KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Kasım 2025 Cumartesi
°C

Ne olur gitme

Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde terör saldırısında şehit olan Özel Harekât Polisi Recep Tümen için Bingöl Havalimanı’nda tören düzenlendi. Ağıtların yükseldiği törende şehidin eşi Senanur Tümen’in tabuta sarılarak, ‘ne olur gitme’ feryadı yürekleri dağladı.

Ne olur gitme
19 NİSAN 2016 SALI 00:35
0
3948
0
AA aa

 Nusaybin'de PKK'lıların tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu meydana gelen patlamada şehit düşen özel harekât polisi Recep Tümen, Mardin'de düzenlenen törenin ardından havayoluyla Bingöl'e getirildi.

Burada düzenlenen karşılama törenine, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Ak Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, askeri erkân, emniyet teşkilatı, şehidin yakınları ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Şehit Tümen'in cenazesi, uçaktan indirilerek tekbirler eşliğinde tören alanına getirildi. Gözyaşlarının sel olduğu törende fenalaşan şehidin eşi ve kardeşlerine sağlık ekipleri müdahale etti.

“TERÖRLE MÜCADELE KARARLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEK”

Şehidin özgeçmişinin okunmasının ardından konuşan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Şehit Tümen'e Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Terörle mücadelenin kararlı bir şekilde devam edeceğini vurgulayan Bakan Yılmaz; “Bu hainliği yapanlara ve terör eylemleriyle canlarımızı alanlara karşı en kararlı şekilde mücadele etmeye devam edeceğiz. Hiç kimse memleketimizin, birliğini ve beraberliğini bozamayacak. Hiç kimse memleketimizin geleceğe yürüyüşünü durduramayacak. Bu fitneyi yapanlara Cenab-ı Allah hiçbir zaman fırsat vermesin diyorum. Bu terör örgütüne inat daha çok beraber olacağız, bir olacağız, güçlü olacağız ve İnşallah emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaklar. Şehidimiz, şehit oluncaya kadar bir ailenin evladıydı bundan sonra bütün milletimizin evladıdır. Onun ailesi, ondan geriye kalanların hepsi bizim kardeşlerimiz bizim ailemizdir” dedi.

“NE OLUR GİTME!”

İl Müftüsü Mecit Can tarafından okunan duayla devam eden törende, şehidini bağrına basan aile, gözyaşlarına boğuldu. Ağıtların yükseldiği törende eşinin tabutuna sarılan Senanur Tümen'in, ‘Ne olur gitme' feryadı yürekleri dağladı. Tekbirler eşliğinde cenaze aracına alınan Şehit Tümen'in naaşı, baba ocağı olan Şehittepe Köyü'nde son yolcuğuna uğurlandı.

Şehit Tümen'in taziyesi, Genç İlçe merkezindeki Belediye Taziye Evi'nde kuruldu.


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.11.2025
02:18
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Bingöl Bist Kaleönü İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Şanlı, hayal gücünü kullanarak yazdığı 'Macera Peşindeki Üçlü' adlı kitabıyla hem arkadaşlarına hem de okurlara ilham veriyor. 34 sayfalık eser, anılar ve bu anılar üzerinden çıkarılan mesajlarla dolu.
21.11.2025
17:19
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl`de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi`ne
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
21.11.2025
13:33
Jandarma`dan Bingöl`de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Jandarma'dan Bingöl'de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Bir haftada 15 olaya müdahale edildi: Uyuşturucu madde ele geçirildi, 18 şüpheli yakalandı.
21.11.2025
12:53
Bingöl`de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çalıştığı inşaatın çatısından düşen bir işçi, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın