KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Mayıs 2026 Salı
°C

Modern hastane 2011'de faaliyette

Önceki gün Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun müjdesini verdiği 200 odalı modern hastane binası için Bingöl Milletvekillerinden açıklama geldi.

Modern hastane 2011`de faaliyette
23 ŞUBAT 2009 PAZARTESİ 12:37
0
2179
0
AA aa
Sitemize ortak yazılı açıklamada bulunan Bingöl milletvekilleri Cevdet Yılmaz, Yusuf Coşkun ve Kazım Ataoğlu, Bingöl'e 200 yataklı olarak inşa edilecek modern hastanenin 2009 yılı içinde yapımına başlanıp 2011 yılında hizmete girmesi beklenildiğini ve yapılacak hastane binasının 35 milyon TLye mal olacağı belirtildi.

Bingöl Milletvekilleri yaptıkları açıklamada ‘' Bingöl'de koğuş sistemini bitirerek 1-2 yataklı oda sistemi getirecek olan modern bir devlet hastanesi 2009 yılı yatırım programına girdi. 200 odaya, 32 000 metre kare alana sahip olacak yeni devlet hastanesi 35 trilyon TL proje tutarına sahip. Yeni hastanenin 2011 yılında hizmete girmesi planlanıyor. Yeni hastane binasının hizmete alınması sonrasında eski hastane binasında da gerekli tadilatlar yapılarak tamamen oda sistemine geçilecek ve koğuş sistemi tarihe karışacak.Yeni hastane eski hastane bölgesine inşa edilecek ve böylece halkımızın hastaneye kolayca erişimi sağlanacak. Yeni hastanemizin devreye girmesi ile birlikte Bingöl sağlık alanında çok farklı bir döneme de girmiş olacak.Yeni hastane fikrinin gelişmesi öncesinde mevcut devlet hastanesinin tadilatı gündeme gelmiştir. Yapılan değerlendirmeler sonrasında mevcudu iyileştirmenin astarı yüzünden pahalı, yamalı bohça oluşturacak bir hal alacağı görülmüştür. Bu nedenle bir yandan yeni hastane binası devreye girinceye kadar mevcudu bazı iyileştirmelerle devam ettirme kararı alınmış, diğer yandan köklü bir çözüm için gerekli adımlar atılmıştır. 2008 yılında toplam 550.000 Kişinin hizmet aldığı düşünüldüğünde, yeni hastanemizin Bingöl'ün yaşam kalitesine sunacağı katkı açıktır.Yeni hastanemizin Bingöl halkına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eder, saygılarımızı sunarız''. Denildi.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.05.2026
19:14
Bingöl seçim anketi sonuçlandı! Seçmen ne dedi?
Bingöl seçim anketi sonuçlandı! Seçmen ne dedi?
Bingöl Online tarafından düzenlenen ve her kullanıcının yalnızca bir kez oy kullanabildiği elektronik seçim anketi tamamlandı. Toplam 3 bin 84 kişinin katıldığı ankette seçmenin parti tercihleri, milletvekili performanslarına bakışı ve aday beklentileri dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu.
11.05.2026
19:08
Bingöl İŞKUR`dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl İŞKUR'dan İUP ilanı: 85 Kişi Alınacak!
Bingöl'de İŞKUR ile İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenecek İşgücü Uyum Programı kapsamında 85 kişi noter kurasıyla istihdam edilecek. Başvurular 12–16 Mayıs 2026 tarihleri arasında alınacak.
11.05.2026
15:56
Kiğı`da siyanürlü maden tepkisi:
Kiğı'da siyanürlü maden tepkisi: 'Peri Vadisi talana teslim edilmesin'
Kiğı Peri Vadisi'nde planlanan siyanürlü maden arama faaliyetlerine karşı bir araya gelen platform ve dernekler, doğa, su kaynakları ve yaşam alanlarının tehdit altında olduğunu belirterek madencilik projelerine tepki gösterdi.
11.05.2026
15:40
Bingöl`de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'ün Genç ilçesinde ilk kez düzenlenen Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, üç gün süren heyecan dolu yarışların ardından tamamlandı. Yarışlar boyunca sporcuların performansı izleyenlerden alkış alırken, organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın