KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Nisan 2026 Cumartesi
°C

Nihat ve emre dönmeyecek

Yurt dışında futbol hayatlarını sürdüren Nihat Kahveci ve Emre Belözoğlu, Türkiye'ye dönmeyi düşünmediklerini söyledi. İsmi transfer haberlerinde geçen Emre, yeni sezonda da İngiltere'de olacağını açıkladı.

Nihat ve emre dönmeyecek
06 HAZİRAN 2006 SALI 18:30
0
2151
0
AA aa
Özel (A) Antrenörlük Kursu'na katılan milli futbolculardan Nihat, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İspanya'da yeni bir takıma transfer olduğunu hatırlatarak, ''Villarreal ile 5 yıllık sözleşme imzaladım. İyi bir takıma transfer oldum. İspanya'da kaldığım için de mutluyum'' dedi.

Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini kaydeden Nihat, ''5 yıllık kontratım var. Ondan sonra da dönmeyi düşünmüyorum. Yurt dışında oyuncular Türkiye'ye dönmemeli, yurt dışında oynayan Türk oyuncuların sayısını artırmak gerekiyor'' diye konuştu.


Nihat, bir soru üzerine son iki turnuvaya katılamayan (A) Milli Takım'ın bundan sonra başarılı olacağına inandığını ifade ederek, ''İki turnuvaya katılamadık ama şimdi yeni bir kadromuz var. Milli takım, 2008'deki Avrupa Şampiyonası'na katılacaktır'' dedi. Turkcell Süper Ligi'nin kaliteli bir hale geldiğini anlatan Nihat, sözlerini şöyle tamamladı: ''Geçen sezon şampiyonluk iki takım arasında geçti ama son saniyeye kadar büyük bir çekişme vardı. Yeni sezonda ne kadar çok takım şampiyonluk için mücadele ederse o kadar iyi olur. Eski takımım Beşiktaş'ın da yeni sezonda başarılı olacağına inanıyorum.''

EMRE: ''AVRUPA'DA DEVAM EDECEĞİM''

Emre Belözoğlu da Türkiye'de isminin yine transfer haberlerinde geçtiğini belirterek, ''Yeni sezonda da futbol hayatımı İngiltere'de sürdüreceğim'' dedi. İngiltere'de kendini başarılı bulduğunu anlatan Emre, ''Sakatlıklar yaşamama rağmen 23 maç oynadım. Kim ne derse desin kendimi başarılı buluyorum. Şu anda Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum. Zaten kulübüm de beni isteyen 2 takıma vermedi. Hayatımdan memnunum. Avrupa'da futbol hayatıma devam edeceğim'' diye konuştu.

Milli takımda genç ve yeni oyuncuların denendiğini ifade eden Emre, ''Bu takıma sonra tecrübeli oyuncular da katılacak. Dünya üçüncüsü olan takımla bu takımı kıyaslamamak lazım. Bu takım belki çok daha iyisini yapabilir'' dedi.

HABER7

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.04.2026
04:35
12Bingölspor`a çirkin saldırı!
12Bingölspor'a çirkin saldırı!
U14 Gelişim Ligi Play-Off'ta Diyar İnter'i 2-1 mağlup ederek tur atlayan 12Bingölspor'un altyapı oyuncuları maç sonrası saldırıya uğradı. Yeşil Beyazlı Kulüp, 10 sporcunun hastanelik olduğunu açıklarken, olayın farklı yansıtılmasına tepki gösterdi.
04.04.2026
02:49
Bingöl`de Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Sebze Fidesi Desteği
Bingöl'de Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Sebze Fidesi Desteği
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, TAKE Projesi kapsamında sebze üreticilerine yönelik yüzde 50 hibeli fide desteği başvurularının 6 Nisan itibarıyla başlayacağını duyurdu.
04.04.2026
02:36
SP Lideri Arıkan Bingöl`den seslendi;
SP Lideri Arıkan Bingöl'den seslendi; 'Erken Seçim Şart'
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Bingöl'de yaptığı açıklamada ekonomik şartlar ve toplumsal kutuplaşmanın yönetilemez noktaya geldiğini savunarak erken seçim çağrısında bulundu.
04.04.2026
02:00
Gençliğin
Gençliğin 'Abisi' Arif Kaya İlçe Müdürü Oldu
Genç ilçesinde uzun yıllar Spor Eğitim Uzmanı olarak görev yapan Arif Kaya, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine getirildi. Kaya'nın görevlendirmesi spor camiasında memnuniyetle karşılandı.
04.04.2026
01:26
HÜDA PAR`dan İmar Talebine Ret:
HÜDA PAR'dan İmar Talebine Ret: 'Emsal Oluşturur'
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, Genç Belediye Meclisi'nde gündeme gelen parsele özel imar talebine iki ayrı toplantıda da ret oyu verdiklerini açıkladı. Talebin ise diğer partilerin oylarıyla kabul edildiği belirtildi.
04.04.2026
01:02
Zikte Sürkap Gelecek Yol Haritasını Belirledi
Zikte Sürkap Gelecek Yol Haritasını Belirledi
Zikte Sürkap Platformu'nun 2025–2026 değerlendirme toplantısında hem geride kalan yılın çalışmaları masaya yatırıldı hem de yeni döneme ilişkin hedefler netleştirildi. Toplantıda özellikle eğitim ve sosyal yardımlaşma faaliyetleri öne çıktı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın