KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ekim 2026 Cumartesi

Park yapımları devam ediyor

‘Her Mahalleye Bir Park’ Projesi kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi’nde yapılan Uydukent 1 Parkı’nın yapımı devam ediyor. Yapımı tamamlanan ve yenilenen parklar, açılışa hazırlanıyor.

Park yapımları devam ediyor
04 AĞUSTOS 2012 CUMARTESİ 04:05
0
1975
1
AA aa

Şehri daha güzel görünüme kavuşturmak amacıyla Bingöl Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Projelenen tüm parkların en kısa sürede tamamlanarak bölge sakinlerinin kullanımına sunulacağını aktaran Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, “Kısa sürede tamamlanması hedeflenen parkın çalışmaları hızla devam ediyor. Parkları yeşillendirip oyun grupları kuruyoruz. Parkları sadece çocukların oyun oynadığı alanlar olarak değil, yetişkinlerin de spor yapabileceği yerler olarak görüyoruz. Parkalara çocuk oyun alanları ve fitness grupları kuruyoruz. Her Mahallemizde yeni parklar yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay tarafından başlatılan proje kapsamında ‘Her mahalleye bir park' çalışması hız kesmeden devam ediyor. 2011 yılında 12 park yapılırken, Bingöl Belediyesi 2012 yılı içerisinde 4 parkın daha yapımını devam ettiriyor.

Ailelerin gönül rahatlığı ile Uydukent 1 Parkı'na gönderdiği çocuklar, parkta bulunan oyun gurupları ile eğlenerek, sokaktaki zararlı alışkanlıklardan da uzak duruyorlar. 7'den 70'e herkesin spor yapabileceği parkta, 5'li oyun grubu dışında vatandaşların kullanabileceği oturma grupları da bulunuyor.

‘Her mahalleye bir park' projesi kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'nde bulunan Uydukent 1 Parkı'na 5'li oyun grubu yerleştirildi. Fitness aletlerinin de önümüzdeki günlerde yerleştirileceği kaydedildi.

Mahallede park yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Yusuf Çelik (33), “Bu parkın mahallemizde yapılması bizleri çok memnun etti. Çocuklar, gençler ve aileler günün değişik saatlerinde parka gelerek vakitlerini geçiriyorlar. Buradaki çalışmalar çok güzel ve önemli. En azından çocuklar artık sokakta oynamak yerine parkta oyun oynuyorlar. Çocuklar parkta güzel zaman geçiriyorlar. Bu parkı mahallemize kazandırdığı için Belediye Başkanımız Serdar Atalay'a teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Parka ailece geldiğini ifade eden Maide Aras (48): “Park çok güzel oldu. Bu parkı Mahallemize kazandırdığı için Belediye Başkanımız Sayın Serdar Atalay'a teşekkür ediyorum. Sağ olsun, var olsun” diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
merve kaya (@Misafir_9047)
05 Ağustos 2012 Pazar 15:17
Allah askına parkın neresi güzel biz cok rahatsızıs hem cok gürültü hemde tehlıkelı anneler babalar cocuklarını bı bahcenın içine atıyo ve guvenlı diyo park yapıldıgından beri kac kez kavga oldu gecelere kadar gurultu bı bekcı olacak bellı saate kapıyı kapatacak biz baskalarının gurultusunu cekmek zorunda degılız sarkı soyleyen mı kavga eden mı buna bı care bulunması gerekır yetkılılere seslenıyorum bi çare...
30.10.2026
14:11
Bingöl`de doğal gazda kritik sınır! Bu sınırı aşan ne ödeyecek?
Bingöl'de doğal gazda kritik sınır! Bu sınırı aşan ne ödeyecek?
Bingöl'de konut aboneleri için kasım ayı doğal gaz tüketim limiti 306,08 metreküp olarak belirlendi. Sınırın altında kalanlar Kademe-1, aşanlar ise o ayki tüketimlerinin tamamı için Kademe-2 tarifesine tabi olacak. Peki, 300 metreküp tüketenle 310 metreküp tüketenin hesabı nasıl değişecek? Kimler uygulamadan muaf tutulacak?
30.10.2026
14:10
Trafikte yeni dönem başlıyor! 2027`de 115 milyon denetim, 300 özel uygulama yapılacak
Trafikte yeni dönem başlıyor! 2027'de 115 milyon denetim, 300 özel uygulama yapılacak
Radarı görünce hız kesmek artık yeterli olmayacak. 2027 yılında trafik denetimlerinin kapsamı genişletilecek. Jandarma ve polis bölgelerinde toplam 115 milyon araç ve sürücü denetimi yapılması, 44 ortalama hız ihlal tespit sisteminin kullanılması ve 300 özel denetim gerçekleştirilmesi hedefleniyor.
30.10.2026
14:08
Bingöl`de bulut denizi! Dağlar bulutların arasında kayboldu
Bingöl'de bulut denizi! Dağlar bulutların arasında kayboldu
Bingöl'de kartpostallık görüntüler oluşturan bulut örtüsü, dağları, vadileri ve yerleşim alanlarını sardı. Eşsiz manzara, dron ile havadan görüntülendi.
30.10.2026
14:07
Bingöl`de Alzheimer Hastası Yaşlı Adam 4 Gündür Kayıp
Bingöl'de Alzheimer Hastası Yaşlı Adam 4 Gündür Kayıp
Bingöl'ün Solhan ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Alzheimer hastasında 4 gündür haber alınamıyor.
29.10.2026
17:20
GSS borçlarına af geliyor: 1,4 milyon kişi yararlanabilir
GSS borçlarına af geliyor: 1,4 milyon kişi yararlanabilir
2017 yılı öncesine ait Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borçlarının silinmesini öngören düzenlemeyle yaklaşık 1,4 milyon kişinin yararlanması bekleniyor. Düzenleme kapsamında 3 milyar liralık borç yükünün ortadan kaldırılması hedefleniyor.
29.10.2026
17:00
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 2 yaralı
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 2 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunun Soğukçeşme mevkiinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaçlara çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın