KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Ekim 2026 Cuma

‘ÖZÜR DİLERİM’E YOĞUN İLGİ

Pozitif Eğitim ve Kültür Derneği organizasyonuyla Bingöl’de sahnelenen tek perdelik ‘Özür Dilerim’ adlı tiyatro gösterisi büyük beğeni topladı. Gösterinin final bölümü ise izleyicilerden yoğun alkış aldı.

‘ÖZÜR DİLERİM’E YOĞUN İLGİ
06 NİSAN 2013 CUMARTESİ 09:57
0
2164
0
AA aa

‘Özür Dilerim' adlı tiyatro oyunu, Pozitif Eğitim ve Kültür Derneği organizasyonuyla önceki gün akşam saat 20.00'da Kültür Merkezi'nde sahnelendi.

Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer, Emniyet Müdürü Ercan Taştekin, SYDV Müdürü Yunus Bulmuş, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda davetlinin izlediği tiyatro gösterisi, Didar Sahnesi oyuncuları tarafından sahnelendi.

Bingöl Buhara Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı Başkanı Cengiz Değişgeç'in açılış konuşmasının ardından başlayan gösteride, izleyenlere önemli mesajlar aktarıldı. Yoğun ilginin gösterildiği 85 dakikalık gösterinin final bölümü ise yoğun alkış topladı.

ÖZÜR DİLEMENİN ÖNEMİ HATIRLATILDI

Vergi Dairesinde çalışan Nihat Fedai isimli memurun maneviyattan uzak sorumsuz yaşantısının konu edildiği tiyatro oyununda, toplum hayatında özür dileme kültürünün yaygınlaştırılması ve alçakgönüllülüğün esas alınması trajikomik bir şekilde seyirciye sunuldu.

Vergi Dairesinde çalışan Nihat, hem işine hem de ailesine karşı sorumluluklarını yerine getirmez. Bu nedenle ailesi ile arası açılan Nihat işinden de olmak üzeredir.

Vicdanı ile hesaplaştığı esnada daha önce tanıştığı ve parkta karşılaştığı görme engelli bir tasavvuf ehli sayesinde hayatı değişir. Nihayet, yaptığı hatalardan dolayı özür diler ve hayatının tekrar düzene girmesini sağlar.

Hikâyesi Fatih Çapadağ tarafından kaleme alınan, yönetmenliğini ise Emrah Yardımcı'nın yaptığı tek perdelik oyunda, Kamil Özkaynak, Ömer Samet Kurtulmuş, Hasan Ali Alp, Mehmet Zeyd Yıldız, Muhammed Sena Yelkovan, Serdar Demir, Kadircan Zeren ve Uğur Alkaç rol aldı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.10.2026
17:20
GSS borçlarına af geliyor: 1,4 milyon kişi yararlanabilir
GSS borçlarına af geliyor: 1,4 milyon kişi yararlanabilir
2017 yılı öncesine ait Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borçlarının silinmesini öngören düzenlemeyle yaklaşık 1,4 milyon kişinin yararlanması bekleniyor. Düzenleme kapsamında 3 milyar liralık borç yükünün ortadan kaldırılması hedefleniyor.
29.10.2026
17:00
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 2 yaralı
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 2 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunun Soğukçeşme mevkiinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaçlara çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı.
29.10.2026
16:48
Bingöl`de Cumhuriyet`in 103`üncü yılı coşkuyla kutlandı
Bingöl'de Cumhuriyet'in 103'üncü yılı coşkuyla kutlandı
Bingöl'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlandı. Programa Vali Cahit Çelik, il protokolü, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
28.10.2026
23:41
Bingöl`de kasımın ikinci yarısına dikkat!
Bingöl'de kasımın ikinci yarısına dikkat!
28 Ekim tarihli kar tahmin haritasında Doğu Anadolu'daki iller öne çıktı. Bingöl için 45 günlük hava tahmininde ise kasımın ikinci haftasından itibaren sıcaklıkların düşmesi, 16-18 Kasım tarihlerinde kar ve yağmur geçişlerinin yaşanması bekleniyor. Özellikle Karlıova ve yüksek kesimlerde kış hazırlıklarının tamamlanması önem taşıyor.
28.10.2026
23:00
'Din hizmetleri yalnızca ibadetle sınırlı değil'
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Hafız Osman Şahin, Bingöl'de din görevlilerine seslendi. Şahin, din hizmetlerinin toplumun her kesimine ulaşması gerektiğini vurgularken sahada karşılaşılan sorunların takip edilmesi ve çözüm üretilmesi çağrısında bulundu.
28.10.2026
13:33
Türkiye`nin en yaygın 10 soyadı… Bingöl`de hepsi var…
Türkiye'nin en yaygın 10 soyadı… Bingöl'de hepsi var…
Türkiye'de milyonlarca kişinin taşıdığı soyadları açıklandı. Listede yer alan 10 soyadının tamamının Bingöl'de de kullanılması dikkat çekti. Peki sizin soyadınız da o listede mi?
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın