KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Kasım 2025 Çarşamba
°C

Kurs görüp trafoları boyayacaklar

Bingöl halk eğitim merkezi ve işkur ortaklığı ile açılan 25 kişilik boya badana kursuna başvuruda bulunan ak parti gençlik kolları başkanı yusuf bayantemur ve ekibi, amaçlarının kursta başarılı olup şehrin görünümüne katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Kurs görüp trafoları boyayacaklar
08 KASIM 2017 ÇARŞAMBA 00:54
0
2813
0
AA aa

İŞKUR ve Halk Eğitim ortaklığı ile açılan kurs 72 gün sürecek ve dersler hafta içi verilecek. Kursiyerlere günlük 25 TL katılım ücreti ödenecek. Kursa katılımları ile ilgili olarak görüşlerini paylaşan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bayantemur; “ Böyle etkinlikler sayesinde hem meslek öğreneceğiz hem de o mesleği icra etme şansı bulacağız. Biz bu kursa katılma kararı alırken kendimize bir hedef belirledik. Bu hedefimiz de şehirdeki kötü görünümlü elektrik ve telefon trafoları başta olmak üzere, birçok kaldırımı ve beton bariyerleri boyalamak. Estetik olarak hoş bir görünüme sahip olmalarını sağlamak. Şehirde birçok yerde eski, dökük ve kararmış trafolar var. Bunları daha canlı renklere boyalayacağız. Daha faydalı desenlerle süsleyeceğiz. Ayrıca hoş bir görüntü vermeyen beton bariyerlerin de boyamasını bizzat kendimiz yapacağız. Tek amacımız şehrimizin daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlamak. Elbette yapılacak birçok şey vardır. Fakat biz imkânlarımız dâhilinde böyle bir adım atmayı, böyle bir işe öncülük etmeyi uygun bulduk “şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.11.2025
15:56
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören; 'Halkımız ve sivil toplum kuruluşlarını etkinliğe güçlü bir katılım göstermeye davet ediyoruz' dedi.
18.11.2025
12:50
Bingöl`ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl'ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl 3. Kısım Küçük Sanayi Sitesi'nde tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi alan Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Bingöl'ün faydasına olan her işte elini taşın altına koyan bir anlayışla çalışmaya devam ediyoruz' dedi.
18.11.2025
12:28
Bingöl`de asayiş uygulamaları! Uyuşturucu ve silah ele geçirildi, aranan 27 şahıs yakalandı
Bingöl'de asayiş uygulamaları! Uyuşturucu ve silah ele geçirildi, aranan 27 şahıs yakalandı
Bingöl'de bir haftada yapılan asayiş uygulamalarında uyuşturucu maddeler, silahlar ele geçirildi; aranan 27 firari yakalandı. Vali Usta; 'Görevlerini kararlılıkla sürdüren Jandarma ve Emniyet mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum' dedi.
18.11.2025
10:06
Trafikte yeni dönem! Yaka kameraları törenle takıldı
Trafikte yeni dönem! Yaka kameraları törenle takıldı
İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen Yaka Kamerası Projesi kapsamında Bingöl'de trafik ekiplerine 90 yeni yaka kamerası tahsis edildi. Bingöl Valisi Usta; 'Vatandaşımızın devlete olan güvenini sağlamak, kolluk kuvvetlerimizin de şefkatini göstermek amacıyla çok önemli diye değerlendiriyorum' dedi.
18.11.2025
09:52
Üniversitede 3 yıllık eğitim dönemi başlıyor
Üniversitede 3 yıllık eğitim dönemi başlıyor
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, isteyen ve başarılı olan öğrencilerin üniversiteyi 3 yılda bitirebilmesine ilişkin uygulamanın hayata geçirileceğini açıkladı.
16.11.2025
19:51
IBAN`a para transferinde yeni dönem!
IBAN'a para transferinde yeni dönem!
Artan banka dolandırıcılıklarının ardından IBAN transferleri ve çevrim içi ödemelerde yeni güvenlik adımları devreye giriyor. Meclis'e sunulan ve aralık ayı itibarıyla yasalaşması beklenen 11. Yargı Paketi kapsamında mobil bankacılığa biyometrik doğrulama eklenerek para transferlerinde ses, parmak izi, yüz ve göz taramasıyla onay süreci zorunlu hale gelecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın