KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mayıs 2024 Cuma
°C

Köy içi yollar kilitli parke taşıyla yenilendi

Bingöl Valisi Taşyapan ve beraberindekiler, Aşağıköy, Ortaköy, Şaban ve Yelesen köylerinde yapımı devam eden kilitli parketaş kaplama işini incelediler.

Köy içi yollar kilitli parke taşıyla yenilendi
25 KASIM 2013 PAZARTESİ 00:33
0
4195
2
AA aa

Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, Vali Yardımcısı Merkez İlçe Köylere Götürme Birliği Başkanı M. Alper Çığ, Genel Sekreter Mehmet Işık ve teknik ekip Aşağıköy, Ortaköy, Şaban ve Yelesen köylerinde yapımı devam eden çalışmaları yerinde incelediler.

Aşağıköy, Ortaköy, Şaban ve Yelesen Köylerini ziyaret eden Vali Taşyapan, yapımı devam eden köyiçi yolların kilitli parketaş kaplama işini inceleyerek, çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Vali Taşyapan: “2013 Yılı KÖYDES Projesi kapsamında Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz'ın desteği ile ilimize tahsis edilen ek ödenekle programa alınan Ağaçeli, Yamaç ve Şaban Köylerimizin köyiçi yolları kilitli parke taşı ile kaplanması yapım işleri 04.10.2013 tarihinde Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihale edilmiştir. İhale kapsamında yaklaşık 1 milyon TL' ye Ağaçeli Köyümüzde 14.200 m2, Yamaç Köyümüzde 6.500 m2, Şaban Köyümüzde 7.322 m2 alan kilitli parke taşı yapılacaktır. Ayrıca ek programa alınan Kartal Köyümüzün köyiçi yolları kilitli parke taşı ile kaplanacaktır. Bu köylerimiz ile birlikte toplam 34 köyümüzün köy içi yolları kilitli parke taşı ile döşenmiş olacaktır. Bundan sonra köylerin daha modern bir görünüme kavuşması için altyapısı tamamlanan köylere kilit parke taş döşeyerek vatandaşımızın kışın çamur yazın ise toz derdi kalmayacak. Özel İdaremizin bu hizmetleri sunmasında desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta Sayın Kalkınma Bakanımız Dr. Cevdet Yılmaz'a şükranlarımı sunar, Milletvekilimiz Prof. Dr. Eşref Taş'a, İl Genel Meclis Üyelerimize ve emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
kuzeyli zaza (@Misafir_17247)
27 Kasım 2013 Çarşamba 17:19
Ortaçanak için yorum yazan arkadaşa katılıyorum. geçtiğimiz yaz aynı bölgedeki köyüme tatile gittim. merkezden 45 dakika stabilize yoldan toz toprak içinden bazen nereden gittiğimizi bile anlamadan vardık köye. ama köyün içi parke taşlarla döşenmişti. tutamadım kendimi. sevinçten evlerin içindeki parkeli yollardan sanki biraz önce o toz toprağı yiyen ben değilmişim gibi ordan oraya koştum koştum koştum. inanılmaz rahatladım.
ercan koca (@Misafir_17110)
25 Kasım 2013 Pazartesi 01:05
Bingöl merkeze bağlı ortaçanak köyünde yollar bile henüz düzeltilmemiş ve asfaltlanmamışken bazı köylerde altyapı ve köyiçi parke yapmanız haksızlık... Elbette Bingöl'de köylerde yapılan bu hizmet güzel bşey ancak bunu tüm köylere uygulamazsanız büyük haksızlık olur bırakın altyapıyı köyiçi parke döşemeyi yol istiyoruz biz , kışın ulaşım bile olmuyor ortaçanak köyünde... Hastalar genellikle AKUT yardımıyla hastahanelere ulaştırılıyor... Nerde kaldı adaletiniz nerde kaldı hukukunuz bir iki köyle ilgilenip ancak reklam yapma peşindesiniz ....
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
17.05.2024
09:35
Bakan Tekin, mülakatların detaylarını açıkladı
Bakan Tekin, mülakatların detaylarını açıkladı
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, atamalarda yapılacak olan mülakatların nasıl yapılacağını katıldığı bir televizyon programında açıkladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın