KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

'Koşullar dikkate alınmadan yol yapılmamalı'

Genç İlçesi Şehittepe–Dereköy–Balgöze–Yiğitbaşı Grup Yolu ile Şehittepe–Ardıçdibi köy yolu ayrımındaki sorunlara dikkat çeken Doğru, denetim eksikliği ve özen yetersizliği nedeniyle ortaya çıkan bu tablonun, kamu kaynaklarının verimli kullanılmadığına işaret ettiğini vurguladı.

30 EKİM 2025 PERŞEMBE 15:37
6
1372
0
AA aa

HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, Şehittepe–Dereköy–Balgöze–Yiğitbaşı Grup Yolu ile Şehittepe–Ardıçdibi köy yolu ayrımına ilişkin açıklama yaptı.

Doğru, yaklaşık bir yıl önce tamamlanan grup yolunda kısa sürede kaymalar ve asfalt bozulmaları meydana geldiğini belirterek, bu durumun sürücüler için ciddi güvenlik riski oluşturduğunu ifade etti.

“Yaklaşık bir yıl önce tamamlanan grup yolunda, kısa sürede kaymalar ve asfalt bozulmaları meydana gelmiştir. Bu durum, sürücüler için ciddi güvenlik riski oluşturmakta ve vatandaşlarımızın ulaşımını zorlaştırmaktadır,” dedi.

‘Denetim eksikliği ve özen yetersizliği' vurgusu!

Yolların kısa sürede bozulmasının, yapılan çalışmalarda yeterli fizibilite, alan ve doğa şartlarının dikkate alınmadığını gösterdiğini öne süren Doğru, denetim eksikliği ve özen yetersizliği nedeniyle ortaya çıkan bu tablonun, kamu kaynaklarının verimli kullanılmadığına işaret ettiğini vurguladı.

Şehittepe–Ardıçdibi yol ayrımında geçmiş yıllarda yaşanan kazaların, bölgedeki yol standardının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini açıkça ortaya koyduğunu ifade eden Doğru; “Şehittepe–Ardıçdibi yol ayrımında geçmiş yıllarda yaşanan kazalar, bölgedeki yol standardının yeniden ele alınması gerektiğini göstermektedir” dedi.

Köy sakinlerinden gelen bildirimler doğrultusunda konunun yakından takip edildiğini belirten Doğru, HÜDA PAR olarak vatandaşların güvenliği ve ulaşım konforu için süreci kararlılıkla izlediklerini vurguladı:

“Bizler, çözüm odaklı bir anlayışla; yollar güvenli, ulaşım sorunsuz olmalıdır. Gerekli teknik inceleme ve onarım çalışmalarının ivedilikle yapılması gerekmektedir. HÜDA PAR olarak süreci dikkatle izliyor, sonuç alıncaya kadar takipte kalıyoruz.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2`den ‘Kadın El Emeği` Sergisi
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
08.05.2026
19:29
Mirzan Mahallesi`ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Mirzan Mahallesi'ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Bingöl Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Mirzan Parkı projesinde ihale süreci tamamlandı. Proje kapsamında mahalleye spor sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve sosyal donatı alanları kazandırılacak.
08.05.2026
19:07
Bingöl`de Süt Hijyeni Eğitimi!
Bingöl'de Süt Hijyeni Eğitimi!
Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü tarafından Bingöl'de düzenlenen 'Çiğ Sütte Sağım Hijyeni, Ürün Kalitesi ve Süt Hijyenine Yönelik Eğiticilerin Eğitimi' programı yoğun katılımla sürüyor.
08.05.2026
18:44
Bingöl`de Rafting Heyecanı Başladı! 10 İlden 400 Sporcu Genç`te Buluştu
Bingöl'de Rafting Heyecanı Başladı! 10 İlden 400 Sporcu Genç'te Buluştu
Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası kapsamında Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen organizasyon, kortej yürüyüşü ve açılış programıyla başladı. Şampiyonaya 10 ilden 77 takım ve yaklaşık 400 sporcu katıldı.
08.05.2026
12:44
Bingöl`de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın