KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Kasım 2025 Pazartesi
°C

Köseoğlu, görevinden istifa etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl İl Başkanı Ali Köseoğlu, 11 yıldan beri yürüttüğü MHP Bingöl İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini söyledi.

Köseoğlu, görevinden istifa etti
21 HAZİRAN 2012 PERŞEMBE 05:57
0
2206
2
AA aa

Yıllardır partisini başarılı bir şekilde temsil ettiğini ifade eden Köseoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin etrafındaki kişilerin MHP tabanını hiçe saydığını ileri sürdü.

Köseoğlu: “''Zor şartlarda partimi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Kısıtlı imkânlara rağmen çoluk çocuğumun rızkını vererek MHP'nin vizyonunu en üst düzeyde tutmaya gayret ettim. Bazen çok iyi mücadele vermek bile sonuç almaya yetmiyor. Türkiye seçmeni televizyonları izleyerek tercihini kullanıyor. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli dürüst bir insan olduğu gibi, iyi bir devlet adamı ve bilge bir liderdir. Kendisine her zaman saygı duydum. Türkiye'nin Devlet Bahçeli'ye ihtiyacı var. Devlet Bahçeli'ye sahip çıkılması gerektiğini düşünüyorum. Ancak etrafını saran, teşkilat yapısından anlamayan, ülkücüleri tanımayan, MHP tabanını hiçe sayan kişiler olduğu müddetçe, MHP bir metre dahi mesafe alamayacaktır. Bu hareket, bu tür insanların önüne geçmelidir. Tabanımız iktidara susamış, iktidarı yakalamak istiyor. Ancak, mevcut kadroyla da hiçbir yere varamayız. Ülkücü hareketi ayağa kaldıracak, iktidara taşıyacak yeni kadrolara ihtiyaç vardır” dedi.
Köseoğlu, 12 Haziran 2011 milletvekili seçiminin ardından, başarısız oldukları gerekçesiyle istifa ettikten sonra MHP Genel Başkanı tarafından istifası kabul edilmediği için partideki görevine geri döndüğünü anımsatarak, bu kez aldığı karardan geri adım atmayacağını sözlerine ekledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
keman sazçalan (@Misafir_8704)
21 Haziran 2012 Perşembe 10:53
şükürler olsun yarabbi.....11 yılda teşkilat fikir doktrin nedir unutmuştuk..yaşasın...parti 11 yıllık keneden kurtuldu...
vatandaş (@Misafir_8703)
21 Haziran 2012 Perşembe 10:32
Artık memur olduğun kuruma gidip adam gibi çalışırsın da aldığın maaşın hakkını veririsin artık.
23.11.2025
03:47
Vali Usta, Bingöl`ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Vali Usta, Bingöl'ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Bingöl'de İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'İstanbul ve Ankara'dan bile daha iyi durumda olduğumuz yönler var' dedi ve yürütülen çalışmaları aktardı.
23.11.2025
03:46
Bingöl`de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyonun devrilmesi sonucu maddi hasar meydana geldi.
22.11.2025
02:18
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Bingöl Bist Kaleönü İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Şanlı, hayal gücünü kullanarak yazdığı 'Macera Peşindeki Üçlü' adlı kitabıyla hem arkadaşlarına hem de okurlara ilham veriyor. 34 sayfalık eser, anılar ve bu anılar üzerinden çıkarılan mesajlarla dolu.
21.11.2025
17:19
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl`de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi`ne
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın