KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Ondan hızlı bal yiyen yok!

Bingöl'de Uluslararası Bal Şurası ve Fuarı çerçevesinde kurayla seçilen 10 yarışmacı, 2,5 dakika içinde 750 gram petek balı yemek için kıyasıya yarıştı. Yarış sırasında ortaya renkli görüntüler çıktı. Yarışmanın galibi, geçtiğimiz ay Ankara'daki bal yeme yarışmasını kazanan isim oldu.

Ondan hızlı bal yiyen yok!
20 KASIM 2023 PAZARTESİ 00:13
3
2283
2
AA aa

Bingöl'de ilk defa düzenlenen Uluslararası Bal Şurası ve Fuarı çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Üniversite kampüs alanındaki fuarda, program çerçevesinde petek balı yeme yarışması yapıldı. Kurayla seçilen 10 yarışmacı, 2,5 dakika içinde 750 gram petek balı yemek için kıyasıya yarıştı. Bal yeme yarışması sırasında renkli görüntüler de ortaya çıktı.

Yarışmayı yaklaşık 650 gram bal yiyerek kazanan Kadri Sağdıç; “Bingöl'deki bal yeme yarışmasında 2,5 dakika içerisinde 650 grama yakın bal yedim. Bingöl bal şehri olduğu için biz de ilgili arkadaşlarla bu şenliği daha da şenlendirmek için yarıştık. 1 kilo bal yenildiğinde zarar vermediğini göstermek amacıyla böyle bir organizasyona katıldık. Bende birinci seçildim. Bal gibi tatlı olun” şeklinde konuştu.

Sağdıç'a yarışmayı kazandığı için ödülü de takdim edildi.

Sağdıç, 19 Ekim'de Ankara'da düzenlenen Türkiye Arıcılık Fuarı'ndaki bal yeme yarışmasında da 1 kilo bal yiyerek birinci olmuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_105621)
20 Kasım 2023 Pazartesi 19:38
Keşke zekan ile ön plana çıksaydın. Bu yarışmanın antrenmanını nasıl yapıyorsun merak ettim. Günde 5 kg bal yiyerek mi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_105610)
20 Kasım 2023 Pazartesi 11:36
Kadir hocam; bal yeme yarışında ham ulusal ve ham uluslararası yarışmada birinci oldunuz. Tebrikler kurlu h.ç.
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl`de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2`den ‘Kadın El Emeği` Sergisi
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın