KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ekim 2026 Perşembe

MHP Genç'te İlhami Tan dönemi

Milliyetçi Hareket Partisi Genç İlçe Başkanlığı'nın 15. Olağan Kongresi yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kongrede İlçe Başkanlığı görevine İlhami Tan seçilirken, önceki başkan Şevket Övün'e hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi.

MHP Genç`te İlhami Tan dönemi
03 AĞUSTOS 2026 PAZARTESİ 00:54
6
1186
6
AA aa

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genç İlçe Başkanlığı'nın 15. Olağan Kongresi, partililerin ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Kongrede yapılan seçim sonucunda İlçe Başkanlığı görevine İlhami Tan seçildi.

Kongreye, MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi ve 28. Dönem Bingöl Milletvekili Adayı Metin Keskin'in yanı sıra MHP Bingöl İl Başkanı Emin Varan, Ülkü Ocakları İl Başkanı, Merkez, Solhan ve Kiğı ilçe başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrenin Divan Başkanlığını MYK Üyesi Metin Keskin üstlenirken, Divan Başkan Yardımcılığı görevini MHP Bingöl İl Başkanı Emin Varan yürüttü. Divan üyeliklerinde ise Metin Becerikli, Mehmet Kalabalık ve Emrullah Ağırbaş görev aldı.

Şevket Övün'e Teşekkür, İlhami Tan'a Tebrik

Kongrede, bugüne kadar İlçe Başkanlığı görevini yürüten Şevket Övün'e teşkilata sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkür edildi.

Yapılan seçim sonucunda MHP Genç İlçe Başkanlığı görevine seçilen İlhami Tan ve yönetim kurulu üyeleri tebrik edilerek yeni görevlerinde başarı dileklerinde bulunuldu.

"Teşkilatlarımızı Güçlendirmeye Devam Edeceğiz"

Kongrenin ardından MHP Bingöl İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin ortaya koyduğu vizyon doğrultusunda teşkilat çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.

Açıklamada, birlik ve beraberlik içerisinde millete hizmet etmeye devam edileceği belirtilirken, "Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda milli birlik ve kardeşliğin güçlendirilmesine yönelik çalışmaların süreceği vurgulandı.

İl Başkanlığı, 15. Olağan Genç İlçe Kongresi'nin teşkilata, Genç ilçesine, Bingöl'e ve Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulunarak, kongreye katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_119666)
04 Ağustos 2026 Salı 09:12
Metin Keskin ve Emin VARAN nın Bingöl de Ülkücü temizlği !!!!!!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_119664)
03 Ağustos 2026 Pazartesi 21:54
Kürt ya da zaza kökenli birinin kendi ırkını (türk) kutsallaştıran (kürt ve zaza ırkları da dahil) diğer ırkları ikinci sınıf ırk gören bir partide olması utanç verici bir durum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_119657)
03 Ağustos 2026 Pazartesi 13:35
Metin keskini milletvekili adayı yapma teşkilatları. Ama hüsrana uğrayıp posta olacak. Yazın bu notu bir kenara.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_119655)
03 Ağustos 2026 Pazartesi 11:56
Ülkücüler dışarı diğerleri içeri Yaşasın MHP İlk seçimde siler süpürüler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_119654)
03 Ağustos 2026 Pazartesi 11:22
Bu kadar mezhebi geniş bir aile tanımadım. Sayın varan ilhami tanı başkan seçerken nelere dikkat ettiniz. Memlekette adam mı kalmadı. Her ipte oynayan bir adam
Misafir Kullanıcı (@Misafir_119669)
04 Ağustos 2026 Salı 13:17
@Misafir Kullanıcı adam gibi adam bir aile. haram yemez,kul hakkına girmez.
14.10.2026
19:38
Bingöl`de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan 1 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
14.10.2026
19:12
DEM Parti`den zam tepkisi:
DEM Parti'den zam tepkisi: 'Ulaşım haktır'
Bingöl Belediyesi DEM Partili Meclis Üyeleri, toplu taşıma ücretlerine yapılan zamma muhalefet şerhi koyduklarını belirterek belediyenin kendi araçlarıyla toplu taşıma hizmeti sunmasını ve dar gelirli vatandaşlarla öğrencileri koruyacak destek mekanizmaları geliştirmesini istedi.
14.10.2026
18:24
Karlıova SYDV Türkiye genelinde ilk 10`a girdi
Karlıova SYDV Türkiye genelinde ilk 10'a girdi
Bingöl'ün Karlıova ilçesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Türkiye genelindeki 973 vakıf arasında 10'uncu sırada yer aldı. Başarıda emeği bulunan vakıf personeline Kaymakam Abdulselam Bıçak tarafından teşekkür belgesi verildi.
14.10.2026
18:11
Bingöl`de Şehir İçi Ulaşıma Zam: Tam Bilet 35 TL Oldu!
Bingöl'de Şehir İçi Ulaşıma Zam: Tam Bilet 35 TL Oldu!
Bingöl'de şehir içi toplu taşıma ücretleri 2026 yılı içerisinde üçüncü kez artırıldı. Şubat ayında 25 TL'ye, haziranda 28 TL'ye yükseltilen tam bilet ücreti, son zamla birlikte 35 TL'ye çıktı. Yılın başından bu yana tam biletteki artış yaklaşık yüzde 85'e ulaştı.
14.10.2026
12:57
12Bingölspor`un kupa maçı 27 Ekim`de
12Bingölspor'un kupa maçı 27 Ekim'de
Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda 12Bingölspor'un rakibi Corendon Alanyaspor oldu. Bingöl temsilcisi, 27 Ekim Salı günü saat 20.30'da Alanya Oba Stadyumu'nda tur bileti için sahaya çıkacak. Yeşil-beyazlılar, Süper Lig temsilcisi karşısında kupada yoluna devam etmeyi hedefliyor.
14.10.2026
11:15
Hüdayi Vakfı:
Hüdayi Vakfı: 'Toplumsal çürümeyi kabullenmiyoruz'
Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı, yayımladığı bildiride fon krizinden yolsuzluk ve torpile, eğitim sisteminden sanal kumara kadar birçok başlıkta sert eleştiriler yöneltti. 'Suçlular ve sorumlular hesap vermeden kimse güvenden söz edemez' diyen vakıf, kamu kurumlarına ve denetim mekanizmalarına çağrıda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın