KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Kasım 2025 Salı
°C

Maddi ve manevi kazanımlar elde edeceğiz

Bingöl'de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde gerçekleştirilen Sıfır Atık Projesi'nin yaygınlaştırılması için toplantı düzenlendi. Vali Mantı; Bu sayede farklı kazanımlar elde etmeyi umuyoruz. Hem maddi hem de manevi kazanımlar olacaktır bunlar.

Maddi ve manevi kazanımlar elde edeceğiz
05 ŞUBAT 2018 PAZARTESİ 22:31
0
2314
0
AA aa

Bingöl Valisi Ali Mantı başkanlığında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde gerçekleştirilen ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Sıfır Atık Projesi'nin yaygınlaştırılması ile ilgili olarak Valilik toplantı salonunda toplantı düzenledi.

Toplantıya Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, Vali Yardımcısı Cevat Gün ve kurum amirleri katıldı.

Proje ile ilgili il genelinde geniş kapsamlı bir çalışma yürüteceklerini belirten Vali Mantı, maddi ve manevi kazanımlar elde edileceğini söyledi.

Vali Mantı; “Sayın Cumhurbaşkanımızın eşi Sayın Emine Erdoğan'ın himayesinde gerçekleştirilen ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Sıfır Atık Projesi'nin yaygınlaştırılması ile ilgili olarak toplanmış bulunuyoruz. Proje kapsamında tüm kamu kurum ve kuruluşlarında, STK'larda, toplumun geniş kesimlerinde bir hassasiyet ve davranış değişikliği gözetlenmektedir. İnşallah konuyla ilgili olarak ilimizde geniş kapsamlı bir çalışma, program, kampanya yapmayı hedefliyoruz. Bu sayede farklı kazanımlar elde etmeyi umuyoruz. Hem maddi hem de manevi kazanımlar olacaktır bunlar. Bizler bu projeye en üst düzeyde katılmayı ve katkı sunmayı hedefliyoruz. Tüm kurumlardan ve çalışanlarımızdan, Bingöllü hemşerilerimizden konuyla ilgili azami hassasiyet bekliyorum. Şimdiden yapacağınız işlerle ilgili olarak başarılar diliyorum. Proje ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun” diye konuştu.

Proje ile sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde atıkların kontrol altına alınması, gelecek nesillere temiz ve gelişmiş bir Türkiye bırakılması hedeflenirken, eylem planı üzerinden şimdiye kadar yapılan uygulamalar ile 58 ton kâğıt, 14 ton plastik, 3 ton cam, 1,5 ton metal olmak üzere yaklaşık 77 ton değerlendirilebilir atık toplanarak, ekonomiye kazandırılacağı kaydedildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.11.2025
15:56
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören; 'Halkımız ve sivil toplum kuruluşlarını etkinliğe güçlü bir katılım göstermeye davet ediyoruz' dedi.
18.11.2025
12:50
Bingöl`ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl'ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl 3. Kısım Küçük Sanayi Sitesi'nde tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi alan Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Bingöl'ün faydasına olan her işte elini taşın altına koyan bir anlayışla çalışmaya devam ediyoruz' dedi.
18.11.2025
12:28
Bingöl`de asayiş uygulamaları! Uyuşturucu ve silah ele geçirildi, aranan 27 şahıs yakalandı
Bingöl'de asayiş uygulamaları! Uyuşturucu ve silah ele geçirildi, aranan 27 şahıs yakalandı
Bingöl'de bir haftada yapılan asayiş uygulamalarında uyuşturucu maddeler, silahlar ele geçirildi; aranan 27 firari yakalandı. Vali Usta; 'Görevlerini kararlılıkla sürdüren Jandarma ve Emniyet mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum' dedi.
18.11.2025
10:06
Trafikte yeni dönem! Yaka kameraları törenle takıldı
Trafikte yeni dönem! Yaka kameraları törenle takıldı
İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen Yaka Kamerası Projesi kapsamında Bingöl'de trafik ekiplerine 90 yeni yaka kamerası tahsis edildi. Bingöl Valisi Usta; 'Vatandaşımızın devlete olan güvenini sağlamak, kolluk kuvvetlerimizin de şefkatini göstermek amacıyla çok önemli diye değerlendiriyorum' dedi.
18.11.2025
09:52
Üniversitede 3 yıllık eğitim dönemi başlıyor
Üniversitede 3 yıllık eğitim dönemi başlıyor
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, isteyen ve başarılı olan öğrencilerin üniversiteyi 3 yılda bitirebilmesine ilişkin uygulamanın hayata geçirileceğini açıkladı.
16.11.2025
19:51
IBAN`a para transferinde yeni dönem!
IBAN'a para transferinde yeni dönem!
Artan banka dolandırıcılıklarının ardından IBAN transferleri ve çevrim içi ödemelerde yeni güvenlik adımları devreye giriyor. Meclis'e sunulan ve aralık ayı itibarıyla yasalaşması beklenen 11. Yargı Paketi kapsamında mobil bankacılığa biyometrik doğrulama eklenerek para transferlerinde ses, parmak izi, yüz ve göz taramasıyla onay süreci zorunlu hale gelecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın