KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Ekim 2026 Çarşamba

Mağdur aileye barınma yardımı

Yedisu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, geçen yıl evi yanan mağdur aileye, 10 Bin TL barınma yardımında bulundu.

Mağdur aileye barınma yardımı
08 MART 2014 CUMARTESİ 12:15
0
1923
0
AA aa

Edinilen bilgiye göre, Bingöl'ün Yedisu ilçesine bağlı Güzgülü Köyünde ikamet eden işitme ve konuşma engelli Zeynel Tali'ye ait evde yangın çıktı. Can kaybının yaşanmadığı yangında, evde büyük ölçüde tahribat meydana geldi.

Yangında evin çatısı, tavanı ve pencerelerin bir kısmında büyük çapta hasar meydana gelen Zeynel Tali'ye, Yedisu SYDV tarafından afet Yardımı kapsamında, 10 Bin 836 TL' ayni yardımda bulunuldu.

Barınma yardımıyla ilgili kısa bir açıklama yapan Yedisu Kaymakamı Aziz Onur Aydın, “Vakıf aracılığı ile yürütülen barınma yardımları ile engelli vatandaşımızın barınma sorununu giderildi. Aileye bundan sonraki yaşamlarında kazasız, belasız ve daha iyi şartlarda hayatlarını devam etmeleri temenni ediyoruz” dedi.

Vakıf tarafından yapılan yardımdan dolayı memnuniyet duyan Zeynel Tali'nin eşi Beser Tali, “çıkan yangından sonra evimizin büyük bir bölümünde hasar meydana geldi. Eşim engeli günlük yaşantımızı zorlukla sağlıyoruz. Bu zor günlerimizde bize sahip çıkan devletimize minnettarız. Bu hayra vesile olan başta Sayın Kaymakamımız Aziz Onur Aydın olmak üzere Vakıf Mütevelli Heyetine, Vakıf Müdürü Hüseyin Baki'ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.10.2026
13:33
Türkiye`nin en yaygın 10 soyadı… Bingöl`de hepsi var…
Türkiye'nin en yaygın 10 soyadı… Bingöl'de hepsi var…
Türkiye'de milyonlarca kişinin taşıdığı soyadları açıklandı. Listede yer alan 10 soyadının tamamının Bingöl'de de kullanılması dikkat çekti. Peki sizin soyadınız da o listede mi?
28.10.2026
13:07
ÖSYM 2027 sınav takvimi: YKS, KPSS, ALES ve DGS tarihleri belli oldu
ÖSYM 2027 sınav takvimi: YKS, KPSS, ALES ve DGS tarihleri belli oldu
Üniversiteye giriş, kamu personeli alımı ve akademik kariyer hedefleyen adayların beklediği 2027 sınav takvimi açıklandı. YKS 19-20 Haziran'da, KPSS A Grubu oturumları eylül ayında yapılacak. ALES ve DGS tarihleri de belli oldu.
28.10.2026
12:53
M. Fatih Atalay`dan 2 ciltlik Bingöl ve Siyaset Tarihi
M. Fatih Atalay'dan 2 ciltlik Bingöl ve Siyaset Tarihi
Bingöl ve çevresinin son 500 yıllık toplumsal ve siyasi geçmişini ele alan, 1.200 sayfalık eser satışa sunuldu. Beş yıllık titiz bir çalışmanın ürünü olan kitapta, Meclis-i Mebûsan'dan günümüze seçimler, milletvekilleri, senatörler, belediye başkanları ve yerel yöneticilere ilişkin kapsamlı bilgilere yer veriliyor. Eserin ilk tanıtım ve imza programı 6 Kasım'da Bingöl'de düzenlenecek.
28.10.2026
12:12
Bingöl`den Cezayir`e 37 bin tonluk ihracat!
Bingöl'den Cezayir'e 37 bin tonluk ihracat!
Karlıova'daki Kaynarpınar sahasında üretilen manyetit demir cevheri, İskenderun Limanı üzerinden Cezayir'e gönderildi. Prodem Mining'in gerçekleştirdiği ilk ihracat, Bingöl'ün yer altı kaynaklarını uluslararası demir-çelik sanayisiyle buluşturdu.
28.10.2026
11:58
Bingöl`deki işletmelere ihracat fırsatı! Son başvuru 4 Kasım
Bingöl'deki işletmelere ihracat fırsatı! Son başvuru 4 Kasım
Fırat Kalkınma Ajansı, Bingöl dahil TRB1 Bölgesi'ndeki 12 işletmeye dört ay boyunca ücretsiz dış ticaret danışmanlığı ve mentorluk desteği verecek. İhracata başlamak veya mevcut ihracatını geliştirmek isteyen işletmeler için başvurular 4 Kasım 2026'da sona erecek.
28.10.2026
11:52
Bingöl`de balık üreticilerine kritik eğitim: Hastalıklar ve su kalitesi masaya yatırıldı
Bingöl'de balık üreticilerine kritik eğitim: Hastalıklar ve su kalitesi masaya yatırıldı
Bingöl'de su ürünleri yetiştiriciliği ve ticari avcılıkla uğraşan üreticilere yönelik eğitim programında balık hastalıklarından istilacı türlere, su kalitesinden alternatif yetiştiricilik yöntemlerine kadar birçok konu ele alındı. Eğitimle sektörde bilgi ve farkındalığın artırılması hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın