KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ekim 2026 Pazar

Kızılay, aşevi kuracak.

Kızılay Şube Başkanı Mehmet Savaş, Aşevi'nden sonra Kan Merkezi kurmak istediklerini söyledi

Kızılay, aşevi kuracak.
21 EYLÜL 2009 PAZARTESİ 11:55
0
1956
0
AA aa
Kızılay tarafından ilimizde fakir ve kimsesizlere yönelik hizmet verecek 500 kişilik aşevi kurulacak.


Kızılay Şube Başkanı Mehmet Savaş, 500 kişiye hizmet verecek aşevinin kurulmasının ardından Kan Merkezi açmayı hedeflediklerini söyledi.




AŞEVİ BİNASI İNŞAATINA BU YIL BAŞLANACAK


Kızılay Aşevi hizmet binası inşaatına bu yıl başlanacağını ifade eden Savaş, “Aşevi binası 2 katlı olup kuru gıda deposu, kesimhane, soğuk hava deposu, yemekhane ve idari bölümlerden oluşacak. Projenin gerçekleştirilmesinde Kızılay'ı destekleyen Devlet Bakanımız sayın Cevdet Yılmaz başta olmak üzere katkı sunan sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu, Kızılay Genel Başkanı sayın Tekin Küçükali, Belediye Başkanı sayın Serdar Atalay ile Tarım İl Müdürü sayın Namet Sevinç'e Bingöl halkı ile birlikte Türkiye Kızılay Bingöl Şubesi adına yardımlarından dolayı şükranlarımı sunar, projenin hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.


 


AŞEVİNİN ARDINDAN KAN BANKASI KURMAYI HEDEFLİYORUZ


Savaş, yaptığı açıklamada, “Aşevi projesinin gerçekleştirilmesinde şubemize yardımcı olan sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu ile sayın Genel Başkanımız Tekin Küçükali çalışma şevkimizi güçlendirdi. Ayrıca, Belediye Başkanımız sayın Serdar Atalay ve İl Tarım Müdürü Namet Sevinç de desteklerini esirgemedi. Bingöl için önemli sayılabilecek aşevi projesinin hayata geçirilmesi durumunda gelişmişlik düzeyi düşük olan, işsiz ve fakiri fazla olan ilimiz için hayırlı bir proje olacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.


Savaş, “Aşevi projemizin Devlet Bakanımız sayın Cevdet Yılmaz başta olmak üzere milletvekillerimiz ve halkımız tarafından da beğeni kazandığını görünce, Kızılay Bingöl Şubesi olarak daha büyük bir şevkle kamu yararına çalışmalarımıza hız vereceğiz. Çalışmalarımız kapsamında bir diğer projemiz ise Kan Merkezi kurulmasıdır. Kan Merkezi, vatandaşlarımızın kan ihtiyacını temin etmesine yardım edecek bir hizmet olacak” şeklinde konuştu.

bingolgazetesi

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.10.2026
22:59
Bingöl`de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de Yukarı Çavuşlar köyünün 7,5 kilometrelik yolu sıcak asfaltla yenilendi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolu inceleyen Vali Cahit Çelik, kuzey ilçelerine hizmet verecek saatte 120 ton kapasiteli yeni asfalt plentinin ihalesine gelecek hafta çıkılacağı müjdesini verdi.
16.10.2026
22:52
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
TÜİK'in açıkladığı ölüm istatistiklerinde Bingöl'ün sırası dikkat çekti. Kentte bir yılda bini aşkın kişi hayatını kaybederken, komşu illerle arasındaki fark da ortaya çıktı. Peki, Bingöl Türkiye genelinde kaçıncı sırada yer aldı, zirvede hangi şehirler var?
16.10.2026
16:55
Bingöl`de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl'de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl Üniversitesi ile İŞKUR iş birliğinde 689 öğrenci için Gençlik Programı düzenlenecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek. Öğrencilere katıldıkları her gün için 1.375 TL cep harçlığı ödenecek.
16.10.2026
16:37
Bingöl`de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl'de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde toplam 135 kişi İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında istihdam edilecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek.
16.10.2026
16:04
İstanbul`dan Bingöl`e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul'dan Bingöl'e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul Tuzla'daki öğrencilerin kendi elleriyle ördüğü atkılar ve yazdıkları notlar, Bingöl'ün Genç ilçesindeki Yayla Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine ulaştı. Genç İçin Bir Saat Derneği ve Minik Çocuklar Bingöl Grubu tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilere çanta, kırtasiye seti ve atkı hediye edildi.
16.10.2026
15:37
Bingöl`de kaç kişiye bir araç düşüyor?
Bingöl'de kaç kişiye bir araç düşüyor?
TÜİK, Eylül 2026'ya ilişkin araç istatistiklerini açıkladı. Bingöl'de kayıtlı araç sayısı artarken, kent nüfusu dikkate alındığında kaç kişiye bir araç düştüğü de ortaya çıktı. Peki, 282 bin 299 kişinin yaşadığı Bingöl'de her kaç kişiye bir araç düşüyor?
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın