KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2025 Pazartesi
°C

Lağım suları içinde kala kaldı

Dureye ninenin tek başına yaşadığı bodrum katı lağım sularıyla doldu. Çaresiz yaşlının yardıma komşusu koştu

Lağım suları içinde kala kaldı
23 ARALIK 2006 CUMARTESİ 09:39
0
4691
0
AA aa
Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 2. ada 12 nolu binanın zemin katı, dün öğlen saatlerinde kanalizasyon tıkanıklığı nedeniyle lağım sularıyla doldu. Zemin kattaki dairede tek başına yaşayan Duriye Gören (76), durumu fark etti ancak yaşlı haliyle gerekli önlemi alamayınca içerideki tüm halı ve eşyalar lağım sularına teslim oldu. Durumu fark eden Selahattin Bucuka ve eşi, Duriye ninenin yardımına koştu. İçeri girdiklerinde yapacak bir şeyin olmadığını gören Bucuka çifti, durumu Bingöl Belediyesi'ne bildirdi ve vidanjör kapıya yerine geldi. Fakat ekip elemanları, 50 YTL'lik harç yatırılmadığı için yapacakları bir şeyin olmadığını söyleyerek geri döndüler. Yaşananların ardından durumu gazetecilere bildiren Bucuka çifti, Duriye nineye yardım edilmesini istedi.
Duriye ninenin evine giden Kent Haber ekibi, yapılan görüntü işlemlerinin ardından konu hakkında bilgi aldı. Duriye ninenin içinde bulunduğu durumu anlatan Selahattin Bucuka; “Duriye nine, çevredekilerin yardımıyla geçinen bir insandır. Geçtiğimiz aylarda yaşadığı bu olay ikinci kez başına geldi. Tıkanıklığın giderilmesi için belediye'den vidanjör talep ettik ancak gelen ekip, 50 YTL'lik harç yatırılmadan müdahalede bulunamayacaklarını söyleyerek gittiler. Duruma müdahale etmeleri halinde harcı yatıracağımızı söyledik ancak olmadı. Oysaki belediyemizin bu tür insanlara yardım etmesi, destek olması gerekiyordu. Yaşadığımız bu vurdumduymazlık, bizleri son derece üzmüştür” diye konuştu.
Görüşmelerin ardından Kent Haber ekibi, Bingöl Belediyesi Basın Halkla ilişkiler Müdürlüğü' ile irtibat kurdu. Kısa süre sonra olay yerine gelen ekipler, gerekli müdahaleyi yaptılar.
Öte yandan, lağım suları içinde kalan zemin katı kiler olarak kullanan apartman sakinlerinin kışlık erzaklarının da kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.


BİNGÖL KENT HABER

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.09.2025
18:14
Hurdaya dönen araçtan sağ çıktılar
Hurdaya dönen araçtan sağ çıktılar
Bingöl'ün Genç İlçesi Makber rampası mevkiinde kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki kayalığa çarptı. 3 kişinin yaralandığı kazada araç hurdaya döndü!
07.09.2025
17:59
12Bingölspor dört atıp lider oldu
12Bingölspor dört atıp lider oldu
Ligin ilk haftasında Şanlıurfa ekibi Karaköprü Belediyespor'u ağırlayan yeşil beyazlı 12Bingölspor, sergilediği yüksek performansla rakip fileleri 4 kez havalandırarak 3 puanı kaptı ve liderlik koltuğuna oturdu.
07.09.2025
16:24
Bingöl Belediyesi`nden 191 Tonluk Geri Dönüşüm
Bingöl Belediyesi'nden 191 Tonluk Geri Dönüşüm
Bingöl Belediyesi, Sıfır Atık Projesi kapsamında giysi kumbaraları aracılığıyla 2 yıl içerisinde 191 ton tekstil atığı topladı. Ayrıştırma işlemleriyle iyi durumda olduğu belirlenen yüzde 5'lik kısım ihtiyaç sahiplerine, kalan kısım ise geri dönüşümle ülke ekonomisine kazandırıldı.
07.09.2025
16:03
Uçaklarda her yolcuya içme suyu ücretsiz verilecek
Uçaklarda her yolcuya içme suyu ücretsiz verilecek
Ulaştırma ve Altayapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, artık uçak yolcuları için ücretsiz içme suyu dağıtılacağını duyurdu. Yolcular, uçuş süresince en az 200 ml içme suyundan ücretsiz olarak faydalanabilecek.
07.09.2025
15:52
Bingöl`den Korkulutaş`a mansiyon ödülü
Bingöl'den Korkulutaş'a mansiyon ödülü
Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nce düzenlenen 'Geleneksel Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışması'nda Anadolu Ajansı Bingöl temsilcisi ve Bingöl Basın Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Rıdvan Korkulutaş, mansiyon ödülüne layık görüldü.
07.09.2025
15:27
Bingöl`de hapis cezası bulunan iki zanlı yakalandı
Bingöl'de hapis cezası bulunan iki zanlı yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki zanlı polis ekiplerince yakalandı. Biri 5 yıl, diğeri 8 yıl ceza alan zanlılar, tutuklanarak cezaevine teslim edildiler. Ayrıca şüpheli bir şahıs üzerindeki aramada ruhsatsız silah ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın