KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ekim 2026 Cumartesi

Kurban fiyatları açıklandı

Aybek, Bingöl’de küçükbaş kurban fiyatlarının 400 ila 700, büyükbaş kurban fiyatlarının ise 4 bin ila 12 bin TL arasında değişen rakamlarda satışa sunulacağını söyledi.

Kurban fiyatları açıklandı
30 AĞUSTOS 2016 SALI 23:49
0
3162
0
AA aa

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Hayvan Tacirleri ve Tüccarları Başkanı ve Bingöl Et Entegre Tesisi İşletmecisi Kenan Aybek, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi bu yıl küçükbaş ve büyükbaş kurban fiyatları açıklandı.

Aybek, bu yıl Bingöl'de küçükbaş kurban fiyatlarının 400 ila 700, büyükbaş kurban fiyatlarının ise 4 bin ila 12 bin TL arasında değişen rakamlarda satışa sunulacağını söyledi.

Kurban bayramı öncesi hazırlıklarının devam ettiğini belirten Aybek, kurban kesecek vatandaşlara da hijyen uyarısında bulundu.

Aybek, “Bu yıl kurban kesecek vatandaşların özelikle açık alanlarda, cadde ve sokaklarda gelişi güzel değil de, belediyenin belirleyeceği alanlarda veya et entegre tesisinde kesimlerin yapılmasını istiyoruz. Yeni açılan tesisimizde tüm kurbanlıkların hem satışını, hem de kesimini yapıyoruz. Bayramın ikinci gününden dördüncü gününe kadar bu hizmeti vereceğiz. Küçükbaş kurban kesimini ve parçalama işlemini 30 TL'ye, büyükbaşların kesimini 200, parçalamasını 150 olmak üzere toplam 350 TL'ye yapıyoruz. Vatandaşların gönül rahatlığıyla, hijyen ortamda kurbanlarını kestirip, parçalatabilirler. Ayrıca, Kurban fiyatları ise küçükbaşlar 400 ila 700 TL, büyükbaşlar ise 4 bin TL ila 12 bin TL arasında değişen fiyatlarda satışını yapıyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.10.2026
16:02
Bingöl OSB`de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl OSB'de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl Organize Sanayi Bölgesi'nde Müteşebbis Heyet yönetiminden genel kurul modeline geçiş kararı alındı. Yeni dönemde özel sektörün ve yatırımcıların yönetimde daha etkin rol üstlenmesi, OSB'nin sorunlarının çözümü ve yeni yatırımların önünün açılması hedefleniyor.
24.10.2026
15:47
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Mahalle muhtarlarıyla buluşmasında devam eden belediye hizmetlerini, mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını ve planlanan projeleri değerlendiren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Bizim ortak paydamız Bingöl, önceliğimiz ise hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğudur' dedi.
24.10.2026
15:18
ATAKDER`den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER'den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER Bingöl İl Başkanı Menderes Güner, afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla kurumlar, siyasi temsilciler ve esnafla bir araya geldi. Güner, afetlere karşı hazırlıklı bir toplum oluşturmak için risk tespiti, bilinçlendirme ve gönüllülük çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.
24.10.2026
14:54
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
1945'te Bingöl'de başlayan bir ömür, ilme, eğitime ve kültürel mirasa adanmış çalışmalarla iz bıraktı. Bingöl Üniversitesi önceki dönem Rektör Yardımcılarından ve İlahiyat Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Abdülaziz Beki'nin vefatı, akademi camiasını ve sevenlerini yasa boğdu.
24.10.2026
14:44
Bingöl`de yakalanan 29 şüpheliden 3`ü tutuklandı
Bingöl'de yakalanan 29 şüpheliden 3'ü tutuklandı
Operasyonlarda 577 paket gümrük kaçağı sigara, uyuşturucu maddeler, ruhsatsız tüfek, 6 kesici alet ve hassas terazi ele geçirildi.
24.10.2026
14:26
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Bingöl dahil 10 ilde düzenlenen 'Patinaj' operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 12'si tutuklanırken, hesaplarındaki toplam işlem hacminin 226 milyon lirayı aştığı belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın