KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Ekim 2026 Çarşamba

Mhp il teşkilatı'nda toplu istifa

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl İl Teşkilatı, seçimde başarısız oldukları gerekçesiyle toplu olarak istifa etti.

Mhp il teşkilatı`nda toplu istifa
17 HAZİRAN 2011 CUMA 09:21
0
3577
1
AA aa

MHP Bingöl İl Başkanı Ali Köseoğlu, merkez ilçe, Solhan, Genç ve Kiğı teşkilatları ile birlikte 12 Haziran'da yapılan genel seçimde "başarısız" oldukları gerekçesiyle istifa kararı aldıklarını söyledi.

 
2002 yılından beri il başkanlığı görevini sürdürdüğünü belirten Ali Köseoğlu, AK Parti'nin birçok yerde açık oy kullandığını iddia ederek, "AK Parti birçok yerde açık oy kullandı. Biz sonuç ne olursa olsun yine de saygı gösteriyoruz. Ancak AK Parti, Bingöl'e 3 dönemdir rekor oy almasına rağmen hizmet etmedi. Buna tepki olarak bir bağımsız milletvekili Meclis'e gitti. Bu halkın AK Parti'ye olan tepkisinin bir sonucuydu. Başbakan buraya gelip olmayan doğalgazı getirdiklerini söylüyor ve Bingöl'e 'Diyarbakır' diye sesleniyor. Başbakan'ın bu sözleri, Bingöl'den haberinin olmadığını kanıtladı. En önemlisi Bingöl'de halka hitap ederken ezan okundu ve Sayın Başbakan konuşmasına ara vermedi. Bu büyük bir skandaldı. Ben 40 yıllık ülkücüyüm ve hayatımı bu davaya adadım. Bu son seçimde istediğimiz sonucu elde edemedik ve başarısız olduğumuz için il ve ilçe teşkilatlarımızla istifa kararı aldık. İlçe teşkilatlarımız istifalarını genel merkeze bildirdi. Ben de yarın Ankara'ya gidip sunacağım" ifadelerini kullandı.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Behçet KARADAĞ (@Misafir_5445)
18 Haziran 2011 Cumartesi 11:30
Nihayet çok güzel olmuş, Ali KOSE'nin gidişi vatana millete ve bingöle hayırlı ve uğurlu olsun.
27.10.2026
11:19
Daltonlar Operasyonu! Bingöl dahil 30 ilde 85 gözaltı
Daltonlar Operasyonu! Bingöl dahil 30 ilde 85 gözaltı
Bingöl dahil 30 ilde düzenlenen organize suç örgütü operasyonunda 30'u çocuk yaşta olmak üzere 85 şüpheli gözaltına alındı. Örgütün, sosyal medya üzerinden temin ettiği tetikçileri mesajlaşma gruplarına dahil ederek suç eylemleri için yönlendirdiği belirlendi.
27.10.2026
10:56
Bingöl`de 4 kişi tutuklandı!
Bingöl'de 4 kişi tutuklandı!
Bingöl'de jandarma ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi. Farklı suçlara yönelik operasyonlarda 39 olaya müdahale edilirken, çok sayıda silah, uyuşturucu madde ve kaçak tütün ürünü ele geçirildi.
27.10.2026
10:45
Bingöl OSB`de yeni yönetim belli oldu!
Bingöl OSB'de yeni yönetim belli oldu!
Bingöl Organize Sanayi Bölgesi'nde yönetim değişti. Halim Asilkan Yönetim Kurulu Başkanlığına, Yakup Karagöz ise Başkan Vekilliğine seçildi. Yeni dönemde üretim, istihdam ve yatırım odaklı çalışmaların öne çıkması hedefleniyor.
26.10.2026
21:43
Valilik açıkladı: Bakanlık müfettişleri inceliyor!
Valilik açıkladı: Bakanlık müfettişleri inceliyor!
Bingöl Valiliği, Solhan'da bir lise pansiyonunun yemekhanesinde meydana gelen ve 9. sınıf öğrencisi Abdülkerim Demir'in hayatını kaybettiği asansör kazasına ilişkin inceleme ve soruşturma sürecinin devam ettiğini açıkladı. Bakanlık müfettişleri incelemeye başladı. Asansörün teknik durumu ve olası kusurlar araştırılıyor.
26.10.2026
21:02
Bingöl`de iki okula halı saha yapılacak
Bingöl'de iki okula halı saha yapılacak
Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında imzalanan protokolle, TOBB Cevdet Yılmaz Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi bahçelerine halı saha yapılacak. Projeye hayırsever iş insanları Kazım Demircioğlu ve Yusuf Korkmaz destek verecek.
26.10.2026
20:35
Okullarda ortak sınav dönemi değişiyor!
Okullarda ortak sınav dönemi değişiyor!
Millî Eğitim Bakanlığı, Ortak Yazılı Sınav Sistemi'nin uygulama esaslarını açıkladı. 2026-2027 eğitim öğretim yılında belirli sınıf ve derslerde kullanılacak sistemde açık uçlu sorular öne çıkarken, sınavların hazırlanması ve değerlendirilmesinde öğretmenlerin rolü devam edecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın