KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Kasım 2025 Pazartesi
°C

Kuzey'in Önceliği Ulaşımdır

Tasalı; Esnaf ve halkla görüşmemizde genelde yol ve ulaşım sorunlarının birinci sorunları olduğunu söylediler. Bu hem ilimiz için hem de bu çıkmaz sokak olan kuzeydeki ilçelerimiz için çok hayati bir önem taşıyor dedi.

Kuzey`in Önceliği Ulaşımdır
08 HAZİRAN 2018 CUMA 22:51
7
2336
6
AA aa

Bingöl'de seçim çalışmalarına devam eden HÜDA PAR Bingöl milletvekili adayları Hamdullah Tasalı ve Fuat Sönmez, Bingöl'ün Adaklı, Kiğı ilçeleri ile Sancak beldesinde halk ve esnafın ziyaretlerinde bulundu.

Bingöl'de seçim çalışmaları kapsamında Solhan ilçesi ve Arakonak beldesinde halkı ve esnafı ziyaret eden HÜDA PAR Bingöl milletvekili adayları Hamdullah Tasalı ve Fuat Sönmez, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyip desteklerini istedi.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Bingöl milletvekili adayı Hamdullah Tasalı, seçim çalışmaları kapsamında halk ve esnaf ziyaretlerine, Adaklı, Kiğı ilçesi ve Sancak beldesinde devam ettiklerini belirterek, halkın ilgi ve alakasıyla karşılaştıklarını söyledi.

“Kuzey bölgesinde kalan ilçelerimizin birinci önceliği ulaşımdır”

Tasalı, Başta ulaşım olmak üzere diğer hizmet konularında mağdur olan Kuzey ilçeleri diye tarif edilen, Adaklı, Kiğı ve Sancak belde halkını ve esnafını ziyaret ederek, ilçesinin en çok ulaşım, içme suyu sıkıntısı ve yüksek kiralarından mağduriyet yaşadığını vurguladı.

Bingöl'ün kuzeyinde “çıkmaz sokak” olarak bilinen bölgede bulunan, Adaklı, Kiğı, Yayladere, Yedisu ve Sancak bölgelerinin en önemli sorunun ulaşım olduğunu ifade eden Tasalı, “Bizler HÜDA PAR Bingöl Milletvekilleri olarak ziyaretlerimize devam ediyoruz. Adaklı, Kiğı ilçeleri ile Sancak beldesini ziyaret ettik. Esnafımızla görüşüp, sorunlarını kendilerinden dinledik.  Esnaf ve halkla görüşmemizde genelde yol ve ulaşım sorunlarının birinci sorunları olduğunu söylediler. Uzun süredir Hükümetin de gündeminde olan da burada duble yol sözü verilmişken, maalesef vatandaşlar yapılacak olan Sancak-Bingöl yolu üzerine bir hayal kırıklığına yaşamış görünüyorlar. En kısa sürede bu kuzey ilçelerinden geçmesi planlanan yolun, bir an önce bitirilmesi ve geniş bir yolun yapılması gerekiyor. Bu hem ilimiz için hem de bu çıkmaz sokak olan kuzeydeki ilçelerimiz için çok hayati bir önem taşıyor.” İfadelerini kullandı.

“Her açıdan mağdur edilen İlimizin kuzey ilçeleri gittikçe insansızlaşıyor”

Kuzey bölgede bulunan ilçelerin ulaşım sorunu giderilmediği takdirde her açıdan gerilemenin devam edeceğini ifade eden Tasalı, “Bu bölgenin yol sıkıntısı giderilmemesi durumunda vatandaşların burada çok fazla kalacağını zannetmiyorum. Gün gelir belki buralarda insan kalmaz, bu açıdan ilçelerimizin mamur hale gelmesi için yolun mutlaka düzeltilmesi lazım.  Gerçekten de ilimiz ve bu ilçeler arasındaki ulaşımı sağlayan yol, yol değildir.” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28608)
11 Haziran 2018 Pazartesi 12:07
Halkın yanınada hak yolunda olan hürdava partisine ve çalışanlarına selam olsun. Allah mubarak eylesin inşallah.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28556)
10 Haziran 2018 Pazar 21:39
hele bak ya he la bak ben hdpli değilim ama çok iyi biliyorumki hür dava partisinin zamanında kıyımcıları şimdi yönetimin her yherine nüfüs etmişler ah bingölüm ne çabuk unutun 90 larda işlenen keyfi cinayatleri
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28552)
10 Haziran 2018 Pazar 17:27
Bu bölge ile alakalı hiç bir şey yapılmıyor.Ulaşım tam bir fiyasko eğitimde ise vekil öğretmenler kadroluların yerine görev yapıyor sağlık hizmeti ise yok.Seçimlerde de oyun en çoğunu iktidara veriyorlar.Lütfen tarafsız yayın yapınız siz buraya yapılan yorumları neden yayınlamıyorsunuz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28541)
10 Haziran 2018 Pazar 03:33
Hudapar karar verdin mi kime oy vereceğinizi ya saginiz solunu bir turlu belli olmadi her secim akp nin pacasina sarilir oldunuz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28540)
10 Haziran 2018 Pazar 03:04
Ve ne yazık ki 50 muhtarın imza verdiği binlerce imza toplayan halkın istemediği Kartal uçurumuna doğru halk çekiliyor. Yaxık ne diyelim...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28478)
09 Haziran 2018 Cumartesi 01:31
siz insanlığımı öğreteceksiniz onlar medeni ve aydın insanlardır kasap değiller
16.11.2025
19:51
IBAN`a para transferinde yeni dönem!
IBAN'a para transferinde yeni dönem!
Artan banka dolandırıcılıklarının ardından IBAN transferleri ve çevrim içi ödemelerde yeni güvenlik adımları devreye giriyor. Meclis'e sunulan ve aralık ayı itibarıyla yasalaşması beklenen 11. Yargı Paketi kapsamında mobil bankacılığa biyometrik doğrulama eklenerek para transferlerinde ses, parmak izi, yüz ve göz taramasıyla onay süreci zorunlu hale gelecek.
16.11.2025
19:43
Bingöl`de sürücüler kara hazırlıksız yakalandı
Bingöl'de sürücüler kara hazırlıksız yakalandı
Bingöl'ün yüksek rakımlı bölgelerinde kar yağışı etkili oldu. Özellikle Bingöl- Elâzığ yolu kurucu mevkiinde sürücüler zor anlar yaşadı.
16.11.2025
19:30
15 yıldır ayakkabı tamir ederek ailesini geçindiriyor
15 yıldır ayakkabı tamir ederek ailesini geçindiriyor
Bingöl'de yaşayan Mahfuz Koçdağı, 15 yıldır 10 metrekarelik dükkanında ayakkabı tamir ederek ailesini geçindiriyor.
14.11.2025
15:09
Bingöl`de Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezinde Randevu Sistemi Başladı
Bingöl'de Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezinde Randevu Sistemi Başladı
Bingöl'de vatandaşların birinci basamak sağlık hizmetlerine daha hızlı ve planlı şekilde ulaşabilmesi için Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezi'nde dijital randevu sistemine geçildi.
14.11.2025
12:58
Bingöl`de 14 Kilo Skunk Ele Geçirildi: 5 Şüpheli Gözaltında
Bingöl'de 14 Kilo Skunk Ele Geçirildi: 5 Şüpheli Gözaltında
Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, Genç ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 14 kilo 350 gram skunk maddesinin ele geçirildiğini ve 5 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
14.11.2025
12:02
Bingöl`de uyuşturucu ve hırsızlık suçluları yakalandı
Bingöl'de uyuşturucu ve hırsızlık suçluları yakalandı
Uyuşturucu ticareti, hırsızlık ve yaralama suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın