KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Ağustos 2025 Pazar
°C

Kaymakam Güzel'den çözüm vurgusu

Çaytepe ve bağlı mezralarda incelemelerde bulunan Genç Kaymakamı Muhammet Güzel: 'Burada gördüğümüz ve tespit ettiğimiz her konu, ilgili kurumlarla koordineli bir şekilde ele alınacak ve en kısa sürede çözüme kavuşturulacaktır' dedi.

Kaymakam Güzel`den çözüm vurgusu
03 EYLÜL 2024 SALI 11:41
5
1887
1
AA aa

Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, beraberindeki kurum amirleri ile birlikte Çaytepe Köyü ve Söğütlü Mezrası'na ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında köy muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Güzel, köylülerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Vatandaşların talepleri doğrultusunda yapılması planlanan hizmet alanlarını da yerinde inceledi.

Kaymakam Muhammet Güzel, vatandaşlarla yaptığı sohbette, köylülerin dile getirdiği her bir sorunun çözümü için gerekli adımların atılacağını belirterek, “Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarını iyileştirmek, sorunlarına çözüm bulmak ve taleplerini karşılamak bizim öncelikli görevimizdir. Burada gördüğümüz ve tespit ettiğimiz her konu, ilgili kurumlarla koordineli bir şekilde ele alınacak ve en kısa sürede çözüme kavuşturulacaktır” dedi.

Yapılan ziyaretlerde Kaymakam Muhammet Güzel'e; Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar, Bingöl İl Genel Meclis Başkanı Nihat Doğu, İlçe Jandarma Komutan Vekili Beyazıt Bestami Uyan, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Muhittin Ağın, İl Genel Meclis Üyeleri, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Muhammet Deniz, İlçe Özel İdare Müdürü Muhittin Kaya ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mecit Elüstü eşlik etti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111361)
03 Eylül 2024 Salı 18:23
Siz köprü şurada yapılacak dersiniz,ileri zekalılar köprü yü kendi menfaatleri neredeyse oraya yaptırırlar gidip şu eserimi göreyim dediğinizde (kaymakam)köprü başka yerdedir nalet edersiniz ve tayininiz çıkar yenisi gelir sistem devam eder.muhtar ogün orada olmaz çünkü hastadır muhtemelen!
01.08.2025
20:05
Ataoğlu, husumetli aileleri barıştırdı
Ataoğlu, husumetli aileleri barıştırdı
Zikte Aşireti Lideri İbrahim Ataoğlu, yakın tarihlerde aralarında husumet oluşan üç aileyi barıştırdı. Ataoğlu: 'Kalpten kalbe uzanan bu köprüde selamı büyüttük, kardeşliği yeniden inşa ettik.'
01.08.2025
20:04
Bingöl`de apartman yangını
Bingöl'de apartman yangını
Bingöl'de apartman dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
31.07.2025
20:54
Bingöl içme suyu hattında son viraj!
Bingöl içme suyu hattında son viraj!
Çalışmaları yerinde inceleyen Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan: 'Son virajı aşıyoruz. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yakın zamanda su problemini Bingöl gündeminden tümüyle kaldırmış, halkımıza kesintisiz su aktarımını sağlamış olacağız' dedi. Başkan Arıkan, bundan sonrası için de önemli mesajlar verdi!
31.07.2025
20:50
Bakan Yumaklı Bingöl`e geliyor
Bakan Yumaklı Bingöl'e geliyor
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Cuma günü Bingöl'e geliyor. Çeşitli ziyaretlerde bulunacak olan Bakan Yumaklı, sektör temsilcileriyle de toplantı yapacak.
31.07.2025
20:10
Bingöl`de odunluk yangını korkuttu!
Bingöl'de odunluk yangını korkuttu!
İtfaiye ekiplerinin erken müdahalesiyle alevler eve sıçramadan söndürüldü.
31.07.2025
20:03
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 2 bin 365 kök kenevir ele geçirildi
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 2 bin 365 kök kenevir ele geçirildi
Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından3 ayrı noktada gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 2 bin 365 kök kenevir ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın