KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Ekim 2026 Salı

Kütüphaneye davet

Bingöl İl Halk Kütüphane Müdürü Muhammed İnan İşlek, kütüphane bünyesinde 43 bin güncel kitap bulunduğu ifade ederek, 2014-2015 eğitim yılında tüm öğrenci, öğretmen ve velileri kütüphane imkânlarından faydalanmaya davet etti.

Kütüphaneye davet
02 EKİM 2014 PERŞEMBE 11:06
0
2534
0
AA aa

Halk kütüphanelerinin, halkın kütüphane ile ilişkilerini artırarak okuma ve araştırma alışkanlığını geliştiren, düşünce ve bilgi ürünlerinin insanlar arasında paylaşılmasını sağlayan, çoğulcu demokrasi ve düşünce özgürlüğünün kaynağını oluşturan kuruluşlar olduğunu ifade eden İşlek: “Ayrıca her yaşta, her sosyo-ekonomik düzeyde, eğitim derecesinde, politik ve dini görüşte, insanların ayrım gözetilmeksizin ücretsiz ve serbestçe yararlandığı, toplumun sosyal kalkınmasına yardımcı olan kültürel, eğitici, dinlendirici-eğlendirici etkinliklerin yapıldığı merkezlerdir” dedi.

Bu kapsamda herkesi kütüphanenin imkânlarından faydalanmaya davet eden İşlek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bingöl İl Halk Kütüphanesi yıl içinde giren kitaplarla birlikte koleksiyonunda 43 bin güncel kitap,168 adet çeşitli konularda dergi, bin 120 adet CD, DVD, VCD gibi kitap dışı materyal bulundurarak okuyucu hizmetleri vermektedir. 2014-2015 Eğitim -Öğretim yılı ve Bingöl Üniversitesi'nin akademik Eğitim-Öğretim yılı başlamıştır. Bu bağlamda; bütün öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, velilerimizi bilginin merkezi olan kütüphaneye davet ediyoruz.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.10.2026
11:19
Daltonlar Operasyonu! Bingöl dahil 30 ilde 85 gözaltı
Daltonlar Operasyonu! Bingöl dahil 30 ilde 85 gözaltı
Bingöl dahil 30 ilde düzenlenen organize suç örgütü operasyonunda 30'u çocuk yaşta olmak üzere 85 şüpheli gözaltına alındı. Örgütün, sosyal medya üzerinden temin ettiği tetikçileri mesajlaşma gruplarına dahil ederek suç eylemleri için yönlendirdiği belirlendi.
27.10.2026
10:56
Bingöl`de 4 kişi tutuklandı!
Bingöl'de 4 kişi tutuklandı!
Bingöl'de jandarma ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi. Farklı suçlara yönelik operasyonlarda 39 olaya müdahale edilirken, çok sayıda silah, uyuşturucu madde ve kaçak tütün ürünü ele geçirildi.
27.10.2026
10:45
Bingöl OSB`de yeni yönetim belli oldu!
Bingöl OSB'de yeni yönetim belli oldu!
Bingöl Organize Sanayi Bölgesi'nde yönetim değişti. Halim Asilkan Yönetim Kurulu Başkanlığına, Yakup Karagöz ise Başkan Vekilliğine seçildi. Yeni dönemde üretim, istihdam ve yatırım odaklı çalışmaların öne çıkması hedefleniyor.
26.10.2026
21:43
Valilik açıkladı: Bakanlık müfettişleri inceliyor!
Valilik açıkladı: Bakanlık müfettişleri inceliyor!
Bingöl Valiliği, Solhan'da bir lise pansiyonunun yemekhanesinde meydana gelen ve 9. sınıf öğrencisi Abdülkerim Demir'in hayatını kaybettiği asansör kazasına ilişkin inceleme ve soruşturma sürecinin devam ettiğini açıkladı. Bakanlık müfettişleri incelemeye başladı. Asansörün teknik durumu ve olası kusurlar araştırılıyor.
26.10.2026
21:02
Bingöl`de iki okula halı saha yapılacak
Bingöl'de iki okula halı saha yapılacak
Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında imzalanan protokolle, TOBB Cevdet Yılmaz Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi bahçelerine halı saha yapılacak. Projeye hayırsever iş insanları Kazım Demircioğlu ve Yusuf Korkmaz destek verecek.
26.10.2026
20:35
Okullarda ortak sınav dönemi değişiyor!
Okullarda ortak sınav dönemi değişiyor!
Millî Eğitim Bakanlığı, Ortak Yazılı Sınav Sistemi'nin uygulama esaslarını açıkladı. 2026-2027 eğitim öğretim yılında belirli sınıf ve derslerde kullanılacak sistemde açık uçlu sorular öne çıkarken, sınavların hazırlanması ve değerlendirilmesinde öğretmenlerin rolü devam edecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın