KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Kasım 2025 Pazar
°C

Muhtarlar randevuya takılmayacak

Muhtarlarla bir araya gelen Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Bir probleminiz varsa bunu çok kolaylıkla bana, randevuya takılmadan hızlı bir şekilde aktarma fırsatı bulacaksınız dedi.

Muhtarlar randevuya takılmayacak
29 KASIM 2018 PERŞEMBE 17:40
1
2884
3
AA aa

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, kent genelindeki muhtarlarla özel bir işletmede bir araya geldi. Tanışma faslının ardından burada bir açıklama yapan Vali Ekinci, Cumhurbaşkanlığı sistemine değindi.

Yeni hükümet sisteminin ülkenin birçok yerinde uygulanmaya başlandığını aktaran Vali Ekinci, çalışma usullerinin vatandaşa hizmet odaklı olduğunu söyledi.

Vali Ekinci, “İl valisi olarak bizim çalışma usulümüz, vatandaş odaklı, vatandaşa hizmeti birinci derecede götürmeyi amaçlayan bir modeldir. Bu model malumunuz olduğu üzere yeni gelişen Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi dahilinde uygulanması gereken hatta birçok yerde uygulanan bir sistemdir. Biz, vatandaşla hemhal olmak, onlarla gönül birlikteliği kurmak ve buradan doğacak güç ile birlikte bu alana yansıtmak. İşin açıkçası, yapılacak hizmetlerin makamda planlanıp yerelin ihtiyacına uygun mu değil mi? Bakılmadan alana uygulanması yada vatandaşa affedersiniz ama bir sömürge valisiymiş gibi il müdürlerimizin de küçük kralcıklarmış gibi üsten bir bakış açısıyla muamelesini tam anlamıyla reddeden bunun tam tersi, vatandaşa hizmeti cana minnet bilen bir şuurla hareket eden bir yönetim modelidir” dedi.

“Randevuya takılmayacaksınız”

Muhtarlara, mahalleye dayalı sorunlarda randevuya takılmadan sorunları hızlı bir şekilde ileteceklerini söyleyen Vali Ekinci, “Dolayısıyla bu modelin pratikteki uygulaması, muhtarlarımızla iç içe olmaktır, vatandaşlarımızla iç içe olmaktır. Sorunları yerinde tespit edip ve bu sorunları olabildiğince hızlı yapmak gayreti içinde olmaktır. Bunun için sık sık bir araya geleceğiz. İle dayalı, mahallenize dayalı bir probleminiz varsa bunu çok kolaylıkla bana, vali yardımcılarımıza il müdürlerimize birebir, randevuya takılmadan hızlı bir şekilde aktarma fırsatı bulacaksınız” diye konuştu.

Toplantı, verilen yemek ikramının ardından sona erdi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33865)
30 Kasım 2018 Cuma 15:27
Yasadiniz yeyin icin gezin bu hükümet oldugu sürece bu memleket iflas etmistir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33854)
30 Kasım 2018 Cuma 13:10
Cahilin havası da hiç çekilmez. Muhtarların bazıları gerçekten seviye diplerde
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33819)
30 Kasım 2018 Cuma 07:15
içmeler mahalle muhtarlığına.
14.11.2025
15:09
Bingöl`de Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezinde Randevu Sistemi Başladı
Bingöl'de Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezinde Randevu Sistemi Başladı
Bingöl'de vatandaşların birinci basamak sağlık hizmetlerine daha hızlı ve planlı şekilde ulaşabilmesi için Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezi'nde dijital randevu sistemine geçildi.
14.11.2025
12:58
Bingöl`de 14 Kilo Skunk Ele Geçirildi: 5 Şüpheli Gözaltında
Bingöl'de 14 Kilo Skunk Ele Geçirildi: 5 Şüpheli Gözaltında
Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, Genç ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 14 kilo 350 gram skunk maddesinin ele geçirildiğini ve 5 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
14.11.2025
12:02
Bingöl`de uyuşturucu ve hırsızlık suçluları yakalandı
Bingöl'de uyuşturucu ve hırsızlık suçluları yakalandı
Uyuşturucu ticareti, hırsızlık ve yaralama suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.
14.11.2025
11:25
ÖSYM, 2026 yılı sınav takvimini duyurdu
ÖSYM, 2026 yılı sınav takvimini duyurdu
Hangi sınav ne zaman? ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 2026 yılı sınav takvimini duyurdu.
14.11.2025
11:20
Sürücüler dikkat! Zorunlu kış lastiği uygulaması başlıyor
Sürücüler dikkat! Zorunlu kış lastiği uygulaması başlıyor
Kış lastiği uygulaması bu yıl iki hafta erkene çekilerek 15 Kasım'da başlayacak. Yeni düzenlemeyle, ticari araçlar için kış lastiği takma zorunluluğu 15 Nisan'a kadar sürecek. Şehirlerarası yollarda yolcu ve yük taşımacılığı yapan otobüs, kamyon, minibüs, çekici, tanker ve hafif ticari araçlar bu kapsama giriyor. Peki kurala uymayanlara ne kadar ceza kesilecek? Kış lastiğinin ne gibi faydaları var? İşte detaylar...
13.11.2025
15:24
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele: 3 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele: 3 tutuklama
Bingöl'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı. Operasyonda metamfetamin, sentetik ecza, hassas terazi, döviz ve TL cinsinden para ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın