Bingöllü İşadamı Ağa Koçer AK Parti İl Başkanlığına aday olduğunu açıklayarak; 'Yerelde ilimiz genelde Ülkemiz, milletimiz ve partimize faydalı olmayı Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum' Dedi.
AK Parti Genel Merkezi, Bingöl AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven'in istifasını istemiş ve geçtiğimiz hafta Ankara'ya giden Seven, istifasını sunmuştu.
Seven'in istifasının ardından AK Parti İl Başkanlığına adaylık başvurusunda bulunanlar arasına yeni bir isim daha katıldı. Bingöllü iş adamı Ağa Koçer bugün adaylık başvurusunda bulunduğunu duyurdu.
Koçer adaylık başvurusunda bulunduktan sonra şu ifadeleri kullandı: “Ak Parti İl Başkanlığı için adaylık müracaatımı yapmış bulunmaktayım, Parti içi bayrak yarışında bütün aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Yerelde ilimiz olmak üzere, genelde ülkemiz, milletimiz ve partimize faydalı olmayı Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum. Bingöl siyasetinde daha aktif, daha katılımcı, daha da toplum ve tabana yayılarak doğru, etkin ve hizmeti genele yaymak üzere siyasi arenada yerimizi almak istiyoruz.”
Misafir Kullanıcı (@Misafir_20633) Misafir Kullanıcı (@Misafir_20614) insanları karalamayın hele birde gerçek kimliklerinizi açıklayarak yorum yapın ...... cumhuriyetten bu yana götürmeyen kim vardı tahmin edersem elinizde gelse siz bu devletide bingölü satarsınız Allahtan ki elinizden gelmiyorda insanları kıskanıyorsunuz çamur atıyorsunuz yazıklar olsun size bu sayfalarda yorum hakı veriliyor
Bence il başkanından önce Belediye Bşk gitmesi gerekyodu.kim bunu nasıl ayarladıysa anlamadım.Bengöl halkının nabzını hiç mi tutmuyolar çarşıda bu genel merkez.2019 seçimlerinde siyaset arenasına yeni yüzler lazım.bunlarla devam edilirse Ak parti Bingölde tarihi hezimet yaşar kimse cantada keklik görmesin.
Burada çamur atma karalama yorumlarını yazanlar diğer adayların yakın ve tanıdıklarıdır.Peki iyi güzelde Yılmaz beykondu ve Hanefi Gülerde iş adamıdırlar.
Maddi açıdan zengin olmayanlar il başkanı vekil adayı olamıyor mu? neden bizi hep zenginler yönetmek istiyor, parası az olanlar halkı yönetemiyor mu, yöneticilik vasfına haiz değiller mi, kişisel gelişimlerini tamamlayamamışlar mı, hiç kitap okumamışlar mı? mesela Peygamber efendimiz zengin miydi, hz. ömer, hz ali, hz ebubekir, hz osman zengin miydi? o halde neden günümüzde cebi dolu olmayanlara iş yapamaz baskısı uygulanıyor??
benim merak ettiğim şey bir önceeki il başkanı neden görevden alındığıdır. ne yaptı da siyasilerimiz onu görevden aldılar, kanu dışı iş mi yaptı, siyasilerin her dediğine eyvallah mı çekmedi, yani suçu neydi? diğer önemli bir soru ise yeni il başkanı olacak olan kişiler eskisi ne yapmadı da bunlar yapacak? kısacası değişen ne olacak? mesela Ağa Koçer denilen aday adayı yerelde ve genelde ne gibi maharetlere imza atmak istiyor, somut herhangi bir şey söylememiş, yatırım mı yapacak, torpili mi kaldıracak, rüşvetlerin önüne mi geçecek ki peki bunlara gücü yetecek mi?
Sen önce işe gitmeden aldığın maaşın hesabını ver, darbe gecesi evinde mışıl mışıl uyuyup ertesi gün kahramanlık yapanlardan haksız kazançtan ihale takibinden servetine servet katma hırsından Allaha sığınırız
@Misafir Kullanıcı Darbe gecesinin fotoğrafları duruyor bakın dörtyola ilk dakikalarında ak parti binasının önünde yolu kesip duran araçlardan en önde duran 06 plaka araç Ağa Koçere aitti bilin isterim.
@Misafir Kullanıcı ayıp ya hele yazdığın yoruma bak insan bi utanır seni yusuf coskuna aga köçerede kurban ol senin gibi boş beleş insanlar yüzünden memleket ilerlemiyor uyuz.
Bingöl Belediyesi, Kültür Mahallesi ile Saray Mahallesi'ni birbirine bağlayacak betonarme araç köprüsü ve bağlantı yolları için ihaleye çıkıyor. İki yaka arasındaki ulaşım hem kısalacak hem de zamandan tasarruf sağlanacak. Özellikle Devlet Hastanesi bağlantısı önemli bir avantaj sunacak.
09.06.2026
22:24
Kiğı'da kuruldu, üç ilçeye hizmet verecek!
Kiğı İlçesi'nde Sosyal Hizmetler Müdürlüğü kuruldu, bugün itibariyle hizmete başladı. Yeni Müdürlük, Kiğı, Yayladere ve Adaklı'ya hizmet verecek. Ayrıca Yayladere ve Adaklı Kaymakamlıklarında irtibat kişileri görevlendirildi. Bu sayede ilçelerdeki vatandaşların il merkezine gelmesine gerek kalmayacak.
09.06.2026
21:09
Kiğı Kerek Deresi Projesi'ne start verildi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için yapılan ihalenin ardından çalışmalara başlandı. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Kiğı Belediye Başkanı Özüağ; 'Bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek' dedi.
09.06.2026
20:16
Bingöl Milli Eğitim'den Velilere Uyarı: Ruhsatsız Kurslara Dikkat!
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yaz tatili öncesinde velilere önemli bir uyarıda bulunarak öğrencilerin yalnızca resmi izin ve ruhsata sahip özel öğretim kurumlarına yönlendirilmesi gerektiğini bildirdi.
09.06.2026
19:50
LGS için adaylara kritik uyarı: 'Bu Hafta Hiçbir Şeyi Değiştirmeyin'
LGS'ye sayılı günler kala Uzman Psikolojik Danışman Nihat Ekincioğlu, öğrenci ve velilere önemli tavsiyelerde bulundu. Ekincioğlu, son haftada yeni çalışma yöntemleri denemek yerine mevcut düzenin korunması gerektiğini söyledi.
08.06.2026
19:26
20 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı
Hakkında iki ayrı suçtan toplam 20 yıl 9 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü, Bingöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü yakalandı. Şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın