KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Kasım 2025 Pazar
°C

Kızılboğa; 'Bingöl siyasetinde 50 yıldır aynı gruplar iktidar'

Seçime dair açıklamalarda bulunan İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa; '50 yıldır Bingöl siyasetinde aynı gruplar iktidar. İktidarlar değişmiş ama bunlar hiç değişmemiş. Biz bunların saltanatını da değiştirmeye geliyoruz. Genel merkezden listeyi alıp halka lütuf gibi sunanlardan olmayacağız. Esnafın sorunlarını, çiftçilerin sorunlarını bilen insanlarla siyaset yapacağız.'

Kızılboğa; `Bingöl siyasetinde 50 yıldır aynı gruplar iktidar`
19 OCAK 2023 PERŞEMBE 16:51
17
1937
8
AA aa

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim için 14 Mayıs'ı işaret etmesinin ardından açıklamada bulunan İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, seçime hazır olduklarını ve hedeflerinin sandıktan birinci parti çıkmak olduğunu söyledi.

Kızılboğa, “14 Mayıs olur, öncesi olur, sonrası olur fark etmez. İYİ Parti olarak seçime hazırız. Ülkeyi yönetmeye talibiz. Partimizi, birinci olarak çıkarmak istiyoruz. Hedefimiz, ülkemizi mevcut kötü sistemden kurtarmaktır. İnsanların birbirini ötekileştirmediği, insanların birbirini yargılamadığı bir Türkiye vaat ediyoruz milletimize. Biz, yarın seçim olacakmış gibi teşkilat olarak, kadrolarımızla hazırız. Ülkeyi, adaletsizlikten kurtaracağız. Sayın Genel Başkanımızı da nasip olursa kendisinin söylemiyle parlamenter sistemle başbakan yapmayı hedefliyoruz. İktidara geldiğimizde halkımızın parasını 5 müteahhitte değil, halkımıza vereceğiz” dedi.

“ESNAFIN SORUNLARINI, ÇİFTÇİLERİN SORUNLARINI BİLEN İNSANLARLA SİYASET YAPACAĞIZ”

İddialı bir şekilde seçime gireceklerinin altını çizen Kızılboğa, esnafın ve çiftçinin sorunlarını bilenlerle siyaset yapacaklarını vurguladı.

Kızılboğa; “İlimizde İYİ Parti olarak Bingöl'de iddialı bir şekilde seçimlere hazırlanıyoruz. Nasip olursa partimizi birinci parti yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Partimize adam bulamadığımız günler vardı baskılardan dolayı ama şimdi herkes gönül rahatlığıyla geliyor. Kongremizde 100'ün üzerinde görev almak isteyen vatandaşımızın var. 50 yıldır Bingöl siyasetinde aynı gruplar iktidar. İktidarlar değişmiş ama bunlar hiç değişmemiş. Biz bunların saltanatını da değiştirmeye geliyoruz. Genel merkezden listeyi alıp halka lütuf gibi sunanlardan olmayacağız. Esnafın sorunlarını, çiftçilerin sorunlarını bilen insanlarla siyaset yapacağız. İYİ Parti'mizi rant gruplarına kirletmeyeceğiz. Halkımızın desteğiyle, bunu yapacağız. ‘Milletimin derdi benim derdimdir' diyenlerle yola çıkacağız. Halkımızın talep ve istekleri doğrultusunda siyaset yapacağız. Sadece seçimden seçime gelen siyasetçiler istemiyor halkımız. İYİ Parti olarak, halkımızı temsil eden insanlarla yola çıkacağız. İlimizde çok iyi yetişmiş, liyakatli insanlar var. Mevcut sistemde liyakatin ortadan kalktığı, sadece sadakatle olan kadrolar var. Biz liyakati önde tutacağız. Hakkı gözeten, halkımızın hakkını savunan insanlarımız olduğunu biliyoruz. Biz bunların önünü açmaya geliyoruz. Gençlerimizi umudu olacağız. Bir bölgenin, bir kesimin partisi olmadığımızı herkes görecek. 85 milyon vatandaşımızın partisi olacağız” diye konuştu.

“İNSANLARIMIZ ENDİŞE TAŞIDIĞI İÇİN SORUNLARI DİLE GETİREMİYOR”

Kızılboğa, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

“İnsanlarla birebir yaptığımız görüşmelerde, iktidarın adaletsizliğinden, haksızlıklarından dolayı ciddi bir tepki var. İnsanlarımız endişe taşıdığı için sorunları dile getiremiyor. Ya da bir yakını memur olduğu için, başına bir şey gelmesin diye açık açık konuşmaktan çekiniyor. İddia ediyorum, İYİ Parti'nin ciddi bir seçmeni var. Bunu görüyoruz. Ciddi bir teveccüh var Sayın Genel Başkanımıza karşı. Kim haksızlığa uğramışsa, kim haksızlığa uğramış onların yanında duran başkanımıza ciddi bir teveccüh var. Bunu oya dönüştürmek için var gücümüzle çalışacağız. İnsanlarımızı anlıyoruz. İnsanlarımız, veren el iken alan el oldu. İnsanlarımız çoğunluğu sosyal yardımlardan faydalanıyor ama aslında bu kötü bir durum. Çünkü üretimden uzak oluyoruz. Vatandaşlarımız 20 yıl önce bu kadar sıkıntı da değildi. Haksız alımlar da insanlarımızı çok ciddi şekilde öfkelendirmiştir. Biz parti olarak, adaleti ve liyakati sağlayıp ülkemizi kalkındıracağız. Kongrede bizim hedefimiz, güçlü bir yönetim oluşturmak. Güç ve dinamik bir kadro ile seçime hazır hale gelmek ve partimizi her alanda temsil edecek cesur insanlarla yürümek.  Kongrede, iktidarı taşıyacak bir kadroyla halkımızın huzuruna çıkaracağız. 28 Ocak Cumartesi günü saat 13.00'te yeni belediye binasına tüm halkımız davetlidir.” 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97549)
20 Ocak 2023 Cuma 17:46
Sizin oy oranınız bile yol neyin kafasını yaşıyor bu iyi parti AKP kaybetmez bungolde 3 0 la geliyor bus efer reis ceket atsa kazanir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97544)
20 Ocak 2023 Cuma 16:01
Haksızlığa ve Hırsızlığa hep beraber dur diyelim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97538)
20 Ocak 2023 Cuma 08:51
Başkanım seni seviyoruz, ancak durduğun yeri yanlış
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97534)
20 Ocak 2023 Cuma 05:52
Sende aynı gurubun içindesin başarısızlığı kabul edemeyip egonuzun peşindesiniz genel Başkan yardımcınız kazım beyde aynı şekil haber yapmak İçin yazma kendinden başla eleştirmeye şimdiden kaybettin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97530)
19 Ocak 2023 Perşembe 19:23
Bastır HASAN Başkan, Seninleyiz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97528)
19 Ocak 2023 Perşembe 18:37
Meral Akşener liderliğinde her kesim el ele verip birlikte ülkemizi mutlu günlere taşıyalım. Sokakta yürüyoruz insanların yüzünde gülümseme yok, gri yüzler, mutsuzluk,yarınlar belirsiz... İyi olacağız inşallah
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97527)
19 Ocak 2023 Perşembe 18:20
sen önce nerdeydin başkan peki
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97525)
19 Ocak 2023 Perşembe 17:47
Yolunuz açık olsun inşallah
08.11.2025
17:39
ÜNİPERSEN`den Ankara`da
ÜNİPERSEN'den Ankara'da 'Memur Hakları' Çağrısı
Memurun alım gücünün eridiğini, verilen sözlerin tutulmadığını ve toplu sözleşmenin işlevsiz hale geldiğini vurgulayan ÜNİPERSEN, 'Artık seyirci değil, hak arayan tarafız' diyerek Meclis'e çağrı yaptı. Genel Başkan İbrahim Güzel: 'Memur geçinemiyor; çözüm artık ertelenemez.'
08.11.2025
14:26
Çocuk istismarından 33 yıl ceza almıştı! Bingöl polisi yakaladı
Çocuk istismarından 33 yıl ceza almıştı! Bingöl polisi yakaladı
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
08.11.2025
14:20
12 Bingölspor`da hedef mutlak şampiyonluk!
12 Bingölspor'da hedef mutlak şampiyonluk!
Nesine 3. Lig'de mücadele eden 12 Bingölspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Takımın teknik direktörü Ulaş Ulusan; 'Bu yılki hedefimiz kesinlikle şampiyon olmaktır. Başkanımız Mehmet Engin Özturan önderliğinde ligin sonunu inşallah şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz.'
07.11.2025
14:11
Bingöl`de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl'de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezleri, bir yılda 22 bin etkinlik düzenleyerek 292 bin gence ulaştı. Atölye, kurs ve kamplarla gençlere hem sosyal hem de kişisel gelişim imkânı sunuldu.
07.11.2025
14:10
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl dahil 45 ilde son iki haftada FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 178 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
06.11.2025
23:29
Üniversiteler arası iş birliği
Üniversiteler arası iş birliği
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, BÖGEP kapsamında Atatürk Üniversitesi gibi köklü bir kurumla yürütülecek iş birliğinin, üniversitenin araştırma kapasitesine ve bölgesel kalkınma hedeflerine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın