KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ekim 2026 Perşembe

Kaymakam köylerde iftarını açıyor

Bingöl'ün Genç İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Serkan Şeker, Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir köye misafir olup fakir vatandaşlarla birlikte iftarını açıyor.

Kaymakam köylerde iftarını açıyor
31 AĞUSTOS 2010 SALI 15:34
0
2398
0
AA aa
İçişleri Bakanlığı tarafından Bingöl'ün Genç İlçe Kaymakamlığı'na atanan Serkan Şeker tarafından Ramazan ayı dolayısıyla başlatılan fakir vatandaşların sofrasında iftar açma geleneği sürüyor. Farklı farklı köylere giderek vatandaşların kapısını çalıp iftarını yer sofralarında açan Kaymakam Serkan Şeker, dünkü ziyaretini Doğancık köyü Tepecik mezrasına yaptı.

İlçe Müftüsü Naim Döner ile birlikte Tepecik mezrasına giden Kaymakam Serkan Şeker, yaşlı annesi ve çocukları ile birlikte yaşayan bir vatandaşın evine misafir oldu. Aile fertleri ile birlikte iftarını açan Kaymakam Şeker, aileye maddi destekte bulundu.
Ramazan ayı boyunca sürekli olarak ilçe merkezi ve köylerde bulunan fakir ve yardıma muhtaç ailelerin evlerini ziyaret edip, vatandaşlarla birlikte iftarını açan ve ailelere maddi destek veren Kaymakam Serkan Şeker'in bu davranışı ise ilçede büyük taktir topladı.
 

Vatandaşlar, kaymakamın kendilerinden biri gibi hareket ettiğini ve buna da çok sevindiklerini söyledi. Vatandaşlar, "İlçemize ilk defa böyle bir kaymakam atanıyor. Rast gele gittiği köylerde fakir sofralarına oturup vatandaşlarla birlikte iftar açıyor. Kaymakamı sofralarımızda görmek bizim için büyük şereftir. Bugün kadar hiç böyle bir şey yaşamadık. Böyle bir kaymakamımız olduğu için çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.10.2026
16:49
Becerekli:
Becerekli: 'Bingöl'de engellilerin önündeki engel bitmiyor!'
Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Bingöl'de engelli bireylerin ulaşım ve erişilebilirlik alanında yaşadığı sorunlara dikkat çekerek yetkililere çözüm çağrısında bulundu.
15.10.2026
16:33
'Beyaz bastonun önündeki engeller kaldırılsın'
Bingöl Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Bahattin Tüz, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, görme engelli bireylerin bağımsız ve güvenli yaşamı için erişilebilirliğin artırılması çağrısında bulundu. Tüz, kaldırımlardan toplu taşımaya, kamu hizmetlerinden dijital sistemlere kadar birçok alanda somut adımlar atılması gerektiğini vurguladı.
15.10.2026
15:39
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
Güner, afet bilincinin artırılması, gönüllülük faaliyetlerinin güçlendirilmesi ve arama kurtarma çalışmalarına destek verilmesi amacıyla kurumlarla iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.
15.10.2026
15:13
Benzine indirim geliyor!
Benzine indirim geliyor!
Akaryakıtta beklenen indirim için geri sayım başladı. Benzinin litresinde 5 lira 65 kuruşluk düşüş öngörülürken, indirimin gerçekleşmesi halinde 50 litrelik bir depoda 282,50 TL, 60 litrelik depoda 339 TL tasarruf sağlanması bekleniyor.
15.10.2026
14:07
Ticaret Bakanlığı`ndan taksitli satışlara yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı'ndan taksitli satışlara yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı'nın taksitli satışlara ilişkin düzenleme yetkisi genişletildi. Yeni yönetmelikle satış sonrası taksitlendirme ve ödeme erteleme işlemleri de kapsama alınırken, taksit sayısı ve sürelerine ilişkin yeni bir sınır henüz belirlenmedi.
15.10.2026
13:45
Karlıova`da sokaklar göle döndü!
Karlıova'da sokaklar göle döndü!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde gece etkili olan sağanak yağış, cadde ve sokakları su altında bıraktı. İş yerlerine ulaşmakta zorlanan esnaf, tıkanan mazgalları kendi imkânlarıyla açmaya çalıştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın