KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Eylül 2025 Cuma
°C

Kredi kartı borcu polisi intihara götürdü

Taksim'de bir polis memuru yanındaki arkadaşlarının engellesine rağmen beylik tabancası ile intihar etti. Olayda iki kişi de yaralandı.

Kredi kartı borcu polisi intihara götürdü
08 EYLÜL 2006 CUMA 09:25
0
1008
0
AA aa
Beyoğlu'nda, kredi kartı borcu yüzünden bunalıma giren polis memuru, onlarca kişinin gözü önünde beylik tabancasıyla intihar etti. Polisin tabancasından çıkan kurşunlar, yoldan geçen 2 kişinin de yaralanmasına neden oldu.

Beyoğlu'nda, kredi kartı borcu yüzünden bunalıma giren polis memuru, onlarca kişinin gözü önünde beylik tabancasıyla intihar etti. Polisin tabancasından çıkan kurşunlar, yoldan geçen 2 kişinin de yaralanmasına neden oldu.

Bir süre önce Diyarbakır'dan İstanbul'a tayin olan Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Büro Amirliği'nde görevli polis memuru Metin Pişkin (37), kredi kartı borcu yüzünden bunalıma girdi. Akşam saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte İstiklal Caddesi'nde yürüyüşe çıkan Pişkin, bir anda beylik tabancasını çıkararak başına dayadı.

Pişkin'in intihar girişimini engellemek isteyen arkadaşları eline atıldı. Bu sırada ateş alan tabancadan çıkan kurşunlar kucağında 7 aylık torunu Ekin ve gelini Havva ile yürüyen 48 yaşındaki Halime Yorgun'un baldırını sıyırıp, yine yolda yürüyen 18 yaşındaki Abdullah Müjdeci adlı gencin koluna isabet etti.

Arkadaşları tarafından bir türlü sakinleştirilemeyen polis memuru Metin Pişkin daha sonra tabancasıyla bir el havaya ateş açtı. Etraftakilerin dağılmasını fırsat bilen Pişkin, başına dayadığı tabancanın tetiğini çekerek İstiklal Caddesi'ndeki kalabalığın korku dolu bakışları arasında intihar etti. Kanlar içinde yere yığılan Pişkin ve diğer yaralılar ambulansla Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis memuru Metin Pişkin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Halime Yorgun ve Abdullah Müjdeci ayakta tedavi edildi.

Pişkin'in yaklaşık 50 bin YTL kredi kartı borcu olduğu ve bu nedenle uzun süredir bunalımda olduğu öğrenildi. Metin Pişkin'in arkadaşları bu yüzden eşiyle de arasının bozuk olduğunu ve bir süredir ayrı yaşadıklarını söyledi.

AA
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.09.2025
17:36
Bingöl`de okul çevreleri ve servisler denetlendi
Bingöl'de okul çevreleri ve servisler denetlendi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından okul çevreleri ve servisleri denetlendi. Denetimlerin yıl boyu süreceği aktarıldı.
11.09.2025
17:29
Bingöl`de iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı gerçekleştirildi
Bingöl'de iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı gerçekleştirildi
Bingöl'de, üst merkezlerde riskli bulunarak yapılmayan iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı, Bingöl Devlet Hastanesi'nde başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.
11.09.2025
12:16
Bir ilginç kaza! Bingöl`de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Bir ilginç kaza! Bingöl'de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Otobüsün hareket ettiğini fark eden sürücü kapıyı açmak istese de başarılı olmadı ve otobüs, park halindeki başka bir otobüse çarparak durdu. Kameralara yansıyan kazada maddi hasar oluştu.
11.09.2025
11:56
Bingöl`de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de 7 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli şahıs saklandığı adreste yakalandı. Yapılan aramada 1 adet tabanca ve 14 adet fişek ele geçirildi. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
11.09.2025
07:37
`Haftada 4 gün mesai` iddiasına DMM`den yalanlama
'Haftada 4 gün mesai' iddiasına DMM'den yalanlama
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı basın yayın organlarında yer alan 'Orta Vadeli Program'da haftada 4 gün mesai uygulamasına geçileceği' yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
10.09.2025
18:23
Başkan Arıkan: `Bingöl`ün afet müdahale kapasitesi artıyor`
Başkan Arıkan: 'Bingöl'ün afet müdahale kapasitesi artıyor'
Bingöl Belediyesi, yeni İtfaiye Hizmet Binası ve Afet Koordinasyon Merkezi – Arama Kurtarma Hizmet Binası'nın yapım sürecine başladı. Modern tesislerle birlikte şehir, yangın ve olası afetlere karşı daha hazırlıklı hale gelirken müdahale kapasitesi de önemli ölçüde artacak. Başkan Arıkan: 'Bu merkezle şehrimiz afetlere müdahale gücünü artıracak ve arama-kurtarma ekiplerimizin çalışmalarını tek çatı altında yürütmelerini sağlayacak.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın