak!
Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan dorukta! 12 Bingölspor, 3. Eleme Turu'nda Süper Lig temsilcisi Corendon Alanyaspor'a konuk oluyor. Yeşil-beyazlılar, 27 Ekim Salı günü saat 20.30'da başlayacak mücadelede rakibini geçerek kupada adını bir üst tura yazdırmayı hedefliyor. Mücadele A Spor kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.
26.10.2026
18:50
Bingöl`ün
Bingöl'ün 'Ekrem Baba'sı Ekrem Çelik hayatını kaybetti
Bingöl'de görev yaptığı dönemde halkla kurduğu sıcak ilişkilerle gönüllerde yer edinen, 'Ekrem Baba' olarak tanınan eski İl Emniyet Müdürü Ekrem Çelik, hayatını kaybetti. Bir süredir rahatsızlığı bulunan Çelik, yarın Ankara'da son yolculuğuna uğurlanacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın