KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

Olaylı maç tatil edildi

Solhan ilçesinde oynanan ve taraftarların sahaya inmesiyle olayların çıktığı voleybol maçı, hakemlerin kararı ile tatil edildi.

Olaylı maç tatil edildi
29 OCAK 2018 PAZARTESİ 21:51
0
3931
0
AA aa

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler Kategorisi B Grubu 19. haftasında oynanan Solhanspor -Tokat Belediye Plevne maçı olaylı bitti. Karşılaşmanın ilk setini 25-22 kazanan Tokat Belediye Plevne, ikinci set için sahaya çıktı. Bu setin henüz başında olayların alevlenmesiyle, ev sahibi Solhanspor taraftarları sahaya indi. Bunun üzerine Tokat Belediye Plevne oyuncuları da soyunma odasına gitti. Hakemler ise mücadeleyi tatil etti.

“Sahanın fiziki şartları uygun değil”

Maçın ilk setinin olaysız bir şekilde tamamlandığını belirten Solhanspor Kulüp Başkanı Ferhat Sönmez, "İlk sette herhangi bir problem olmadı. Onların takım kaptanı tribüne oynamaya başladı. Tribün her türlü tezahürat yapabilir ama kesinlikle küfür içerikli bir şey söylenmedi. Onların 10 numarası tribüne oynamaya başladı ki, hakem olayı kışkırtan oyuncuya kırmızı değil sarı kart gösterince taraftarı zapt edemedik. Hakemin kararları etkiledi. Taraftarlarımız sahaya inince oynamak istemediler. Bende onlara, güvenliği biz sağlarız merak etmeyin dedim. Hatta taraftarın tamamını salondan çıkartmayı teklif ettim, böyle güzel bir maçın kesilmemesi için. Oyuncular, biz bu şartlarda oynayamayız deyince. Soyunma odasına gittiler. Sahanın fiziki şartları zaten uygun değil, bunu kabul ediyoruz. Hakeme birkaç taraftarımız saldırı girişiminde bulundu ama engelledik. Sonuçta orada olan herkes bize emanet ve misafirimizdir. Hakem ve rakip takıma, 'soyunma odasından çıkmayın, ben salonu boşaltacağım, maça devam edelim' dedim ama beni dinlemediler. Beni dinlemiş olsalardı sorun olmazdı” dedi.

“Keşke böyle olmasaydı”

Tokat Belediye Plevne Kafile Başkanı Mehmet Elibol ise; “İlk defa dişimize göre bir takım ile karşılaştık, maç güzeldi. Olayların artmasının nedeni salonun fiziki yetersizliğiydi. Maç böyle olmasa çok daha iyi olurdu. Çok iyi giden bir maçtı ama birkaç taraftarın kışkırtması sonucu olaylar büyüdü. Maçın ikinci setinde bazı seyirciler sahaya atladı. Hakem ve sporcular darp edildi. Hakem de darp edildiği için maçı tatil etme kararı aldı. Solhanspor Kulüp Başkanı Ferhat Bey, İlçe Kaymakamı ve diğerleri pırlanta gibi insanlar. Bize çok iyi davrandılar, onlardan yana sıkıntı yaşamadık hatta can güvenliğimiz için her şeyi yaptılar. Bizim ne kulüple ne yönetimle herhangi bir sıkıntımız yok, taraftarla bile yok. Tamamen salonun uygunsuz oluşundan kaynaklı bir durumdu keşke olmasaydı ama oldu maalesef” diyerek iddialara yanıt verdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2`den ‘Kadın El Emeği` Sergisi
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
08.05.2026
19:29
Mirzan Mahallesi`ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Mirzan Mahallesi'ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Bingöl Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Mirzan Parkı projesinde ihale süreci tamamlandı. Proje kapsamında mahalleye spor sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve sosyal donatı alanları kazandırılacak.
08.05.2026
19:07
Bingöl`de Süt Hijyeni Eğitimi!
Bingöl'de Süt Hijyeni Eğitimi!
Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü tarafından Bingöl'de düzenlenen 'Çiğ Sütte Sağım Hijyeni, Ürün Kalitesi ve Süt Hijyenine Yönelik Eğiticilerin Eğitimi' programı yoğun katılımla sürüyor.
08.05.2026
18:44
Bingöl`de Rafting Heyecanı Başladı! 10 İlden 400 Sporcu Genç`te Buluştu
Bingöl'de Rafting Heyecanı Başladı! 10 İlden 400 Sporcu Genç'te Buluştu
Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası kapsamında Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen organizasyon, kortej yürüyüşü ve açılış programıyla başladı. Şampiyonaya 10 ilden 77 takım ve yaklaşık 400 sporcu katıldı.
08.05.2026
12:44
Bingöl`de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın