KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Eylül 2025 Perşembe
°C

Kulüplerin malzemeleri dağıtılacak

Bingöl Valiliği'nce Amatör Spor Kulüplerine destek amaçlı alınan spor malzemeleri yarın Vali Vehbi Avuç'un katılacağı törende kulüplere dağıtılacak

Kulüplerin malzemeleri dağıtılacak
06 EKİM 2006 CUMA 11:32
0
1112
0
AA aa
Bingöl Amatör spor Kulüpleri federasyonu (ASKF) Başkanlığı'nın talebi üzerine Bingöl Valiliği'nce amatör spor kulüplerine malzeme alındı. Malzemeler yarın Vali Avuç'un katılacağı törende kulüplere teslim edilecek.
Amatör spor kulüpleri için Bingöl Valiliği'ne yaptıkları talep başvurusunun ardından ihale yapıldığını ve 30 bin YTL değerinde malzeme alındığını bildiren ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, malzemelerin, yarın oynanacak Yenimahalle Bingölspor-Ağaçelispor karşılaşmasının ardından düzenleyecekleri törenle dağıtılacağını söyledi.
Antrenman ve maç malzemelerinin bulunduğu yardım paketlerinin faal kulüplere dağıtılacağının altını çizen Alimoğlu, faal olmayan kulüplerin malzemelerinin faal hale gelmeyene kadar verilmeyeceğini vurguladı.
Faal olmayan kulüplerin malzemelerinin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde depolanacağını kaydeden Alimaoğlu; “BU kulüplerimiz faal hale geldikten sonra malzemelerini alabilecekler. Faal hale gelmedikleri takdirde sayın valimizin talimatları doğrultusunda faal kulüplere dağıtılabilecek. Ancak Tüm kulüplerimize 2 ay sonra başlayacak Gençler Ligi'ne katılmaları için yazılı bildiri ilettik. Kulüplerimizde katılım sağlayacaklarını belirttiler. Şuanda o kulüplerimizden Gençler Ligi'ne katılacaklarına dair resmi yazı bekliyoruz. Katılım sağlamaları halinde malzemelerin alabilecekler” diye konuştu.
Amatör Lig'in canlandırılması ve kulüplerin güçlenerek daha fazla gence hizmet sunabilmeleri amacıyla yapılan malzeme yardımının spor camiası tarafından büyük bir sevinçle karşılandığını kaydeden Alimoğlu; “Taleplerimizi değerlendirip kulüplerimize destek sunana Sayın Valimiz Vehbi Avuç'a teşekkür ediyoruz” dedi.
Sportif faaliyetlerin hızla devam edeceğini ve gençlerin spora yönlendirilmesi için gayretlerini devam ettireceklerini aktaran Alimoğlu, kulüplerin faaliyet alanlarını genişletmesini istedi.
 Lisans ve tescil işlemlerinde maddi imkânsızlıkların bulunduğuna işaret eden Alimoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığının aldığı karar gereği Türkiye genelindeki Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Spor Kulüplerinden lisans ve tescil işlemleri için hiç bir ücret alınmayacağını sözlerine ekledi.

Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.09.2025
07:37
`Haftada 4 gün mesai` iddiasına DMM`den yalanlama
'Haftada 4 gün mesai' iddiasına DMM'den yalanlama
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı basın yayın organlarında yer alan 'Orta Vadeli Program'da haftada 4 gün mesai uygulamasına geçileceği' yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
10.09.2025
18:23
Başkan Arıkan: `Bingöl`ün afet müdahale kapasitesi artıyor`
Başkan Arıkan: 'Bingöl'ün afet müdahale kapasitesi artıyor'
Bingöl Belediyesi, yeni İtfaiye Hizmet Binası ve Afet Koordinasyon Merkezi – Arama Kurtarma Hizmet Binası'nın yapım sürecine başladı. Modern tesislerle birlikte şehir, yangın ve olası afetlere karşı daha hazırlıklı hale gelirken müdahale kapasitesi de önemli ölçüde artacak. Başkan Arıkan: 'Bu merkezle şehrimiz afetlere müdahale gücünü artıracak ve arama-kurtarma ekiplerimizin çalışmalarını tek çatı altında yürütmelerini sağlayacak.'
10.09.2025
18:21
Bingöl`de Tüketici Hakem Heyeti`ne 230 başvuru yapıldı
Bingöl'de Tüketici Hakem Heyeti'ne 230 başvuru yapıldı
Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, aldatıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
10.09.2025
15:30
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi`nde…
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi'nde…
HÜDA PAR İl Başkanı Refik Alpaya; 'Çalışmalara başlayan yeni firmanın yetkilileri, Millet Bahçesinin kasım ayına kadar bitirileceğini söylediler. Temennimiz, bir an önce bitirilip halkımızın hizmetine sunulmasıdır' dedi.
10.09.2025
15:10
Geleneksel Oyunlar Tırı Bingöl`e Geliyor
Geleneksel Oyunlar Tırı Bingöl'e Geliyor
Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Abdulhadi Turus, Bingöl halkını bu güzel şenliğe davet ederek geçmişin ihtişamını, geleceğe taşımak adına 10 Eylül 2025 günü (bugün) 17:00 -22:00 saatleri arasında bütün Bingöl halkını Bingöl Kentpark'a buluşmaya davet etti.
10.09.2025
14:59
Türkiye`de kuraklık haritasında Bingöl…!
Türkiye'de kuraklık haritasında Bingöl…!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü dehşet veren haritayı paylaştı. Son 12 aylık kuraklık haritasına göre; Türkiye'nin büyük kısmı şiddetli ve olağanüstü kuraklık yaşıyor. Haritada Bingöl'ün yer aldığı kategori ise su kaynaklarının korunması, su tasarrufu ve daha birçok tedbir alınması gerektiğine işaret ediyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın