KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Ekim 2026 Pazartesi

Müsiad'tan iftar yemeği

Ramazan ayının İslam coğrafyasının dirilişine vesile olmasını dileyen Akbana, Ramazan ayı sonrasında da benzeri organizasyonlarda bir araya gelmeyi, Bingöl’ün ve iş dünyasının sorunlarının masaya yatırıldığı faydalı çalışmalara katkı sunmayı arzuladıklarını vurguladı.

Müsiad`tan iftar yemeği
25 HAZİRAN 2015 PERŞEMBE 23:52
0
2326
1
AA aa

 Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bingöl Şubesi, geleneksel iftar programlarından ikincisini önceki gün Eyfel Restaurant'ta gerçekleştirdi.

MÜSİAD Bingöl Şubesi üyelerinin hazır bulunduğu iftar programına; Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Belediye Başkan Vekili Halim Sügü, Cumhuriyet Başsavcısı Celal Aygün, İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk, Bingöl Üniversitesi Rektörü Gıyasettin Baydaş, Vali Yardımcıları Numan Tahir Şimşek ve Mutlu Akyol, İl Defterdarı Özgür Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Çalbay, diğer kurum amirleri, işadamları katıldı.

“DİRİLİŞİMİZE VESİLE OLUR İNŞALLAH”

Davetlilerin kaynaştığı, çeşitli konular üzerine fikir alışverişinde bulunduğu iftar yemeği sonrası Ulu Cami İmam Hatibi Mücahit Çelik'in yaptığı dua ile devam eden programda bir konuşma yapan MÜSİAD Bingöl Şube Başkanı Ali Akbana, dostluk, kardeşlik ve muhabbet duygularını pekiştiren, bir temizlenme, arınma imkânı sunan Ramazan ayının İslam coğrafyasının dirilişine vesile olması dileklerini paylaştı.

MÜSİAD olarak Bingöl'deki iş dünyasının sorunlarına çözüm bulma, iş birlikleri ile yeni yatırımların başlamasını sağlama, iş dünyası ile siyasi ve bürokratik kademeler arasında köprü görevi üstlenme amacında olduklarını ifade eden Akbana; “Sizlerle geleneksel iftar programlarımızın ikincisinde buluşmaktan büyük memnuniyet duyduğumu ifade eder, Ramazan ayı sonrasında da benzeri organizasyonlarda bir araya gelmeyi, ilimizin ve iş dünyamızın sorunlarının masaya yatırıldığı faydalı çalışmalara katkı sunmayı arzuladığımızı da vurgulamak isterim. Sofralara yansıyan Ramazan bereketinin daim olmasını Yüce Mevla'dan niyaz ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger ise düzenlenen iftar programından dolayı MÜSİAD Bingöl Şubesi'ne teşekkür etti ve iftarda bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Vali Köşger, Ramazan ayı sonrasında düzenlenecek benzer programlarla iş dünyasının sorunlarının masaya yatırılmasının önemli olacağını da ifade etti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Emre Emre (@Misafir_19015)
26 Haziran 2015 Cuma 08:14
birincisi zenginler kurulu olduğundan zenginler masası kurulmuş ve samimiyet kesinlikle göremedim... ikincisi ise bu mücahit çelike imam hatip denmesini hazmedemiyorum adam tüm işini gücünü bırakmış memursen için hayatını sürdürüyor camiye bile uğramıyor görev icabı...
26.10.2026
04:12
Şemsiyeleri çıkartın! Bingöl`de sağanak yeniden başlıyor
Şemsiyeleri çıkartın! Bingöl'de sağanak yeniden başlıyor
Bir haftadır güneşli havanın etkili olduğu Bingöl'de yağışlı hava yeniden kendini gösterecek. Salı günü başlaması beklenen yağışların hafta boyunca sürmesi, sıcaklıkların ise cuma günü 14 dereceye kadar düşmesi tahmin ediliyor.
26.10.2026
04:10
Vali Çelik`in rotası bu kez Sülbüs oldu!
Vali Çelik'in rotası bu kez Sülbüs oldu!
Dağcılık sporuna özel ilgiyle bilinen Vali Cahit Çelik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında 2 bin 878 rakımlı Sülbüs Dağı'na düzenlenen tırmanışa katıldı. Çelik, ardından Pergasur Şelalesi için yapılabilecek turizm çalışmalarını değerlendirdi.
26.10.2026
04:08
Demir ailesinden ek suç duyurusu
Demir ailesinden ek suç duyurusu
Solhan'da okul pansiyonunun yemekhanesindeki yük asansörünün düşmesiyle ağır yaralanan ve 9 gün sonra hayatını kaybeden 15 yaşındaki Abdulkerim Demir'in ailesi, adli soruşturmaya ek suç duyurusunda bulundu. Aile vekili Av. Erhan Ala, araştırılması istenen iddiaları paylaştı.
26.10.2026
04:08
Solhan`da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı
Solhan'da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde inşaat iskelesinden düşen 45 yaşındaki işçi K.T., ilk müdahalesinin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
26.10.2026
04:07
Bingöl Altı Nokta Körler Derneği`nde yeniden Korkutata dönemi
Bingöl Altı Nokta Körler Derneği'nde yeniden Korkutata dönemi
Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şubesi'nin 14. Olağan Genel Kurulu'nda Mücahid Korkutata başkanlığa seçildi. Yeni dönemde kentte engelli bireylerin yaşadığı sorunların tespiti, çözüm önerilerinin geliştirilmesi ve ilgili kurumlarla iş birliğinin güçlendirilmesi hedefleniyor.
26.10.2026
04:05
Genç`te DBP 2. Olağanüstü Kongresi tamamlandı
Genç'te DBP 2. Olağanüstü Kongresi tamamlandı
Genç ilçesinde düzenlenen Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) 2. Olağanüstü Kongresi'nde, tek listeyle gidilen seçimde Şefika Doğan ve Ali Yaşar eşbaşkanlığa seçildi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen kongrede yeni inşa süreci ve ortak mücadele vurgusu yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın