KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Mayıs 2026 Çarşamba
°C

Medikal Sektörü İstişare toplantısı yapıldı

Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli illeri medikal sektör temsilcileri Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) ev sahipliğinde bir araya geldi. Sektörün sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda, çözüm yolları arandı.

Medikal Sektörü İstişare toplantısı yapıldı
28 ARALIK 2017 PERŞEMBE 20:54
1
4059
0
AA aa

Daha önceki toplantıda iki önemli sorunu gerekli müracaat ve girişimlerle kısa sürede çözdüklerini belirten Elazığ TSO Başkanı İdris Alan; “Her zaman ifade ettiğim gibi, birlik ve beraberlik içerisinde birbirimize kenetlenirsek inanın çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yok. Bugün ülkemizin en güçlü sivil toplum kuruluşlarının başında TOBB ve ona bağlı odalar gelmektedir. Biz bu gücün farkındayız. Sizlerden almış olduğumuz bu büyük destek ve oluşan güçle hiçbir çekince duymadan her kapıyı rahatlıkla çalıyor ve talebimizi dile getiriyoruz. Amacımız her sektörün içinde bulunduğu sorunlardan kurtulup ticaretini daha uygun zeminde yapmasının önünü açmaktır. İnşallah 2018 yılında yapılacak seçimlerle daha da güçlenerek bu hizmetlerimizi artıracağız” dedi.

Başkan Alan'ın sektörün sorunlarıyla yakından ilgilendiğini aktaran 14. Meslek Komitesi Üyesi Hakan Akan; “İlgili makamlara taşınması ile birlikte bizlere çok önemli destekler vermeye devam etmektedir. 2018 yılı bütçesine başta ihale yasası ve diğer ihtiyaç duymuş olduğu alanlarda uzmanların katılımı ile eğitim ve bilgilendirme toplantıları için önemli bir bütçe ayırmıştır. Ben özellikle bu destekleri için sektörümüz adına teşekkür ediyorum. 2018 yılında yapılacak oda seçimlerini müteakip, TOBB sağlık sektörü komisyonunda Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl illerimizi temsilen en az bir temsilcinin seçilmesi için ortak bir yol izleyeceğiz” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.05.2026
14:54
Başkan Arıkan
Başkan Arıkan 'Bingöl'ümüze hayırlı olsun' diyerek duyurdu!
Seçim döneminde 'Vizyon Proje' olarak duyurduğu 'askeri alanın tahsisi' konusunda 'İmzaları attık, Bingöl'ümüze hayırlı olsun' diyerek müjdeyi veren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 350 dönümlük askeri alanın devir protokolünün imzalandığını duyurdu. Arıkan, yakın zamanda ihaleye çıkacak önemli projelerle ilgili de mesajlar verdi.
05.05.2026
14:42
Resmi Gazete`de yayımlandı! Araç bilgilerine erişim artık ücretli
Resmi Gazete'de yayımlandı! Araç bilgilerine erişim artık ücretli
Araç sahiplerini ilgilendiren yeni bir düzenleme yürürlüğe girdi. Noterlik Kanunu Yönetmeliğinde değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, araç sorgulamalarında ücret ödenecek.
05.05.2026
14:37
Bingöl`de Şampiyon Sporcu, SSÇ Kapsamındaki Gençlerle Buluştu
Bingöl'de Şampiyon Sporcu, SSÇ Kapsamındaki Gençlerle Buluştu
Bingöl'de Denetimli Serbestlik Müdürlüğü gözetimindeki suça sürüklenen çocuklara yönelik düzenlenen söyleşide, milli atlet Yavuz Ağralı deneyimlerini paylaşarak gençlere rol model oldu.
05.05.2026
14:07
Bingöl`de Akıntıya Kapılan At Son Anda Kurtuldu
Bingöl'de Akıntıya Kapılan At Son Anda Kurtuldu
Karlıova'da etkili olan sağanak sonrası taşan Peri Suyu'na kapılan bir at, akıntıya karşı verdiği mücadeleyle kıyıya ulaşarak telef olmaktan kurtuldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
05.05.2026
00:52
Bingöl`de seyir halindeki kamyon alev alev yandı
Bingöl'de seyir halindeki kamyon alev alev yandı
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale ederek kontrol altına aldı.
05.05.2026
00:51
Bingöl, Rafting Türkiye Şampiyonası`na Ev Sahipliği Yapacak
Bingöl, Rafting Türkiye Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yapacak
Bingöl'ün Genç ilçesinde 6-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, Murat Nehri'nde gerçekleştirilecek yarışlarla sporseverleri buluşturacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın