KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ekim 2026 Perşembe

Köylülerin hayvanlar için topladığı kışlık otlar ateşe verildi

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından köylülerin hayvanlar için 3 ayrı noktada istiflediği yaklaşık 30 ton kuru ot ateşe verildi.

Köylülerin hayvanlar için  topladığı kışlık otlar ateşe verildi
23 EYLÜL 2010 PERŞEMBE 17:12
0
2661
0
AA aa
Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Güzgüllü köyüne akşam saatlerinde gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler, Ali, Cafer ve Hayri Kökten'e ait 130 bağ ve yaklaşık 30 ton otu ateşe verdi. Karanlıkta yangına müdahale edemeyen köylüler sabaha kadar beklerken, ot yığınları tamamen yanarak kül oldu. Köylülerin haber vermesi üzerine sabah saatlerinde bölgeye gelen güvenlik kuvvetleri, ot yığınlarını yakan veya yakanların bulunması için çalışma başlattı.

Hayvanlarına kışın vermek üzere hazırladıkları otların yanması ile birlikte büyük sıkıntıya düştüklerini belirten köylüler, yaklaşık 5 bin lira değerinde zararlarının olduğunu söyledi. Ot yığını yanan Ali Kökten isimli vatandaş, kışın hayvanlarına verebileceği hiçbir şeyinin kalmadığını söyledi. Ali Kökten, "Benim 45 adet küçükbaş hayvanım var. Cafer Kökten'in 20 büyükbaş, Hayri Kökten'in ise 20 küçükbaş hayvanı var. Kışın bu hayvanlarımıza vermek üzere köyümüzde istiflediğimiz ot yığınları yakıldı.
Artık hayvanlarımıza kışın verebileceğimiz hiçbir şeyimiz kalmadı. Bu ot yığınlarını yakanların bir an evvel bulunmasını istiyoruz" dedi.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.10.2026
14:07
Ticaret Bakanlığı`ndan taksitli satışlara yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı'ndan taksitli satışlara yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı'nın taksitli satışlara ilişkin düzenleme yetkisi genişletildi. Yeni yönetmelikle satış sonrası taksitlendirme ve ödeme erteleme işlemleri de kapsama alınırken, taksit sayısı ve sürelerine ilişkin yeni bir sınır henüz belirlenmedi.
15.10.2026
13:45
Karlıova`da sokaklar göle döndü!
Karlıova'da sokaklar göle döndü!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde gece etkili olan sağanak yağış, cadde ve sokakları su altında bıraktı. İş yerlerine ulaşmakta zorlanan esnaf, tıkanan mazgalları kendi imkânlarıyla açmaya çalıştı.
14.10.2026
19:38
Bingöl`de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan 1 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
14.10.2026
19:12
DEM Parti`den zam tepkisi:
DEM Parti'den zam tepkisi: 'Ulaşım haktır'
Bingöl Belediyesi DEM Partili Meclis Üyeleri, toplu taşıma ücretlerine yapılan zamma muhalefet şerhi koyduklarını belirterek belediyenin kendi araçlarıyla toplu taşıma hizmeti sunmasını ve dar gelirli vatandaşlarla öğrencileri koruyacak destek mekanizmaları geliştirmesini istedi.
14.10.2026
18:24
Karlıova SYDV Türkiye genelinde ilk 10`a girdi
Karlıova SYDV Türkiye genelinde ilk 10'a girdi
Bingöl'ün Karlıova ilçesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Türkiye genelindeki 973 vakıf arasında 10'uncu sırada yer aldı. Başarıda emeği bulunan vakıf personeline Kaymakam Abdulselam Bıçak tarafından teşekkür belgesi verildi.
14.10.2026
18:11
Bingöl`de Şehir İçi Ulaşıma Zam: Tam Bilet 35 TL Oldu!
Bingöl'de Şehir İçi Ulaşıma Zam: Tam Bilet 35 TL Oldu!
Bingöl'de şehir içi toplu taşıma ücretleri 2026 yılı içerisinde üçüncü kez artırıldı. Şubat ayında 25 TL'ye, haziranda 28 TL'ye yükseltilen tam bilet ücreti, son zamla birlikte 35 TL'ye çıktı. Yılın başından bu yana tam biletteki artış yaklaşık yüzde 85'e ulaştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın