KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Kasım 2025 Pazar
°C

Kömür dağıtımında son 10 gün

Dağıtımda yaşanan gecikmenin Kütahya’dan yapılan sevkiyattaki aksamalardan kaynaklandığı, 3 bin 600 ton kömürün sevkiyatının yapıldığı, dağıtımların 10 gün içinde tamamlanacağı öğrenildi.

Kömür dağıtımında son 10 gün
24 OCAK 2013 PERŞEMBE 22:30
0
1522
1
AA aa

Bingöl Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla yoksul ailelere verilen kömür dağıtımında sevkiyata bağlı yaşanan sıkıntının giderildiği, 3 bin 600 ton kömürün yola çıkarıldığı, dağıtımların da 10 gün içinde tamamlanmasının hedeflendiği bildirildi.

Her yıl Kasım-Aralık aylarında kent merkezinde dağıtımı yapılan yardım kömürünün bu yıl ihtiyaç sahiplerine bir türlü ulaştırılamaması kömür bekleyen aileleri mağdur etti.

Ocak ayının bitmesine sayılı günler kala kent merkezinde dağıtımına başlanan yardım kömürünün 10 gün içinde tüm mahallelere dağıtılacağı öğrenildi.

2012 Haziran ayında ihalesi yapılan ancak itiraz üzerine KİK tarafından ihalesi durdurulan yardım kömürünün bu nedenle 2 ay gecikmeli dağıtıldığı, kış mevsiminden ötürü köylere tanınan öncelikten dolayı da kent merkezine geç ulaştığı kaydedildi.

Şuana kadar şehir merkezinde ki 8 mahalleye 6 bin 400 ton kömürün muhtaç sahiplerine ulaştırıldığı, geriye kalan 5 mahallede de 3 bin 600 ton kömür dağıtılacağı ifade edildi. Öte yandan 2012 yılında yaşanan mağduriyetin tekrarlanması için bu yıl kömür ihalesinin daha erken bir dönemde yapılmasının planlandığı kaydedildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
zazaoglu (@Misafir_11788)
25 Ocak 2013 Cuma 02:06
Bu yetkililerin beceriksizligi ap acik ortada
ocagin sonu ve sunun surasinda kisin bitmesine 1 ile iki ay kalmis bu
kömüre ihtiyac duyan insanlarimiz kömürü yazimni kulanacak ?
Bunun sorumlusu yokmu gerekceler pek inandirici degil hem
daha önceden insan bilmezmi kisin ne zaman gelecegini
neredeyse kis bitmis kömür dagitiyorsunuz böyle yardimmi olur.
cok yazik sorumsuz insanlar basimizda olsa böyle olur.
23.11.2025
03:47
Vali Usta, Bingöl`ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Vali Usta, Bingöl'ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Bingöl'de İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'İstanbul ve Ankara'dan bile daha iyi durumda olduğumuz yönler var' dedi ve yürütülen çalışmaları aktardı.
23.11.2025
03:46
Bingöl`de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyonun devrilmesi sonucu maddi hasar meydana geldi.
22.11.2025
02:18
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Bingöl Bist Kaleönü İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Şanlı, hayal gücünü kullanarak yazdığı 'Macera Peşindeki Üçlü' adlı kitabıyla hem arkadaşlarına hem de okurlara ilham veriyor. 34 sayfalık eser, anılar ve bu anılar üzerinden çıkarılan mesajlarla dolu.
21.11.2025
17:19
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl`de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi`ne
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın