KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mayıs 2024 Cuma
°C

Kurban'dan ak parti'ye 'buzgan' eleştirisi

CHP İl Başkanı Kurban: “Sanayi bacası olmayan Bingöl’de, Ankara’daki bir bürokrat bir fabrika kadar önem arz eder.”

Kurban`dan ak parti`ye `buzgan` eleştirisi
23 KASIM 2013 CUMARTESİ 06:36
0
2368
7
AA aa

2004 yılında Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı, 2005 yılında Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 2007 yılında Müsteşar Yardımcılığı görevlerinde bulunan ve 2013 Nisan ayından buyana Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı'na görevini yürüten Doç. Dr. Turan Buzgan'ın görevden alınmasının ardından yoğunlaşan tepkilere siyasiler de dahil oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bingöl İl Başkanı Mustafa Kurban, Buzgan'ın görevden alınmasının ‘ üzüntü verici' olduğunu belirtirken, AK Parti iktidarına da sert çıktı.

AKP iktidarlarının Bingöl'den son on yıldır en yüksek oyu aldığının herkesin malumu olduğunu ifade eden Kurban: “Bingöllülerin AKP'den beklenen hizmetleri alamadıkları da yine herkesin malumlarıdır. Ankara bürokrasisinde yükselmek ancak siyasi destekle mümkündür. Ne yazık ki Bakanlıklarda Bingöllü bürokratların sayıları çok azdır.

Sağlık Bakanlığı Müsteşar yardımcılığına kadar yükselmiş hemşerimiz Doç. Dr. Turhan Buzgan'ın görevden alınması eminim bütün Bingöllüleri rahatsız etmiştir. Sanayi bacası olmayan Bingöl'de Ankara'daki bir bürokrat bir fabrika kadar önem arz eder. Ankara'da Bingöllü bürokratları çok önemsediğimizi, Doç. Dr. Turan Buzgan'a sahip çıkılmasını, her Genel Müdürlükte bir Bingöllü bürokrat atamak AKP'lilerinde talebi olmalıdır” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
bingöl sevdalısı (@Misafir_17086)
23 Kasım 2013 Cumartesi 17:30
AĞZINA SAĞLIK SAYIN TAŞKESEN. NE OLDU GURBAN? NEDEN CEVAP VEREMİYORSUN? VARSA CEVABIN TABİİKİ. SENİN NE ... OLDUĞUNU ZATEN TÜM BİNGÖL BİLİYOR. UZUN ZAMANDIR YOKTUN PİYASADA NE OLDU EL ALTINDAN GÖTÜRMEYE ÇALIŞTIĞIN BİRŞEY VAR YİNE. MUHTEMELEN BİR SORUN ÇIKTI DA SUS PAYI KOPARMAYA ÇALIŞIYORSUN. :)) TUGAYIN ALTINDAN NE HABER BU ARADA? ORASI BİNGÖLÜN BİNGÖLLÜLERİN YERİ ÇABAN ONUN İÇİNSE YEDİRMEZLER SANA.
Velican MAYDA (@Misafir_17083)
23 Kasım 2013 Cumartesi 15:45
Kurban Başkan Bu Almalar Eskidende Vardı.Hafızanızı Bir Tazeleyin Daha Önceleri 3 AKP Milletvekilleri Mahfuz Güler,Abdurrahman Anık ve Fevzi Berdibek Bingöllü Hemşehrimiz Olan Mirbey Ertuğrul u Görevden Almıştılar.O Dönemde DHMİ Genel Müdürü Olan Mahmut Tekin i de Almak İçin Bakanlığa Gidip Söylediler Fakat Güçleri Yetmedi Zar.(Mahmut Bey Sonra Kendi isteğiyle Ayrıldı) Demem Oki Bir Tırpanlanmadır Gidiyor.Bunlar Seçim Hesaplarıdır Diyeceğim Fakat Turan Bozgan Bingöl deki Dengeleri Etkileyen Biri Değildir Bence..İşi Gücü Rast Gelsin.
YASİN TAŞKESEN (@Misafir_17080)
23 Kasım 2013 Cumartesi 12:08
SAYIN KURBAN MERAK ETME CEVDET YILMAZ SAĞLIK BAKANLIĞINA EN ÜST DÜZEYDE İKİ TANE BİNGÖLLÜ BÜROKRAT ATAYACAKTIR.BUNUN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR..AMA BU TURAN BUZKAN OLMAYACAKTIR...AMA BU BÜROKRATLAR ATANSA DA AKP,NİN SAĞLIKÇILARI SÖMÜREN,HASTAHANELERİ TİCARETHANEYE DÖNÜŞTÜREN,HASTAYI YOLANACAK MÜŞTERİ GİBİ GÖREN ZİHNİYETİ DEĞİŞMEDİKTEN SONRA NEYE YARAR...GURBAN OLAYIM TÜM OLAYLARI FIRSATÇILIK YAPIP CEVDET YILMAZIDA KARALAMA...YANİ KOSKOCA BİNGÖLDE GERÇEK OLAYLARI ARAŞTIRANBİR DOĞAN KARASU VE HAKİM DEĞİŞGEÇ OLMAMALI...SEN MHALİFİN BAŞSIN..
YASİN TAŞKESEN (@Misafir_17078)
23 Kasım 2013 Cumartesi 11:57
SAYIN KURBAN BİR BİNGÖLLÜ OLARAK BENDE BİNGÖLLÜ BÜROKRATLARIN ATANMASI VE ÇOĞALMASINDAN YANAYIM...AMA BÖYLE BÜROKRATLARIN DEĞİL TABBİ Kİ...BİR BÜROKRAT SIRF EŞ,DOST DİYE ATAMA YAPIYOR VE YAPTIĞI ATAMALAR FAYDASIZ İSE NAFİLLE...GEL SEN CHP.NİN BAŞISIN TÜRKİYEDE SAĞLIKÇILARI DİNLE ,TÜM SAĞLIKÇILAR MUTSUZ VE YERLERDE SÜRÜNYOR.HER GÜN GÖREV BAŞINDA ŞİDDETE MARUZ KALIYOR..BU POLİTİKALARIN BAŞI AKDAĞ VE ÖVDÜĞÜN EKİBİDİR..SAĞLIK PARALI OLDU,KISA BİR SÜRE SONRA HASTAHANELERDE PEŞKEŞ EDİLİP SATILACAKTIR...GURBAN OLAM SEN BUNLARI DİLE GETİR....
YASİN TAŞKESEN (@Misafir_17076)
23 Kasım 2013 Cumartesi 11:46
SAYIN KURBAN SAĞLIK BAKANLIĞI ÜST BÜROKRATLARININ KAĞIT ÜSTÜNDE KENDİLERİNE ÇİFT GÖREV YAZIP BİR AYDA ÇİFT MAAŞ ALDIĞINI BİLİYOR MUYDUN...YANİ MESELA BEN HEM MÜSTEŞARLIKTAN BİR AYLIK MAAŞIMI ALACAM AMA AYNI ZAMANDA KENDİMİ ETİMESGUT DEVLETTEN GÖREVLENDİRECEĞİM VE HİÇ BİR ZAMAN UĞRAMADIĞIM HASTANEDEN AYRICA BİRDE BAŞHEKİMLİK MAAŞI ALACAM..BU MÜSLÜMANLIĞA YADA CHP,NİN HANGİ SAVUNDUĞUN İLKESİNE UYUYOR...BİNLERCE İNSAN ASGARİ ÜCRETLİ GEÇİMİNİ YAPAMAZKEN ...DEVLET KOLTUĞU BÖYLE
ÇARÇUR EDİLİR Mİ...GURBAN OLAYIM...
YASİN TAŞKESEN (@Misafir_17075)
23 Kasım 2013 Cumartesi 11:37
SAYIN KURBAN AKDAĞ VE EKİBİ DÖNEMİNDE SAHTE DOMUZ GRİBİ YARATILDI.BİZDEN ,FAKİR FUKARADAN KESİLEN VERGİLERLE 40 MİLYON DOZ DOMUZGRİBİ AŞISI ALINDI.HANİ BAŞBAKAN BEN BU AŞIYI YAPMAM DEDİ YA O AŞI...AŞIDAN SADECE ZORLAMAYLA VATANDAŞA 5MİLYON DOZ YAPILDI...DİĞER DOZLAR ÖYLE BİR HASTALIK OLMADIĞI İÇİN.DEPOLARDA SAKLANILDI..ÇÖPLERE DÖKÜLDÜ.T.C TAM BAŞBAKAN DENETLEME MÜFETİŞLERİNİN AÇIKLAMASIYLA 45 TİRLİYON ZARARA UĞRATILMIŞ...BU PARA GURBAN OLAYIM YETİMDEN,YOKSULUN CEBİNDEN ÇIKAN PARA DEĞİL Mİ...SÖYLE GURBANIM BU PARA AHESTE AHESTE BİZDEN....
YASİN TAŞKESEN (@Misafir_17074)
23 Kasım 2013 Cumartesi 11:27
SAYIN KURBAN SEN MUHALEFETİN BAŞI OLARAK ,2007DEN BERİ SAĞLIK BAKANLIĞNIN SAĞ KOLU

OLARAK AKP,Lİ BÜROKRAT İÇİN DEMEÇ VERMEN ÇOK SAÇMA...Kİ AKDAG VE EKİBİ SAĞLIK POLİTİKALARIYLA İNANILMAZ CEMAAT KADROLAŞMASI YAPTILAR.NE KADAR LAİK ,CUMHURİYETÇİ
VATANINI SEVEN BÜROKRAT VARSA GÖREVDEN ALDILAR.HEPSİNİ DEĞİŞİK YERLERE SÜRDÜLER.663
SAYILI YASA İLE TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARININ ,EMEKÇİLERİNİN HAKLARINI ELİNDEN ALDILAR.BİR GECEDE BU SAVUNDUĞUN TURAN BUZKAN BİNLERCE YÖNETECİYİ KIYMADAN GEÇİRDİ VE KENDİ LİYAKATSIZ ADAMLARINI ATADI.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
17.05.2024
09:35
Bakan Tekin, mülakatların detaylarını açıkladı
Bakan Tekin, mülakatların detaylarını açıkladı
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, atamalarda yapılacak olan mülakatların nasıl yapılacağını katıldığı bir televizyon programında açıkladı.
16.05.2024
15:45
`Kural dışı` hac ziyaretlerine artık para cezası uygulanacak
'Kural dışı' hac ziyaretlerine artık para cezası uygulanacak
Suudi Arabistan, hac sürecinde, 'hac vizesi' almayanlara para cezası uygulama kararı aldı. Vizesiz, 'kural dışı' hac ibadetini yapmaya çalışanlara 10 bin riyal yani 85 bin Türk lirası para cezası kesilecek.
16.05.2024
15:08
Bingöl Umut Kervanı`ndan Kurban Bayramı hazırlığı
Bingöl Umut Kervanı'ndan Kurban Bayramı hazırlığı
2024 yılı Kurban organizasyonunu başlatan Bingöl Umut Kervanı Derneği, 'Kurbanınız Umut Olsun' çağrısıyla kurban vekâlet ve bağışlarını kabul etmeye başladı. Bu yıl için belirlenen kurban bedeli de açıklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın