KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Kasım 2025 Cuma
°C

Ohal bürosu kuruldu

Bingöl Valiliği, valilik bünyesinde Olağanüstü Hal (OHAL) bürosu kurulduğunu bildirdi.

Ohal bürosu kuruldu
24 TEMMUZ 2016 PAZAR 23:32
0
2369
0
AA aa

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından halka duyurulan ve 3 ay sürecek OHAL kanunu kapsamında valilik bünyesinde ‘OHAL Bürosu' oluşturuldu.

Konuyla ilgili valilikten yapılan açıklamada, “Türkiye genelinde 21.07.2016 Perşembe günü saat 01.00'den itibaren 3 aylık Olağanüstü Hal (OHAL) ilan edilmesi nedeniyle Anayasa'nın 120'nci maddesi ile 2935 sayılı Olağanüstü Hal Kanunu'nun 3'üncü maddesinin birinci fıkrasının (b) bendine göre, ülke genelinde 21 Temmuz 2016 Perşembe günü saat 01.00'den itibaren 90 gün süreyle olağanüstü hal ilan edilmesi; Milli Güvenlik Kurulu'nun 20.07.2016 tarihli ve 498 sayılı tavsiye kararı göz önünde bulundurularak, Bakanlar Kurulu'nca 20.07.2016 tarihinde kararlaştırılmış ve 21.07.2016 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Bu nedenle ilgili madde ve karar gereği, iş ve işlemlerin yürütülmesi amacıyla valiliğimiz bünyesinde 'OHAL Bürosu' oluşturulmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.11.2025
17:19
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl`de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi`ne
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
21.11.2025
13:33
Jandarma`dan Bingöl`de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Jandarma'dan Bingöl'de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Bir haftada 15 olaya müdahale edildi: Uyuşturucu madde ele geçirildi, 18 şüpheli yakalandı.
21.11.2025
12:53
Bingöl`de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çalıştığı inşaatın çatısından düşen bir işçi, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
21.11.2025
12:52
İstanbul`da ‘Bingöl Tanıtım Günleri` organizasyonu
İstanbul'da 'Bingöl Tanıtım Günleri' organizasyonu
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta: 'Bingöl'ü Türkiye ve dünyaya birlikte tanıtacağız' dedi. Programa Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Cevdet Yılmaz başta olmak üzere milletvekilleri, iş insanları, bürokratlar ve İstanbul'da yaşayan Bingöllülerin katılması bekleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın