KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Ekim 2026 Cuma

'Kent Konseyi olarak çalışmalara destek olacağız'

Kent Konseyi Başkanı Orhan Açıkbaş, Kent Konseyi'nin Bingöl için yapılan tüm çalışmalara destek olacaklarını ifade etti.

`Kent Konseyi olarak çalışmalara destek olacağız`
15 AĞUSTOS 2024 PERŞEMBE 15:20
8
1954
6
AA aa

Kent Konseyi Başkanı Orhan Açıkbaş, Kent Konseyi Arama Kurtarma Çalışma Grub Lideri ile birlikte AFAD İl Müdürü Atilla Uzun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Kent Konseyi bünyesinde kurulan Arama Kurtarma Çalışma grubunun kurulduğunu aktaran Açıkbaş, grubun yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Uzun'a yeni görevinde çalışmalarına başarılar dileyen Açıkbaş, Kent Konseyi olarak Bingöl'de yapılacak tüm çalışmalara aktif olarak katılım sağlayacaklarını ve destek olacaklarını kaydetti.

Ziyaretlerinden dolayı Açıkbaş ve beraberindekilere teşekkür eden AFAD İl Müdürü Atilla Uzun, birinci derece deprem bölgesi olan Bingöl'de Kent Konseyi bünyesinde kurulan Arama Kurtarma grubunu önemsediklerini belirtti.

Uzun, STK temsilcileri ile iş birliği planlaması içerisinde olmanın afetlerde ne denli önemli olduğunu söyledi Kent Konseyi ve STK temsilcileri ile Afat öncesi ve sonrası için Planlamalarının başlanmasına karar verildi.

Ziyaret sonrası AFAD İl Müdürü Atilla Uzun, Sağlık İl Müdürü Doç Dr. Veysel Tosun ve Kent Konseyi Başkanı Orhan Açıkbaş, 29 Ağustos'ta yapılacak olan bölgesel saha ve masabaşı tatbikatı hazırlıkları kapsamında UMKE Eğitim ve Uygulama Merkezi'nde incelemelerde bulundular.

Açıkbaş, Umke alanında yapılan hazırlıkların değerli olduğu Afad il müdürlüğü ve Sağlık il müdürlüğü öncülüğünde Arama Kurtarma ekiplerinin eğitim çalışmalarını bu alanlarda yapmaları bu anlamda bir avantaj sağlayacağı ifade edildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111129)
16 Ağustos 2024 Cuma 11:46
akut atıl durumdayken temsilcisi kent konseyinde.!!!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111132)
16 Ağustos 2024 Cuma 21:28
@Misafir Kullanıcı Orada ekmek yok biti ne yapsın açmış kalsın. Bura daha teze
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111122)
15 Ağustos 2024 Perşembe 22:55
Öteki ve diğer ötekiler. Bir baskasida ord.prof Dr. Ve daha bilmem ne. Saglim müdürü. Doğum hastanesini kapattirip bu memleket insanını devlet Hastanesi'nde iskenceye tabi tutan ve insanları üst üste yigan. Ee etiket olunca herşey mübah. Ve dahi en iyi yoneticide olunuyormus. Ne oldu niye bu hastane hala yiktirilmadi. Tabi yiktirilamaz degilmi. Ya şu an hizmet verende deprem olup yıkılırsa.Buda hortunculugun başka bir versiyonu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111119)
15 Ağustos 2024 Perşembe 21:16
O biri yaptığımızı Allah rızası için yapıyoruz der akutu yedi bitirdi yetmedi rahmetli Veysel aksoyun kemiklerini sızlatmaya devam ediyor. Sırada kent konseyi var. Memleket ne hallerde
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111118)
15 Ağustos 2024 Perşembe 20:03
Kent konseyi: Kuru kalabalıktan başka hiçbir şey değil maalesef. Suyu sabuna dokunmayan, ne trafik, ne cezalar.. umurlarında değil. Sadece seçimde iktidara oy devşirmek için kurulmuş, kendilerine VIP muamelesi yapılmış kuru gürültü...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111115)
15 Ağustos 2024 Perşembe 16:24
Herkes Bi yol tutmuş gidiyor. Kent konsey ne ki yeyiliyormu. Hele konseydekilerine bak biri akutu yedi doymadı şimdi konsey kaldi
16.10.2026
15:15
Bingöl`ün Eylül konut satışı belli oldu
Bingöl'ün Eylül konut satışı belli oldu
Türkiye genelinde toplam konut satışlarının yüzde 36,2'sini ilk el, yüzde 63,8'ini ise ikinci el konutlar oluşturdu. Bölgede en çok konut satılan il Elâzığ olurken, Bingöl üçüncü sırada yer aldı.
16.10.2026
13:51
Alimoğlu yeniden TASKK Genel Başkan Yardımcısı oldu
Alimoğlu yeniden TASKK Genel Başkan Yardımcısı oldu
Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nda üst üste dördüncü dönem yönetim kurulu üyeliğine seçilmesinin ardından yeniden genel başkan yardımcılığı görevini üstlendi.
16.10.2026
13:24
Hasbağlar resmen Kiğı`ya bağlandı!
Hasbağlar resmen Kiğı'ya bağlandı!
1989'da Adaklı'ya bağlanan Hasbağlar Köyü'nün yeniden Kiğı'ya dönme talebi, temmuz ayında İl Genel Meclisi'nden geçen kararın ardından Cumhurbaşkanı onayıyla kesinleşti. Karar, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
16.10.2026
12:58
Bingöl`de öğrenciler için yeni okuma seferberliği
Bingöl'de öğrenciler için yeni okuma seferberliği
Bingöl Okuyor Projesi ile öğrencilerin okuma alışkanlıklarının güçlendirilmesi, anlama ve yorumlama becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Proje kapsamında haftalık okuma saatleri, kitap mütalaaları ve okur-yazar buluşmaları düzenlenecek.
15.10.2026
16:49
Becerekli:
Becerekli: 'Bingöl'de engellilerin önündeki engel bitmiyor!'
Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Bingöl'de engelli bireylerin ulaşım ve erişilebilirlik alanında yaşadığı sorunlara dikkat çekerek yetkililere çözüm çağrısında bulundu.
15.10.2026
16:33
'Beyaz bastonun önündeki engeller kaldırılsın'
Bingöl Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Bahattin Tüz, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, görme engelli bireylerin bağımsız ve güvenli yaşamı için erişilebilirliğin artırılması çağrısında bulundu. Tüz, kaldırımlardan toplu taşımaya, kamu hizmetlerinden dijital sistemlere kadar birçok alanda somut adımlar atılması gerektiğini vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın