KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Mayıs 2026 Pazar
°C

Ödüller sahiplerini buldu

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen okullar arası şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren eserlerin sahiplerine ödülleri verildi.

Ödüller sahiplerini buldu
19 MART 2025 ÇARŞAMBA 07:36
1
1956
1
AA aa

Bingöl Valiliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı düzenlendi. Bingöl Belediyesi Konferans Salonu'nda yoğun katılımla gerçekleştirilen program, protokol konuşmalarıyla başladı.

Çanakkale ruhunu yansıtan video gösterimiyle devam eden program, öğrencilerin seslendirdiği şiirle, yazdıkları kompozisyonlar ve Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci korosunun seslendirdiği Çanakkale Türküleri ile devam etti.

YARIŞMA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Programda, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen okullar arası şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren eserlerin sahiplerine ödülleri verildi.

İlkokullar Arası Şiir Yarışması birincisi Ankara Büyükşehir İlkokulu öğrencisi Yusuf Yanık, Resim Yarışması birincisi Yamaç Ortaokulu öğrencisi Tuana Cirit, Liseler Arası Kompozisyon Yarışması Birincisi Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Müberra Agit oldu.

Yarışmanın birincileri ve ilk üç dereceye giren öğrencilerin ödülleri, Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 49.Komando Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erhan Yeşil ve protokol üyelerince takdim edildi.

Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: “Dereceye giren tüm öğrencilerimizi, onların başarısında emeği olan kıymetli öğretmenlerimizi ve destek veren ailelerini de tebrik ediyorum. Çanakkale, sadece bir zafer değil; fedakârlığın, vatan sevgisinin ve cesaretin destanıdır. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Ruhunuz şad olsun!” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113844)
21 Mart 2025 Cuma 20:57
Şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenler ne malum yapay zekâya yaptırmadıkları
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2`den ‘Kadın El Emeği` Sergisi
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
08.05.2026
19:29
Mirzan Mahallesi`ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Mirzan Mahallesi'ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Bingöl Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Mirzan Parkı projesinde ihale süreci tamamlandı. Proje kapsamında mahalleye spor sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve sosyal donatı alanları kazandırılacak.
08.05.2026
19:07
Bingöl`de Süt Hijyeni Eğitimi!
Bingöl'de Süt Hijyeni Eğitimi!
Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü tarafından Bingöl'de düzenlenen 'Çiğ Sütte Sağım Hijyeni, Ürün Kalitesi ve Süt Hijyenine Yönelik Eğiticilerin Eğitimi' programı yoğun katılımla sürüyor.
08.05.2026
18:44
Bingöl`de Rafting Heyecanı Başladı! 10 İlden 400 Sporcu Genç`te Buluştu
Bingöl'de Rafting Heyecanı Başladı! 10 İlden 400 Sporcu Genç'te Buluştu
Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası kapsamında Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen organizasyon, kortej yürüyüşü ve açılış programıyla başladı. Şampiyonaya 10 ilden 77 takım ve yaklaşık 400 sporcu katıldı.
08.05.2026
12:44
Bingöl`de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın