KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Kasım 2025 Pazar
°C

‘ÖZÜR DİLERİM’E YOĞUN İLGİ

Pozitif Eğitim ve Kültür Derneği organizasyonuyla Bingöl’de sahnelenen tek perdelik ‘Özür Dilerim’ adlı tiyatro gösterisi büyük beğeni topladı. Gösterinin final bölümü ise izleyicilerden yoğun alkış aldı.

‘ÖZÜR DİLERİM’E YOĞUN İLGİ
06 NİSAN 2013 CUMARTESİ 09:57
0
1992
0
AA aa

‘Özür Dilerim' adlı tiyatro oyunu, Pozitif Eğitim ve Kültür Derneği organizasyonuyla önceki gün akşam saat 20.00'da Kültür Merkezi'nde sahnelendi.

Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer, Emniyet Müdürü Ercan Taştekin, SYDV Müdürü Yunus Bulmuş, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda davetlinin izlediği tiyatro gösterisi, Didar Sahnesi oyuncuları tarafından sahnelendi.

Bingöl Buhara Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı Başkanı Cengiz Değişgeç'in açılış konuşmasının ardından başlayan gösteride, izleyenlere önemli mesajlar aktarıldı. Yoğun ilginin gösterildiği 85 dakikalık gösterinin final bölümü ise yoğun alkış topladı.

ÖZÜR DİLEMENİN ÖNEMİ HATIRLATILDI

Vergi Dairesinde çalışan Nihat Fedai isimli memurun maneviyattan uzak sorumsuz yaşantısının konu edildiği tiyatro oyununda, toplum hayatında özür dileme kültürünün yaygınlaştırılması ve alçakgönüllülüğün esas alınması trajikomik bir şekilde seyirciye sunuldu.

Vergi Dairesinde çalışan Nihat, hem işine hem de ailesine karşı sorumluluklarını yerine getirmez. Bu nedenle ailesi ile arası açılan Nihat işinden de olmak üzeredir.

Vicdanı ile hesaplaştığı esnada daha önce tanıştığı ve parkta karşılaştığı görme engelli bir tasavvuf ehli sayesinde hayatı değişir. Nihayet, yaptığı hatalardan dolayı özür diler ve hayatının tekrar düzene girmesini sağlar.

Hikâyesi Fatih Çapadağ tarafından kaleme alınan, yönetmenliğini ise Emrah Yardımcı'nın yaptığı tek perdelik oyunda, Kamil Özkaynak, Ömer Samet Kurtulmuş, Hasan Ali Alp, Mehmet Zeyd Yıldız, Muhammed Sena Yelkovan, Serdar Demir, Kadircan Zeren ve Uğur Alkaç rol aldı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.11.2025
03:47
Vali Usta, Bingöl`ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Vali Usta, Bingöl'ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Bingöl'de İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'İstanbul ve Ankara'dan bile daha iyi durumda olduğumuz yönler var' dedi ve yürütülen çalışmaları aktardı.
23.11.2025
03:46
Bingöl`de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyonun devrilmesi sonucu maddi hasar meydana geldi.
22.11.2025
02:18
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Bingöl Bist Kaleönü İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Şanlı, hayal gücünü kullanarak yazdığı 'Macera Peşindeki Üçlü' adlı kitabıyla hem arkadaşlarına hem de okurlara ilham veriyor. 34 sayfalık eser, anılar ve bu anılar üzerinden çıkarılan mesajlarla dolu.
21.11.2025
17:19
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl`de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi`ne
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın