KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ekim 2026 Pazar

Misafir gençlerden yöneticilere ziyaret

Gençlik Değişim Projesi kapsamında Zonguldak'tan Bingöl' gelen gençlik grubu, Vali Yardımcısı Ahmet Odabaş ve Belediye Başkanı Serdar Atalay ile makamında görüştüler.

Misafir gençlerden yöneticilere ziyaret
20 HAZİRAN 2009 CUMARTESİ 11:24
0
1449
0
AA aa
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı'nın yürüttüğü Gençlik Değişim Projesi kapsamında Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nden gelen gençlik grubu,
Belediye Başkanı Serdar Atalay'ı ve Vali Yardımcısı Ahmet Odabaş'ı makamında ziyaret ettiler.
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı'nın yürüttüğü Gençlik Değişim Projesi kapsamında Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nden gelen gençler,
Belediye Başkanı Serdar Atalay ve Vali Yardımcısı Ahmet Odabaş makamında gerçekleşen ziyarete Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Daire Müdürü İsmail Ağırbaş, Gençlik Merkezi Müdürü Vahdettin Uzunyayla, Zonguldak Çaycuma İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Karayılmaz katıldı.
Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nden gelen gençleri makamında kabul eden Başkan Atalay, Belediye olarak bir tiyatro gurubu kurduklarını söyleyerek, kültür alanında ciddi bir şekilde çalışmaların olacağını kaydetti.
Gençlik Merkezi'ni ve Kültür Merkezi'ni Belediye olarak devir alacaklarını vurgulayan Başkan Atalay, devir alacakları yerleri bütün kültürel faaliyetlerin alanı haline getireceklerini belirterek, bu alanların doluluk oranını yüzde 100'e çıkaracaklarını ifade etti.
Gerek söz konusu projenin ve gerekse Gönül Köprüsü Projesi'nin son derece önemli projeler olduğuna dikkat çeken Vali Yardımcısı Ahmet Odabaş, “Gençlerimiz, bu projeler sayesinde ülkemizin zenginliklerini görme ve öğrenme fırsatı buluyorlar. Yurdun diğer ucundaki bir genç, buraya gelerek dışarıda anlatılan şehrimizin ne kadar güzel olduğunu görüyorlar. Her kim düşünmüşse bu projeleri sonuna kadar destekliyoruz” dedi.
Gençlik Merkezi Müdürü Vahdettin Uzunyayla, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı'nın “Gençlik Değişim Projesi” kapsamında Bingöl'ün Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi ile eşleştiğini söyledi.
Zonguldak Çaycuma Gençlik Merkezi'nden gelen bir grup genç 18–22 Haziran tarihleri arasında ilimizde gezi ve incelemelerde bulunacaklarını kaydeden Gençlik Merkezi Müdürü Vahdettin Uzunyayla, “Gençlerimizin, yaşadıkları yerin dışındaki kentleri tanımaları, buralardaki yaşıtlarıyla arkadaşlıklar kurması çok önemli. İnanıyorum ki burada oluşan dostluklar kalıcı olacak ve bir ömür boyu sürecek. Aynı şekilde bizde 29 Haziran–3 Temmuz tarihleri arasında Zonguldak Çaycuma'da gezi düzenleyeceğiz” diye konuştu. 
Çaycuma İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Karayılmaz ise, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü düzenlediği bu tür faaliyetler ile gençlerin değişik illeri gezerek bilgilerini artırdıklarını belirtti.
Ziyaret esnasında Çaycumalı gençler Belediye Başkanı Serdar Atalay'a ve Vali Yardımcısı Ahmet Odabaş'a baston hediye ettiler.
Zonguldaklı ziyaretçiler beş gün boyunca Bingöl'ün tarihi, turistik, kültürel yerlerini gezecekler. Ayrıca 29 Haziran–3 Temmuz tarihleri arasında Gençlik Değişim Projesi kapsamında Bingöl Gençlik Merkezi'nden 17 genç Zonguldak Çaycuma'ya düzenlenecek programa katılacaklar.
 
Bingöl Kent Haber / Bingöl Medya
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.10.2026
22:59
Bingöl`de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de Yukarı Çavuşlar köyünün 7,5 kilometrelik yolu sıcak asfaltla yenilendi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolu inceleyen Vali Cahit Çelik, kuzey ilçelerine hizmet verecek saatte 120 ton kapasiteli yeni asfalt plentinin ihalesine gelecek hafta çıkılacağı müjdesini verdi.
16.10.2026
22:52
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
TÜİK'in açıkladığı ölüm istatistiklerinde Bingöl'ün sırası dikkat çekti. Kentte bir yılda bini aşkın kişi hayatını kaybederken, komşu illerle arasındaki fark da ortaya çıktı. Peki, Bingöl Türkiye genelinde kaçıncı sırada yer aldı, zirvede hangi şehirler var?
16.10.2026
16:55
Bingöl`de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl'de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl Üniversitesi ile İŞKUR iş birliğinde 689 öğrenci için Gençlik Programı düzenlenecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek. Öğrencilere katıldıkları her gün için 1.375 TL cep harçlığı ödenecek.
16.10.2026
16:37
Bingöl`de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl'de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde toplam 135 kişi İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında istihdam edilecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek.
16.10.2026
16:04
İstanbul`dan Bingöl`e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul'dan Bingöl'e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul Tuzla'daki öğrencilerin kendi elleriyle ördüğü atkılar ve yazdıkları notlar, Bingöl'ün Genç ilçesindeki Yayla Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine ulaştı. Genç İçin Bir Saat Derneği ve Minik Çocuklar Bingöl Grubu tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilere çanta, kırtasiye seti ve atkı hediye edildi.
16.10.2026
15:37
Bingöl`de kaç kişiye bir araç düşüyor?
Bingöl'de kaç kişiye bir araç düşüyor?
TÜİK, Eylül 2026'ya ilişkin araç istatistiklerini açıkladı. Bingöl'de kayıtlı araç sayısı artarken, kent nüfusu dikkate alındığında kaç kişiye bir araç düştüğü de ortaya çıktı. Peki, 282 bin 299 kişinin yaşadığı Bingöl'de her kaç kişiye bir araç düşüyor?
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın