KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Mayıs 2026 Pazar
°C

Microsoft'tan ciliv'e tam destek

Microsoft CEO'su Steve Ballmer, Turkcell'in yeni Genel Müdürü Süreyya Ciliv'in çok başarılı olacağına inanıyor


Microsoft`tan ciliv`e tam destek
03 ARALIK 2006 PAZAR 11:12
0
1274
0
AA aa
Microsoft CEO'su Steve Ballmer, Microsoft'tan Turkcell Genel Müdürlüğü'ne getirilen Süreyya Ciliv'e tam destek verdi. Ciliv'in başarılı olacağına inandığını belirten Ballmer "Süreyya'nın bize çok önemli katkısı oldu. Turkcell'deki yeni görevinde başarılı olacağına inanıyoruz. Teknolojik işbirliğimizi üst düzeye taşıyarak Süreyya'ya destek olacağız" diye konuştu. Windows Vista'nın tanıtımında soruları yanıtlayan Ballmer, Vista ile birlikte pazarda oyunun kurallarının değişeceğini söyledi. Ballmer yeni işletim sistemi Windows Vista'yı gelecek yıl sonunda 200 milyondan fazla insanın kullanmaya başlayacağını tahmin ettiklerini söyledi Ballmer, evlerden işyerine kadar her yere rekabet ve hareket getireceklerini savundu. Ballmer, iş dünyasında IBM, oyun konsolunda Sony, dijital müzikçalar konusunda Apple'a rakip olmaya devam edeceklerini, her alanda yeniliklerle rekabeti güçlendireceklerini söyledi. Ballmer "Türkiye gibi pazarlarda eğitim gibi konularda desteğimiz sürecek. Vista'ya geçişini kolaylaştırmaya çalışacağız" diye konuştu.  
 

Sabah

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.05.2026
16:28
Psikolog Aydın:
Psikolog Aydın: 'Akran Zorbalığı Bir Çocukluk Değil, Ruh Sağlığı Sorunudur'
Klinik Psikolog Sercan Aydın, son dönemde artış gösteren akran zorbalığına dikkat çekerek, erken müdahale ile bu sorunun önlenebileceğini vurguladı.
01.05.2026
16:14
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Akran zorbalığına karşı yeni adım atıldı. TBMM komisyonunun raporuna göre okullarda akran zorbalığına karşı müfredata zorunlu bir ders ekleniyor.
01.05.2026
16:03
Altunbay:
Altunbay: 'Emeğin Değeri Korunmalı, Çalışanların Koşulları İyileştirilmeli'
Türk-İş Bingöl İl Başkanı Şeyhmus Altunbay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, artan hayat pahalılığı, gelir adaletsizliği ve çalışma hayatındaki sorunlara dikkat çekti.
01.05.2026
15:43
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye finallerinde Bingöllü öğrenciler, yapay zekâ destekli 'RoboFeeder-AI' projeleriyle Türkiye ikincisi oldu.
01.05.2026
15:17
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete`de yayımlandı
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete'de yayımlandı
Resmî Gazete'de yayımlanan kanuna göre sosyal medya platformları 15 yaşını doldurmamış çocuklara hizmet sunamayacak ve bu hizmetin sunulmaması konusunda yaş doğrulama dahil gerekli tedbirleri almakla yükümlü olacak.
01.05.2026
15:13
İsrail`in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası`na bırakıldı
İsrail'in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası'na bırakıldı
Gazze'ye yönelik işgal ve ablukasını sürdüren İsrail'in Yunanistan açıklarında müdahale ettiği Küresel Sumud Filosu aktivistleri Yunanistan'ın Girit Adası'na bırakıldı. Aralarında Bingöllü isimlerinde bulunduğu 20 Türk aktivistinin bugün 17.00-18.00 aralığında İstanbul Havalimanı'nda olması bekleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın