KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Kasım 2025 Pazar
°C

'MUAZ' BEBEK YARDIM BEKLİYOR. İLK DESTEK ARİÇ'TEN

Genç ilçesinde doğuştan kalbinde iki delik bulunan 9 aylık Muaz bebek, tedavi olmak için hayırseverlerin yardımını bekliyor. Haberin basına yansımasının ardından maaşının üçte birini aileye bağışladığını açıklayan Başkan Ariç, duyarlı vatandaşlara da destek çağrısında bulundu.

`MUAZ` BEBEK YARDIM BEKLİYOR. İLK DESTEK ARİÇ`TEN
19 ŞUBAT 2013 SALI 08:44
1
2068
1
AA aa

Doğuştan kalbinde 2 delik bulunan ve kalp ana damarlarından birinde de sorun yaşayan 9 aylık Muaz Gülmez, ameliyat olup yaşama tutunmak için hükümet yetkilileri ve hayırsever vatandaşların yardımını bekliyor.

İşsiz olduğu için çocuğunun 20 Bin TL tutarındaki ameliyat masraflarını ödeyecek durumda olmadığını belirten baba Mehmet Gülmez, kendisine uzanacak bir yardım elini beklediğini belirtti.

Baba Gülmez: “Muaz doğduktan sonra el ve ayak parmak uçlarında morarmalar baş gösterince hastaneye kontrole götürdük. Doktor bize Muaz'ın kalbinde sorun olabileceğini ve daha iyi anlaşılabilmesi için Araştırma Hastanesine sevk edeceğini belirtip Diyarbakır'a sevk etti. Diyarbakır'da yapılan tetkik ve incelemelerde çocuğumun kalbinde iki delik bulunduğu ve kalbinin bir ana damarında ise yaşanan sıkıntıdan dolayı akciğerine kan pompalamadığını söyledi. Muaz'ın bir an evvel ameliyat olması gerektiğini belirten doktor bu ameliyatında İstanbul Kartal Karşıyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılabileceğini belirtip oraya sevk etti. Geçen hafta çocuğumu götürdüğüm bu hastane ise çocuğumun bir an evvel ameliyat olması gerektiğini ve yapacakları ameliyat masraflarının 20 Bin TL'yi bulacağını söylediler. Bu kadar parayı veremeyeceğimden dolayı çocuğumu alıp dönmek zorunda kaldım. Çocuğumun bir an evvel ameliyat olması lazım yoksa yaşama şansı çok az. Yetkililerden ve hayırseverlerden bizlere uzanacak bir yardım elini bekliyoruz” dedi.

MAAŞININ ÜÇTE BİRİNİ BAĞIŞLADI VE DESTEK ÇAĞRISINDA BULUNDU

Basına yansıyan haber üzerine ilk desteği kendisinin sunacağını bildiren Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç, Muaz bebeğin tedavisinde kullanılmak üzere maaşının üçte birini bağışladığını bildirdi.

Hayırsever vatandaşlara da çağrıda bulunan Başkan Ariç, yapılacak yardımların ardından Muaz bebeğin sağlığına bir an evvel kavuşmasını temenni ettiğini belirtip: “Bir hayatın kurtulması için 20 Bin TL çok büyük bir meblağ değil. Duyarlı vatandaşlarımız karınca kararınca bir nebze katkıda bulunsa, talep edilen meblağ kısa sürede toplanabilir. Eminim ki hayırsever işadamlarımızda bu konuda duyarsız kalmayacaktır. Bende şahsen Muaz bebeğin tedavisinde kullanılmak üzere maaşımın 3'te 1'ini bağışlıyorum. Yapılacak yardımlar ile birlikte Muaz bebeğin bir en evvel sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum” dedi.

Muaz bebeğe yardım elini uzatmak isteyen vatandaşlar için Hesap Numarası:

Mehmet Gülmez: Ziraat Bankası Genç Şubesi hesap numarası: 51801362 5001

Mehmet Gülmez irtibat telefonu: 0 538 380 6288 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
vatandaş vatandaş (@Misafir_12244)
19 Şubat 2013 Salı 10:34
örnek teşkil etmesi gereken bir davranış başkanımızı duyarlılığından ötürü tebrik ediyorum
23.11.2025
03:47
Vali Usta, Bingöl`ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Vali Usta, Bingöl'ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Bingöl'de İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'İstanbul ve Ankara'dan bile daha iyi durumda olduğumuz yönler var' dedi ve yürütülen çalışmaları aktardı.
23.11.2025
03:46
Bingöl`de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyonun devrilmesi sonucu maddi hasar meydana geldi.
22.11.2025
02:18
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Bingöl Bist Kaleönü İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Şanlı, hayal gücünü kullanarak yazdığı 'Macera Peşindeki Üçlü' adlı kitabıyla hem arkadaşlarına hem de okurlara ilham veriyor. 34 sayfalık eser, anılar ve bu anılar üzerinden çıkarılan mesajlarla dolu.
21.11.2025
17:19
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl`de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi`ne
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın