KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ekim 2026 Çarşamba

Kupanın sahibi sarayiçi

Danone Küçükler Futbol İl Birinciliği final müsabakasını, Sarayiçi İlköğretim Okulu kazandı. Şampiyonun kupasını Vali Balkanlıoğlu verdi.

Kupanın sahibi sarayiçi
03 NİSAN 2008 PERŞEMBE 10:34
0
1600
0
AA aa
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilköğretim okulları arası Danone Küçükler Futbol İl Birinciliği yarışmaları dün oynan final maçı ile tamamlandı.
Sabah saat 10.00'da Ahmet Dursun Halısaha Tesisleri'nde başlayan karşılaşmalarda 100. Yıl İlk Öğretim Okulu ile Kazım Karabekir İlk Öğretim Okulu'nu arasında üçüncülük-dördüncülük maçı oynandı. Çekişmeli geçen karşılaşmada kalesine gol girmesine izin vermeyen 100. Yıl İlköğretim Okulu, maçı 3–0 galip tamamlayarak adını üçüncülüğe yazmayı başardı.
Heyecanla beklenen final maçı ise saat 14.00'da Sarayiçi İlk Öğretim Okulu ile Vali Güner Orbay İlk Öğretim Okulu oynandı. Vali İrfan Balkanlıoğlu, İL Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Berdibek, okul idarecileri ve çok sayıda öğrencinin izlediği zorlu karşılaşmada saha içerisinde nefes kesen bir mücadele sergileyen sporcular, maç süresinde performanslarını düşürmediler.
Kupayı almak için yoğun çaba sarf edildiği karşılaşma 2–1 Sarayiçi İlköğretim Okulu'nun üstünlüğüyle tamamlandı. Maç sonrası saha, Sarayiçi İlköğretim Okulu futbol takımının sevinç gösterileri ile renklenirken, Vali Güner Orbay ilköğretim okulu futbol takımı sporcuları gözyaşlarına mani olamadı. Öğretmenleri tarafından teselli edilen sporcular, ödül törenine alındı.
Sarayiçi İlköğretim Okulu'nun 1'inci, Vali Güner Orbay İlköğretim Okulu'nun 2'inci, 100. Yıl İlköğretim Okulu'nun da 3'üncü olduğu yarışmada 1'incinin ödülünü Vali İrfan Balkanlıoğlu,  2'incinin ödülünü Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Berdibek, 3'üncünün ödülünü ise Milli Eğitim Şube Müdürü Rasim Bingöl verdi.
Sporcular, ödül törenin ardından toplu resim çektirdi. Yarışmanın birincisi Sarayiçi İlköğretim Okulu'nun 24–25 Nisan'da Şanlıurfa'da yapılacak Grup Birinciliği'nde Bingöl'ü temsil edeceği öğrenildi.
 





BingolOnline/Bingöl Kent Haber




YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.10.2026
14:01
Bingöl`de ticari taksi tepkisi:
Bingöl'de ticari taksi tepkisi: 'Hiç mi denetleyen yok?'
Bingöl'de bazı ticari taksilerin aşırı hız, hatalı sollama ve yıpranmış araçlarla trafiğe çıkması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Bingöl Online'a ulaşan bir vatandaş, bindiği takside emniyet kemeri tokasının bulunmadığını belirterek yetkililere denetim çağrısı yaptı.
21.10.2026
12:39
Seven`den gençlere;
Seven'den gençlere; 'Bizim geleceğimiz sizlersiniz'
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, TÜGVA Bingöl Erkek Öğrenci Yurdu'nda gençlerle bir araya gelerek siyasette gençlerin rolü, liderlik ve topluma hizmet konularında değerlendirmelerde bulundu. Seven, 'Gelecekle ilgili beklentilerimiz ve hayallerimiz varsa bunları gerçekleştirecek olan siz değerli gençlerimizsiniz' dedi.
21.10.2026
12:27
'Benim Gözümden Bingöl' temalı fotoğraf yarışması
Bingöl Üniversitesi'nde 'Benim Gözümden Bingöl' temalı 2. Geleneksel Fotoğraf Yarışması için başvurular 21 Ekim'de başlayacak, 3 Kasım 2026'da sona erecek. Yarışma, yalnızca uluslararası öğrencilerin katılımına açık olacak.
21.10.2026
12:11
Bingöl`de 43,9 milyar TL`lik yatırım: Projelerin yüzde 47`si gerçekleşti
Bingöl'de 43,9 milyar TL'lik yatırım: Projelerin yüzde 47'si gerçekleşti
Bingöl'de yürütülen 289 yatırım projesinin 57'si tamamlandı, 198'i devam ediyor. İl Koordinasyon Kurulu toplantısında hastane, havalimanı ve karayolu yatırımlarının son durumu da değerlendirildi.
20.10.2026
22:40
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunun Elmalı köyü mevkiinde otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
20.10.2026
21:58
Bingöl`de 350 öğrenciye trafik eğitimi verildi
Bingöl'de 350 öğrenciye trafik eğitimi verildi
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iki lisede düzenlenen eğitimlerde öğrencilere trafik kuralları, trafik levhaları ve güvenli davranışlar hakkında bilgilendirmede bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın