KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Kasım 2025 Perşembe
°C

Keskin, İMO İl Temsilcisi Oldu

İnşaat Mühendisleri Odası Bingöl İl Temsilciliğine Ayetullah Keskin atandı.

Keskin, İMO İl Temsilcisi Oldu
14 AĞUSTOS 2020 CUMA 16:36
2
3104
0
AA aa

Diyarbakır İnşaat Mühendisleri Odası Şubesine bağlı faaliyetlerini yürüten Bingöl İl Temsilciliğine önerilen isimler arasından Ayetullah Keskin, İl Temsilcisi olarak atandı. İl Temsilcisi olarak atanma kararını memnuiyetle karşıladığını dile getiren Keskin, il genelindeki tüm mühendislerin sesi olacaklarını söyledi.

Keskin, “kamu kurumlarında, özel sektörde ve serbest piyasada çalışan tüm inşaat mühendislerinin ve inşaat mühendisliğinin sorunlarını dile getirmek ve çözüm arayışları için mücadele edeceğiz. İmar sorunları, çarpık kentleşme gibi sorunları ilgili kurumlarla görüşüp çözüm önerileri sunacağız. Eski yönetimimize bugüne kadar yaptıkları tüm çalışmalar için teşekkür ediyorum. Birlik ve dayanışma gösterdiğimiz zaman çözemeyeceğimiz sorunun olmadığına inanıyorum. İnşaat mühendislerinin ve inşaat mühendisliğinin sorunlarını dile getirip, çözüm için mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bütün mühendis arkadaşlarımızın önerilerini dinleyeceğiz. Valilik, Belediye, kurum müdürleri ve mühendis arkadaşlarımız arasında köprü görevi görerek pozitif yönde diyalog sağlayacağız. Bütün üyelerimizden ricamız yönetimimize destek vermeleri. Birlikte hareket etmek İnşaat Mühendislerinin hem de İnşaat Mühendisliğinin sorunlarını dile getirmek ve çözüme kavuşturmak için çok önemli.” Şeklinde konuştu.

Deprem'e karşı yapı stokunun geliştirmesi için ilgili kurumlara ortak hareket edip, çözüm önerileri getireceklerini söyleyen Keskin, “ bu yıl içerisinde Karlıova'da yaşanan deprem 1971 ve 2003 yılında tarifi zor acılar yaşayan bir şehrimize deprem gerçeğini yeniden hatırlattı. Depreme karşı dayanaklı yapılar yapmak ve bunların denetimini sıkı bir şekilde gerçekleştirilmesi yönünde ilgili kurumlara birlikte hareket edip, mühendislik alanındaki her türlü soruna ve konuya müdahil olacağız. Deprem gerçeğini unutmadan bu şehrin gelişimine ve ilerlemesine katkı sağlayacak yapılar yapmalı. Daha güvenilir yaşam alanları oluşturmalıyız” dedi.                          

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.11.2025
16:58
Şehitlerin naaşı Türkiye`ye getiriliyor
Şehitlerin naaşı Türkiye'ye getiriliyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen C-130 tipi askeri kargo uçağında, uçuş ekibiyle birlikte 20 personel şehit oldu. Bölgedeki çalışmalar sürerken, uçağın karakutusunun bulunduğu öğrenildi. İletişim Başkanı Duran; 'Aziz şehitlerimizin naaşları, arama kurtarma ve kaza kırım heyetimizi Gürcistan'a götüren A-400M uçağımız ile ülkemize getirilecektir' açıklamasında bulundu.
12.11.2025
16:25
Bingöl Üniversitesi`nde Kurumsal İletişim Paydaşlar Toplantısı Gerçekleştirildi
Bingöl Üniversitesi'nde Kurumsal İletişim Paydaşlar Toplantısı Gerçekleştirildi
Basın temsilcileri ve üniversite paydaşlarını aynı masada buluşturan toplantıda, güçlü iletişim ve toplumsal etki odaklı yeni adımlar konuşuldu.
12.11.2025
16:08
Bingöl ADEM-2`de Kanser Farkındalığı Etkinliği
Bingöl ADEM-2'de Kanser Farkındalığı Etkinliği
Yaklaşık 60 kursiyerin katılımıyla gerçekleştirilen eğitim sonrasında, KETEM Kanser Tarama Aracı aracılığıyla katılımcılara mamografi, HPV testi ve kolorektal kanser tarama testleri uygulandı.
12.11.2025
12:37
Bunu yapmayan ehliyetsiz sayılacak, ödeme yapılmayacak
Bunu yapmayan ehliyetsiz sayılacak, ödeme yapılmayacak
Eski tip ehliyetlerin yenileme süresi 31 Ekim 2025'te dolmuştu. Sigorta şirketleri eski tip ehliyetle kaza yapan sürücüler artık 'ehliyetsiz' sayılacağını duyurdu. İşte kaza yapan ehliyetsiz sürücüleri bekleyen süreçler...
12.11.2025
12:22
Sosyal medyada doktor paylaşımlarına yeni sınırlama!
Sosyal medyada doktor paylaşımlarına yeni sınırlama!
Instagram, TikTok, Facebook gibi sosyal medya platformlarında sağlık kuruluşlarının ve doktorların paylaşım yaparken hangi ilkelere uyması gerektiği yeniden tanımlandı. Resmi Gazete'de Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan yönetmeliğe göre sponsorlu içerikler, öncesi sonrası paylaşımları, hasta memnuniyeti paylaşımlarına dair sınırlamalar getirildi.
11.11.2025
16:16
Bingöl`de 25 bin fidan toprakla buluştu
Bingöl'de 25 bin fidan toprakla buluştu
Bingöl'de 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte, toplam 25 bin fidan toprakla buluşturuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın